Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sechil said: pati arkadaşlarım benim bi tanesiniz onları kötüledikçe depresyonum moral bozukluğum hafifledi yaa :):) Ya bıragh yaa !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ya nie adamı kaptırdım die ağlıcamki onu tercih etmiş adam için ağlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bosver secil takma yaw sana koca mı yok alla alla salla gitsin..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 o değil de şu kızların evleniceğidi benimle triplerinin hastasıyım. ahahahaha ben buna gülüyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 şok şok şok flaş flaş flaş şimdide gelmiş bana diyo ki: geyiğine takılıyorum ben onunla eğleniyorum.yüzsüz şerefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 demek ki senin de kızdan farkın yok? senle de geyik yapmış ki başkasıyla da geyik yapabilio hmz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Takdir ettim çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 madcat nie kırıcısın yaa yapıcı olmaya çalışsan biraz bilmiyorum 4 senelik birliktelik bence eğlence değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 comedy striker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 siz barışırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sechil said: şok şok şok flaş flaş flaş şimdide gelmiş bana diyo ki: geyiğine takılıyorum ben onunla eğleniyorum.yüzsüz şerefsiz sen hala konuşuyon mu onla? muhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kanka muabbeti yapmıoruz tabikide msj atmış son çırpınışları bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Ya bırak bu işleri iki haftaya affedeceksin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Benim anlamadığım olay, kabahati işledin, bari üstünü örtme.. Mert ve dürüst ol, söyle arkadaş.. Durumu anlat, hataysa hatadır, değilse değildir.. Bi daa yapmicamlar, bana geri dönler felan.. Ne kadar komik insanlarla ilişki içerisindesiniz yahu.. Her işin bir adabı vardır. bu yeni nesil çılgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ya hergün aynı yemek mi yenir arada bi ara sıcaklara ordorvlere falan girişmek lazım yoksa hazımsızlık yapar be oy oy oy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 eger farkli yemek olarak, er kisinin kactigi kizi belirtiyorsan o mideye oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yaw secil harbiden sen hala o cocukla konusuyomusun ben orayı cozemedim. ne yani amacın bidaha aynı seyleri yasamk mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 hayır sadece bi açıklama yapmasını istedim oda eğleniyorum geyiğine dedi o kadar konuşmuyorum bu saatten sonrada işim olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bakkal mı zaten bu işin olacak? boşver o kadar konuştuğun zarar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bence egoyla da çok alakalı, yüksek ogolu bir insansan bence aldatma ihtimalin daha yüksek.. Egonu tatmin ederken genelde kotrolü de yitirip sex yapılıyor sonra pişmanlıklar falan fişman.. Çok fazla kişiyle de birlikte olmuş olmak da ben egomu tatmin etim demeye yetmiyor sadece tekrar tatmin etme süresini uzatıyor.. hepsinin dışında ise erkelerin genlerinde birçok dişide genlerinin devam etmesi gerektiği düşüncesini tetikleyen bir yerler var olduğuna inanıyorum( yani nerdeyse tüm canlıların erkeklerinde bu var)Bunun tabi biz düşünen varlıklara yansıması aldatma olarak oluyor.. Birini çok seviyorum, nerdeyse 2 senedirde berğberiz fakat içimde biryerlede kimselere söyleyemediğim, söylediğim de yuh hayvansın diyecekleri ama bunun böle olduğunu bildiğim bişey var, binlerce kadından binlerce çocuğum olsun isterdim açıkcası.. Bunuda bu gene bağlıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 kafan güzel ama senin sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 sechil said: ya nie adamı kaptırdım die ağlıcamki onu tercih etmiş adam için ağlamam bu biraz yalan oldu sanki :P @baluu iyide adam bi daha yapmicam dememişki. gonul eğlendiriyorum onunla demiş. sıkılırsa bi daha eğlenir. ayrica senle bi ilişkisi verken eski erkek arkadaşinin o kizla arasinda gecen olay ne kadar kotuyse seninde o kizin haberi olmadan onun resmini boyle bi forum sistesinde yayinlaman o kadar kotu bence. Not : hayir diğer kizi tanimiyorum ve çekici bulmadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ya o ama o foto lan lan neyse lan ben bi şey demiyorum urmesque sen biliyosun ne diceğimi sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 evet bencede bölee resim koymak fln kötü gerçekten ama o kadar sinirliydimki hakaret yesin diye yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 PrudenT said: ya o ama o foto lan lan neyse lan ben bi şey demiyorum urmesque sen biliyosun ne diceğimi sdfsdf ahahaha biliyorum canım XD katılıyorum hatta. ha bi de teşekkürler ssdgshd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar