Zegna Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ugur boral - kezman ile baslayip ilerki dakikalarda kazim semih girebilirdi gene. valla ben oyle umuyordum cok. neyse guzel gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Chelsea birşey oynamadı nasıl denir anlamıyorum? Adamlar inanılmaz bir savunma futbolu oynadılar, öyle iyi bastılar, öyle iyi alan kapattılar ki Fener dikine pas yapamadı. Ceza sahasına yaklaştırmadı, evet topla fazla oynadı aa orta sahada boş boş oynadı. Kaleyi bulan iki şutları var ikisi de son on dakkada. Buna rağmen Chelsea bu konuda da üstün. Güzel bir defans-kontra oyunu sergilediler. İlla Liverpool gibi sekiz tane atılınca futbol oynanmış olmuyor. Bir Manchester taraftarı olarak yediremesem de bence Chelsea dün inanılmaz bir savunma futbolu sergiledi. Çünkü bireeysel kalitesi üstün skoru bulabilir, gol yememek önemliydi. Başarıyla uyguladılar Avram Grant'a rağmen. Fenerbahçe seneye bu başarısını tekrar edecektir ancak şanslı bir kura çekmediği sürece yarı finale kalabileceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fotomaçın mahşetler süper. ne salak gereksiz bir gazete ya. hakemi filan suçlamış hgahahahdsa insan utanır yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ne ki manşet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 BiTcH_oFBaT said: evet chelsea bişey oynamadı. ama fener'de oynamadı. yani 2 tane her kalecinin kurtarıcağı pozisyonlara üzülüyorlar. ayrıca maçı anlatan 2 moltofonda gerçekten çok gerizekalı yani. bu kadar kötü spikerlik ben görmedim yani. maçlardan soğutuyorlar. gidip dövmek istiyorum ikisinide. Evet,niye bu kadar abartılır herşey anlamıyorum bizim medyamızda,bu insanların ya IQ ları düşük yada IQ su düşük olan çok sayıdaki insanla güzel oynuyorlar. Keşke tv den maç esnasında sipikerlerin seslerini kısma şansımız olsa X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 insanlar hala 8 sene önce yaptıklarıyla övünebiliyorlar bu aynı bir türkün osmanlının yaptıklarıyla övünmesi gibi klasik olacak ama adamlar marsa gidiyorlar biz hala osmanlı şöyle büyüktü türkler böyle büyüktü aynen o hesap işte uefayı aldık süper kupayı aldık aldınızda son 8 senedir ne yaptınız avrupa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Chelsea cok guzel savunma yapti, muthis pres yapti ve oynatmadi... erken gol gelince yattilar 1-0'a ve acikcasi iyi yattilar. Fenerbahce yetemedi Chelsea'ye ve sonuca uzulsem de yine de Fenerbahcemin bana son saniyeye kadar yasattigi heycandan dolayi cok mutluyum. Bu arada not edin, eger FB nin sirf taraftarlari boburlenmesin, galibiyete sevinmesin diye kaybetmesini istiyorsaniz o zaman onun adi cekememezliktir :P belirteyim dedim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 emiiiiiir bırak vefalı taraftar ayağını emiiiiiiiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 kes seviyesiz bodrumlu. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Şimdi dün arkadaşlarıma yaptığım geyiği buraya da yazmak istiyorum. 1-Yabancı Sınırı Kesinlikle kalkmalı bu böyle devam etmez ederse 8 senede bir böyle başarılardan bahsederiz.Dünya futbolu böyle hak eden oynar sonuçta türk italyan diye bakılmaz bakılsa materazzi her daim inter de banko oynardı. Eğer böyle başarılar isteniyorsa herkes gibi yabancı sınırı olmayacak bakın chelsea ye 2-3 tane ingiliz var ama onlarda kral ingilizler adamlar çatır çatır oynuyor. Hayır bu sınır olmazsa ne olur Uğur Boral Gökhan Gönül gibi yetenekler fb de oynamaz şimdi bence bu kesinlikle süper bi olay neden uğur gençlerbirliğinde gökhanla(oftaş) oynasaydı gb şu anda ligin zirvesinde olurdu keza bütün takımlarda böyle değil mi aslında yani kısaca parası olan getirir yabancısını olmayan da kaliteli türklerle oynar ligin keyfi artar açıkcası bursa taraftarı olsam murat hacıoğlu için maça gelmezdim ama uğur boral için gelirdim. Zaten yetenekli olanı görür alır büyük takımlar böyle kim 2 maç oynasa büyük takımlar alıyor sonrasını biliyoruz. 2-Kalıplı forvet Şampiyonlar liginde de gördük 14 yaşında çocuk vücudu ile tek forvet oynanmıyor.Ne Semih ne kezman bu taktiğini adamı değil bize adam döven zencilerden lazım drogba gibi adriano gibi kanoute gibi bu takımı anca o paklar yoksa cılız forvetle hiç bişey olmaz. 3-Alex Bence gitmeli bu adamı ne zaman seyretsem ki büyük maçları seyrederim hiç bi katkısı olmuyor hani brezilyanın sergen i gibi adam koşmuyor basmıyor top gelince 2-3 hareket yapıyor ortaları iyi bu kadar şimdi çoğu fenerli yani renkdaşım(bu bölüme dikkat)bana kızabilir ama eğer istek dünya takımı ise basabilen koşabilen bi tane alex lazım bize Bunlar tabii bencedir eleştirmeye açıktır ama kırıcı olmazsak hani çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 CthuLhu said: ne ki manşet? küçük gelirse bu da linki http://imgeg.sabah.com.tr/images/2008/04/09/PF_20080409_01.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Luganonun şutunu terry çok güzel şekilde kornere attı ama hakem aut verdi şimdi konuşcaklar"şampiyonlar liginde de şike var dimi" tarzında ama daha ne olabilir yani...ayriyeten kesinlikle hakem yüzünden yenildik demiyorum kendi salaklığımıza yenildik ama hakem çok kötüydü hatta chelsea gol atınca neden sevinmedi şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 muhahah fotomaç ya aşığım bu gazeteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 hasie diyorum burdan fotomaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 iyi maçtı chelsea stadı dibinde pub da izledik üstümde gs formam yanımda orda tanıstıgım gs li fb li bisürü türk heh pub da 50 türk 15-20 tane chelsea li falan vardı. chelsea liler az tezahürat yapalım dediler pişman oldular inlettik ortalıgı :p mac boyu feneri desteklesem de aslında kazananı desteklemek icin orda bulunuyordum ben ilk mac gibi :p chelsea sevmem hiç halbuki stadına 15 dk mesafede oturuyorum, fener de malum.. o yuzden gün sonunda hüzünlü ayrılmamak icin futbol seyircisi olarak gidip kazananı destekledim :) chelsea den adam olmaz ama avram grant dedigimde butun chelsea taraftarları ateş püskürüyo heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 BiTcH_oFBaT said: CthuLhu said: ne ki manşet? küçük gelirse bu da linki http://imgeg.sabah.com.tr/images/2008/04/09/PF_20080409_01.jpg zuhauhauahuahauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla hiç güleceğim yoktu auhahahahhahahahahahahhaha. fener 2 maçtada top oynamadı, son maçta ilk maça oranla daha duzenli gozuktuler ama oda maçın gidişatindandı çelsi 2. dakkada golu bulmuş ve o skor yetiyo kendisine niye bastırsınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fotomaçta manyak şeyler var yahu bir fbli olarak yar yar yarıldım sdfs. fb mükemmeldi yazmışlar her yere sonra tek tek lugano volkan falan hariç eleştirmişler yok böyle kötü şöyle kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Tamam FB'ye sevindik Chelsea'yı yendi dedik, belki eler dedik de... Objektifliği bu kadar da kaçırmak çok saçma... Milletin iyice burnu kalkmış, "Ezdik Chelsea'yı" falan diye konuşuyor. Açık konuşmak lazım. Tamam FB'nin buraya kadar çıkması büyük başarıdır, azimdir. Ama açık farkla Chelsea 2 maçta da üstündü. Ki bu da normal. Oynanan ligler farklı, ekonomik güç farklı, sponsorlar farklı, prestij farklı... Chelsea FB'ye birkaç gömlek (ve birkaç palto) üstün bir takım. Tek oyuncusunu satsan tüm FB'yi ya da Türkiye'deki herhangi bir takımı satın alırsın o paraya. İlk maçta ilk yarı Chelsea çok daha üstündü. 2. yarı oyun dengeliydi, pek fark yoktu. İkinci maçta ise maç baştan sona Chelsea'nın kontrolündeydi. Tamam saldıran atak yapan takım FB'ydi ama bu da Chelsea defansta kaldığı, FB'yi küçümseyip fark atayım diye atağa kalkmadığı için. FB'nin defans yapan bir Chelsea'yı açacak gücü yok, açamadı da zaten. Uzaktan şutlar dışında pozisyonu yok, ilk şutu da anca dakka 80de geldi yanlış hatırlamıyorsam. Hani çocuk kavgalarında büyük çocuk çok daha zayıf olan küçüğe vurmaz ama elini kolunu tutar küçük çocuk da vurmaya çalışır debelenir ya olduğu yerde, aynı durum. Ha, FB çok aşama kaydetti, bayağı ilerledi CL'de. Eğer akıllı yönetimini sürdürür takımı da dağıtmazsa önümüzdeki senelerde de üstüne koyar bunun, benzer başarılar gelir. Ama abartmamak lazım. Öyle havalara girmek şımarmak kendini Avrupa devleriyle bir tutmak hata. Biz UEFA'yı aldıktan sonra yaptık o hatayı, süperiz müperiz derken bi baktık takım dağıldı, kupa elimizde kaldı gerisi yalan oldu. Aynısı FB'nin de başına gelir erkenden havalara girerse. Haddini bilerek ona göre tavır alacak, yavaş yavaş sistemli büyüyecekse ancak olur istikrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fener ztn yavastan büyüyo beklenen bişeyi bu başarı senelerdir sürekli gelişen bi takım oldu umarım devamı gelir. tabiki 1 senede avrupanın devi olunmaz bu başarının tekrarlanması lazım uefaya kalırsa fener çk ileri gidera ama oda zor clde herhangi bi grptan ilk 2 ye girebilcek güçte ama çeyrek finalden yukarısı için ilk önce forvet lazım bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fotomaç amma saçmalamış ya hakem naptı ki dün 1-2 ufak karar hariç iyi bi maç yönetti bi arkadaşta semihle başlanması yanlıştı demiş te onu sölemek maç sonu biraz ayıp oluyo gibime geldi aylardır nie yedek kezman napıo müthiş semih deyip deyip 11 de kötü oynayıncada bunu sölemek haksızlık olur ama kezmanda semihte yeterli deil avrupada büyük maçlar için eski kezman olsa olabilir ama o da uzak o zmnlarından.Chelseayide hiç beğenmedim dün ya çok sıkıcı maç izledik 90 dakka öbür tarafta elenen arsenale yazık oldu bence chelsea özellikle bu maçta hiç bişi yapmadı 2 tane golden başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 valla semih niye ilk 11 oynamıyo diyen tek kesim spor yazarları ben ben hep kezman ilk 11 oynasın istedim çünkü defansları çok yoruyo kezman gol yollarında bişi yapamıyo pek ama defansı çok yoruyo aynı şekilde uğur boralda yoruyo karşı takımı semih ve kazımda gelip yorulmuş takımlar karşısında taze kan olarak görev yapıyo takımı kurtarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 katılıyorum, hayır bir de adam ikinci yarı da girse son dk da girse girince atıyor golünü. hiç düşünmüyorlar acep neden gol atıyor yoksa o girene kadar defans yorulmuş-hırpalanmış mı oluyor, yoksa son 20-30dk girip yorulmuş hırpalanmış defansa karşı süper silah gibi mi etkili oluyor aha ilk 11de başladı ve defansla birlikte kendi de yoruldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Yanlız herkes FB'ye forvet lazım diyor. Ben herşeyden önce FB'ye defans lazım diyorum. Hatta ekşi sözlükte "FB'nin tarihinin en iyi defansını kurduğunu" iddia eden biriyle bile karşılaştım. CL gibi dünya futbolunun takım bazında en ciddi organizasyonunda nerdeyse rakibe attığı kadar kendi kalesine gol atan bir takımdan, avrupa maçlarında (son 2 maç hariç) büyük istikrarla kötü performans çizen (edu) ve yanında bonus olarak sürekli kartlık oynayıp rakiple didişen sarı kartı varken bile hakeme el kol yapıp kırmızıyı zorla görmeye çalışan (lugano) bir defans göbeğine sahip FB. Bunlardan en az biri satılıp yerine sağlam bir defans belkemiği alınmalı, ikinci derecede forvet alınmalı kanımca. Bir de sol kanat tabii ki. Uğur çok istikrarsız, Wederson yetersiz, Carlos tek başına napsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 wederson yetersiz mi ? bnce çk ii adam bu sene bence defans çok ii fenern ama talihsizlk oldu çok kendi kalemize atmasaydk belkide turu gecerdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Sırf Edu'nun kendi kalesine attığı golleri (toplamda avrupa kupalarında 9 sanırım), yaptırdığı penaltıları, direkt olarak hatalı olduğu goller (daha yeni kısa düşen geripasından dolayı gelen gol mesela) falan hesaplarsak zaten adamı odunla kovalar fb taraftarı heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar