roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Takılanları görüyorum arada da. Bi nabız yoklayayım dedim. Geçen konuşgada biri penthesilea ya abi selam ppaticikten misin tarzı bişi yazdı. Penth başka penth miş de, yazan kesin patili öyle dediğine göre :) Neyse görelim bakalım patili bobileri. Sokadens mafyası kurarız kendi çapımızda :) Ben Bobiler.örg Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 bende lopeth olarak attım bi kaç tane bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 tarikatınızı www.paticik.com girin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 heh evet ben de onu diyeceğdim tarikatı öyle seçelim pliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 hatırlıyorum sanki bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 koparan şeyler var abi :) ftffgdghsdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 dizayn daha güzel olabilirmiş, ama düsünce ve resimler saatlerce sitede tutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 töyyeap şampiyonşipmiydi neydi o resimlere öldürdü ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 oha efsane bir yermiş bura saolasın paylaşım için terazine tıkladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Msn Oturum Açma Uyarısı ile : " Genel Kurul 362 Milletvekili ile Şimdi oturum açtı " uyarısına çevirme olayı, süppermiş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahahah http://www.bobiler.org/upload/photographs/9568422c.jpg bonus http://www.bobiler.org/upload/photographs/117982180H.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ahahaha ikincisi gerçekten tam bir efsane. diyecek söz bulamadım görünce :) harika harika harika gerçekten. ama benimkiler daha güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Legolas mahvetti beni hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 iyi siteymiş ama bu ne ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ya bu bobileri dolaşırken çok eski bir site aklıma geldi, bilmem hatırlayan var mıdır... taa zuxxi dönemleri, sourtimes'ın sözlükten önce meşhur olduğu zamanlar vs. o sıralar sanki adı bobiler.org'a benziyen bir site vardı. bu tip bir mizah uslubu kullanıyordu. ama resimler yerine yazılar içeriyordu. sanki kız arkadaşına mı sevgilisine mi yazıyordu bir iki yazı öyle birşeyler hatırlıyorum. ama bobiler.org gibi kullanıcı bazlı değildi sanırım, direk tüm yazıları sitenin sahibi yazıyordu. sanki flash videolar vardı, ses kayıtı vardı gibi birşeyler hatırlıyorum sitede. ama tabii epey zaman geçti, siteyi hayal meyal hatırlıyorum. kapanmış, uçmuş, gitmiş bile olabilir bu zaman içerisinde. eğer "şu olabilir, bu tanım bana şu siteyi hatırlattı" diyemiyor olsanız bile, en azından geçmiş zamandan aklınıza gelen mizah veya komik usluba sahip siteler varsa, adını söylerseniz belki adından bulurum siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 http://www.bobiler.org/xocotl Bu da ben. Yalnız unutmuşum burayı ya. Arada bi çekem iki üç Fotaşap da evler şenlensin. Bu arada bi bende mi baya yavaş açılıyo site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 hahahha süper :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bone said: eğer "şu olabilir, bu tanım bana şu siteyi hatırlattı" diyemiyor olsanız bile, en azından geçmiş zamandan aklınıza gelen mizah veya komik usluba sahip siteler varsa, adını söylerseniz belki adından bulurum siteyi. tarz olarak andıran bi embesil.örg vardı bir de sezyum.com var.:S (andırıyor dedim ama onu atlamayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 insana ah ulan biz de bi$eler yapip koyabilsek dedirtiyor bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ne olduğunu tam olarak çözebilmiş değilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 bobilerin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Rahan said: tarz olarak andıran bi embesil.örg vardı bir de sezyum.com var.:S (andırıyor dedim ama onu atlamayın) evet dediğim şey embesil.org olabilir. kapanmış ama bahsettiğim tarzda iki sayfaya şurdan ulaşılabiliniyormuş http://web.archive.org/web/20021201190109/http://www.embesil.org/ http://web.archive.org/web/20060111024259/www.bobiler.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Sezyum,alkışlarlayaşıyorum vs vs.Ama bobiler en prim yapan oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar