Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler neden aldatır?

sechil

Öne çıkan mesajlar

Bu kadar sayfayı okumakla uğraşmıycam tabi ki ama yorum yapıcam erkek aldatır diye bişi yok herkes aldatabilir.

Ayrıca uzun bir beraberliğiniz varsa ve bu zaman içinde herhangi birisine bakmadıysa ve aldattı dediğin tek gecelik birşeyse bence olgunlukla karşılamalısın çünkü erkeklerin anatomisi sizden farklı sevgili bağyan bizim ihtiyaçlarımız var ve bir süre sonra bu bize yük olmaya başlıyor çünkü Elizabeth ve Eliza ergenlik döneminden sonra yaşlanıyolar ... Çocuk sana bunu açıkladımı açıklamadımı onu bilmiyorum ama ben olsaydım baştan açıklardım böyle böyle diye. Sonuçta o ihtiyacını sen evlenene kadar karşılayamayabilirsin bu senin en doğal hakkın buna kimse birşey diyemez. Zaten çocuk sana evlenme falan teklif etmiş galiba al karşına konuş böyle forumlara akıcağına daha mantıklı.
Sosyal ağlarda paylaş

ah seçilcim ah bende aynı derten muzdaribim şekerim, bütün erkekler aynı işte hakkaten anlam veremiyorum bende çok canım yandı benimde
senle içimi döküp dertleşmek isterdim kader arkadaşım bigün buluşup bu konuyu konuşalım senle dertleşmek isterim bende birbirimize destek oluru canım :)
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:
ah seçilcim ah bende aynı derten muzdaribim şekerim, bütün erkekler aynı işte hakkaten anlam veremiyorum bende çok canım yandı benimde
senle içimi döküp dertleşmek isterdim kader arkadaşım bigün buluşup bu konuyu konuşalım senle dertleşmek isterim bende birbirimize destek oluru canım :)

bu msj'ı ömrümün sonuna kadar saklıycam
aehfuahufeahufehahfahahhahahahahhahaha:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

auhsuad süper XD
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...