PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Erkek aldatır çünkü cidden sevmiyordur,yani kız ya da diğer oğlan(gayse eğer lol) onun için elini kullanmamasını sağlayan mastürbatörden başka bişi değildir.Seven bir erkek bulmak zordur ama bulmak için bkz: Boğa burcu erkeği edit// ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 İstediğini veremezsen -cinsellik değil sadece b@B- paşa paşa aldatır. Unisex bir kuram bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Seni aldattığı hatun cidden çirkin.10 üzerinden 1 falan alır.Bence çok azmıştı ve seks yapacak birini arıyordu,veya egosunu tatmin etmek için böyle bir işe girişti.Başka neden bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bu kadar da azılmaz ki sdfsd. bugün bunu yarın tavuğu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 prudente katılmamak elde değil =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 pogodi said: ginaly said: hatun dediğin böle olur kimin sevgilisi demek istiyorum. ahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 heh. Ula ne nedeni, öyle gelmiş öyle hissetmiş, o kızın yanında daha bi rahatlamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 onüç sayfa yazından sonra tutup hatunun resmi ile karşılastım sonuc UYKUM KAÇTI LAN!1!!! o ne oyle ya kotu kedi şerafettinin hatun versiyonu gibi öeh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 daha beni keşfedemediklerinden olsa gerek kadınlar hep aldatılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 BonePART said: nicki sechil olup adi begum olsa mesela gene aldatirmisin yane nicke mi tavrn ismin h eklenip nick yapilmasina mi lahmacunchu donerchi khanatchi gibi sevgilim donerchi olsa aldatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Edit: Pislik gibi hissettim bir an kendimi, demeyeyim ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 babamın bi sözü vardır "çükü kalkan adamın gözü körelir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 pru said: bu kadar da azılmaz ki sdfsd. bugün bunu yarın tavuğu yani. muhahaha evet ya doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sen bu çocuğa geri dönersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 adamınbiri said: sen halen mi aldatılıyosun ya bak buraya yazıyorum(oha gerçek anlamda kullandım)sen o çocukla barışcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 edit:fotolari simdi gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yazılanların hepsini okumadım ama bir şey soracağım kızcağızım... belkide duygusal olarak aldatmadı... eğer duygusal olarak aldatmadıysa koş kollarına... hadi ne duruyorsun. helva yapsana helva yapsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kahkahahahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 unac kollarına koşiyimmi asla bundan sonra olmaz ister duygusal ister cinsel aldatma aldatmadır benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 koşmazsan tamam ama helva yaparsan yeriz yani. :) zönk açlık artı konu geyiğe sardı birazdan polisler gelip basabilir. şaka bi yana hala tartışıyo musunuz yav? bırak boşver gitsinn. alla allaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 haha aldatılmış haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar