Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler neden aldatır?

sechil

Öne çıkan mesajlar

Benim anlamadığım olay, kabahati işledin, bari üstünü örtme..

Mert ve dürüst ol, söyle arkadaş.. Durumu anlat, hataysa hatadır, değilse değildir..

Bi daa yapmicamlar, bana geri dönler felan..

Ne kadar komik insanlarla ilişki içerisindesiniz yahu..

Her işin bir adabı vardır. bu yeni nesil çılgın.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor..

hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor..

Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası..

Bunuda bu gene bağlıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

sechil said:
ya nie adamı kaptırdım die ağlıcamki onu tercih etmiş adam için ağlamam

bu biraz yalan oldu sanki :P

@baluu iyide adam bi daha yapmicam dememişki. gonul eğlendiriyorum onunla demiş. sıkılırsa bi daha eğlenir.

ayrica senle bi ilişkisi verken eski erkek arkadaşinin o kizla arasinda gecen olay ne kadar kotuyse seninde o kizin haberi olmadan onun resmini boyle bi forum sistesinde yayinlaman o kadar kotu bence.

Not : hayir diğer kizi tanimiyorum ve çekici bulmadim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...