Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 e dediler ya yukarda zaten. portal o gemide geçmiyor, gemi sadece portaldaki şirketin gemisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 allahın yok mu valve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 harbiden çin işkencesine döndü iş yalnız, kaç sene oldu 2 çıkalı? episode 3 ile bitirsinler bi daha da parça parça oyun çıkarmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Bu konuyu up'layip bir durum raporu vermeyi planliyordum, iyi oldu uplandigi. Valve 2009 yilbasindan once Ep3 hakkinda detaylari, SS'leri verebiliriz demisti ama vermediler. Buda kanitliyor ki yine Orange Box gibi bir paket hazirliyorlar. Bunun icinde bence Yeni CS ve yeni Portal kesinlikle yer alacak. Dikkat ettiyseniz Portal'la ilgili ve CS'le ilgili hic update yapmiyorlar. CS'nin bir cok rakibi turedi cevrede, ustelik bedava secenekler var Garena uzerinden oynanan BlackShot gibi. Ayrica COD4'un multisi zaten CS'yi geride birakti. Valve'nin yeni bir fikirle, yeni bir oyunla gelmesi gerek. Ayrica Portal'in sutundende yararlanmak isteyeceklerdir, o ekibi bosuna katmadilar bunyelerine. Bunlar benim fikrim, baska bir yeni oyunlada karsimiza cikabilirler. Ama Valve cok iyi biliyor ki kuru kuru Episode 3 satmaz. NOT: Hatta Episode 3'u ilk 2 episode'dan daha uzun yapiyorda olabilirler Buyuk Final adina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 bi programda görmüştüm, valveden yetkili biri "episode 3 de orange box gibi bişiyle vermei planlıoruz. kesin olarak düşündüümüz oyun ise cs2"... ben onun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Son oyun olacağı kesin mi bu 2 serisinin ulan dizi izliyoruz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Episode 3, episode'larin sonu olacak. Ama Half-Life 3'te olabilir ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 lol, 1 saniye erken cevap almışım soruma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 ilk iki episode arasına 3 sene koymuslar, iyi hadi 3. episode paket olacak, süper olacak falan da ss, videoyu falan gectim haberi bile yok ortada. yani ilk episode eskidi bile sonu gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 bence adamlar tf2'nin suyunun çıkmasını bekliyorlar. böyle pat diye episode 3 çıkarmayalım, iyice bir doysunlar oyuncular da, biz yatalım biraz diyorlar. ulan bir sürü fps çıkardı be şu episode 2 ile 3 arasında. :( çıksın da oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://kotaku.com/5332698/valve-studying-sign-language-for-deaf-halflife-character While Valve has been largely silent on what's happening with Half-Life 2: Episode 3, a recent focus test at the developer may point to the inclusion of a deaf character that ties into supporting character Alyx's past. Valve founder Gabe Newell discusses this character in a newly uploaded YouTube video, which appears to be from that focus test. In it, Newell speaks of a hearing impaired character that Alyx "had a crush on" well before her first meeting with protagonist Gordon Freeman. According to Newell, Alyx taught her robot sidekick Dog to sign so she could practice, while this person is off, say, fighting the Combine. Newell calls the character's inclusion and use of sign language an "excuse to build the technology for signing" in an unspecified game. Joining Newell at that session was Valve modeler/animator Bay Raitt, who apparently attended to study facial movements made by the deaf focus testers. Newell also asks the testers, some of them fans of Valve, if they think the developer is serving the deaf community properly with its games, particularly in multiplayer. We're not sure what Valve has planned for Episode 3, but Newell has indicated before that its extended development cycle is related to some new technology that the company plans to implement alongside the expansion's release. But we're definitely happy that Valve is paying attention to this sort of thing, catering to a small segment of its user base, the one's incapable of hearing the soothing sounds of Gordon Freeman's voice. http://www.youtube.com/watch?v=j2LnP3JgbM0 http://www.youtube.com/watch?v=Np5KTAm7kac http://www.youtube.com/watch?v=Xy8xjOChxtY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 gabe gitsin outlook kullansın, internet explorer kullansında bizde şu episode 3 e kısa yoldan ulaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 lan en son oyunun sonunda ne oluyordu onu bile unuttum.hatta 1. yide unuttum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Episode 3 Episode 3 Episode 3 http://www.gametrailers.com/video/episode-220-gametrailers-tv/54082 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 bence artık konu değişsin, aynı ayarda, farklı ve daha iddialı bi oyunla çıksınlar karşımıza. freeman freeman biyere kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 allahın yok mu valve nerde bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 heyecan yaptım yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 episode 3 aynı zamanda hl3 olmıcakmı?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ulan üst üste 3 mesaj atılınca "yoksa?" dedim... Alacağınız olsun. Sparkcaster hakkında "forum üyelerine yanlış bir biçimde umutlandırma" suçundan işle yapılmasını talep ediyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 olmaz yine source motoru ile yapacaklar. oyle sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sparkcaster said: allahın yok mu valve nerde bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Oyunun uzerinde dehset bir sekilde calistiklari belli, yani cok gelismis bir devam oyunu gelecek. Source'un gelisimi yavas kaldi cunku, adamlar bence Source v2 falan kasiyor. Yaninada CSv2 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
machine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 onun yerine direkt hl3 cakarlarsa sasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 valve bu. Vasat bişi yapamaz. yapmaz yani bence yaptılar ep3'ü fakat piyasadaki oyunların yanında sönük kaldı diye. tekrar yapıolar farklı bi motorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 glados, xen, headcrap, g-man falan hepsini salacaklar bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar