SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 erkek milletinin adını kötüye çıkaranlardanmış, ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 oha resimleri yeni gördüm. o ne lan o? yer adamı o. ooo. adam ya kafası her daim güzel geziyor ya da... bulamadım "ya da" sını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Kör olabilir ya da =/ Ayrıca hiçbir miktarda vodka o kadını güzelleştiremez, o kadının güzelleşme sınırından önce alkol koması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Resim beni de reskille bağla............oooooooOOoOoOoooooooOOoooOooOooooooOOOOOOOOOOOooOoOOOOoOooOooooooOOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bence suç hep erkekte aranmasın, kim bilir sen ne yaptın da gitti daha çirkinini buldu. onu bu hale düşürenler düşünsün fdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bu kadar sayfayı okumakla uğraşmıycam tabi ki ama yorum yapıcam erkek aldatır diye bişi yok herkes aldatabilir. Ayrıca uzun bir beraberliğiniz varsa ve bu zaman içinde herhangi birisine bakmadıysa ve aldattı dediğin tek gecelik birşeyse bence olgunlukla karşılamalısın çünkü erkeklerin anatomisi sizden farklı sevgili bağyan bizim ihtiyaçlarımız var ve bir süre sonra bu bize yük olmaya başlıyor çünkü Elizabeth ve Eliza ergenlik döneminden sonra yaşlanıyolar ... Çocuk sana bunu açıkladımı açıklamadımı onu bilmiyorum ama ben olsaydım baştan açıklardım böyle böyle diye. Sonuçta o ihtiyacını sen evlenene kadar karşılayamayabilirsin bu senin en doğal hakkın buna kimse birşey diyemez. Zaten çocuk sana evlenme falan teklif etmiş galiba al karşına konuş böyle forumlara akıcağına daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Laraken said: roket adam said: full versiyonunu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Kese kağıdı denen bir şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ne yapılıyor kese kağıdı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 çirkin kadın yoktur, yırtık kese kağıdı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ah seçilcim ah bende aynı derten muzdaribim şekerim, bütün erkekler aynı işte hakkaten anlam veremiyorum bende çok canım yandı benimde senle içimi döküp dertleşmek isterdim kader arkadaşım bigün buluşup bu konuyu konuşalım senle dertleşmek isterim bende birbirimize destek oluru canım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Ya sizlerin kalbini kırmışlar ama bütün erkekler aynı dalgasına gelemiyorum kusura bakmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Talat sen erkek değil misin abi : ) aahha.. Neyse mesajina gene de +1 verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 evet erkek yakalandı zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tellos said: ah seçilcim ah bende aynı derten muzdaribim şekerim, bütün erkekler aynı işte hakkaten anlam veremiyorum bende çok canım yandı benimde senle içimi döküp dertleşmek isterdim kader arkadaşım bigün buluşup bu konuyu konuşalım senle dertleşmek isterim bende birbirimize destek oluru canım :) bu msj'ı ömrümün sonuna kadar saklıycam aehfuahufeahufehahfahahhahahahahhahaha:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 laraken demiş olay bitmiş dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 erkeğin aldatması için başka bir kızın vermesi gerekir bu durumda sorulacak soru "kızlar neden kaşarlık yapar" olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 doğasında vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 la nicke tıklayınca isim çıkıyodu dimi o kadar uzun süre kapandıki unutum sitenin yapısını patladık ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 neden aldatır: insanlar bir ilişkide karşılıklı beklentilere sahiplerdir, beklentilerine ulaşamayan erkek yada bağyan aldatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tellos said: la nicke tıklayınca isim çıkıyodu dimi o kadar uzun süre kapandıki unutum sitenin yapısını patladık ya:D ana benimkinde çıkıyomu acaba ozaman benim nickimin anlamı ne olur ki yaa şşş benim ismimi silin bakim aehfueahf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ya sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 tellos said: ah seçilcim ah bende aynı derten muzdaribim şekerim, bütün erkekler aynı işte hakkaten anlam veremiyorum bende çok canım yandı benimde senle içimi döküp dertleşmek isterdim kader arkadaşım bigün buluşup bu konuyu konuşalım senle dertleşmek isterim bende birbirimize destek oluru canım :) auhsuad süper XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 o kızla aldatacağına herhangi bir objeyle aldatsaymış durum daha iyi olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar