smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 aquila said: o ne be, vucud bacak filan var, olmaz. niye ki. hf oynarken hep istemişimdir bacağımı vücudumu görmek :( . hani mirrors edge kadar olmasına gerek yok da ne biliyim daha bi adapte oluyorum karaktere ben öyle olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Half-Life'ın en baştan beri yapmak istediği şey oyuncuyu Gordon Freeman yapmak. Bunun üzerinde deli kafa patlatıyorlar. Yani bütün seriyi hiç dialog etmeden geçen bir karakterden bahsediyoruz. Karşı taraf dialog yapıyor, senle konuşuyor (!), hikayeyi aktarıyor. Karakterlerden biri Freeman'a dönüp bir söz söylediğinde alacağı cevabı biz düşünüyoruz ve karakter o düşünceden devam ediyor. Hepsi ince matematik. Hala HL2'nin ki kadar iyi facial animation yapan oyun yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 heavy rain var. ama fps değil işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 LathspeLL said: Half-Life'ın en baştan beri yapmak istediği şey oyuncuyu Gordon Freeman yapmak. Bunun üzerinde deli kafa patlatıyorlar. Yani bütün seriyi hiç dialog etmeden geçen bir karakterden bahsediyoruz. Karşı taraf dialog yapıyor, senle konuşuyor (!), hikayeyi aktarıyor. Karakterlerden biri Freeman'a dönüp bir söz söylediğinde alacağı cevabı biz düşünüyoruz ve karakter o düşünceden devam ediyor. Hepsi ince matematik. Hala HL2'nin ki kadar iyi facial animation yapan oyun yok bu arada. yere bakınca vücudumu görsem daha bi gordon olmaz mıyım mesela ? o karakterin gözünden baktığımı sadece uçan kollar ve silahdan ibaret olmadığımı hissettiriyor. vücudumu da mı hayal edicem yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hayal etmiycen abi, bakıcan yere kendi ayaklarını gorucen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 bi de nesneleri telekinezi ile tutmasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 hah bi de bu var evet. çok salak gözüküyor önünde kutu uçuyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 smarthan said: LathspeLL said: Half-Life'ın en baştan beri yapmak istediği şey oyuncuyu Gordon Freeman yapmak. Bunun üzerinde deli kafa patlatıyorlar. Yani bütün seriyi hiç dialog etmeden geçen bir karakterden bahsediyoruz. Karşı taraf dialog yapıyor, senle konuşuyor (!), hikayeyi aktarıyor. Karakterlerden biri Freeman'a dönüp bir söz söylediğinde alacağı cevabı biz düşünüyoruz ve karakter o düşünceden devam ediyor. Hepsi ince matematik. Hala HL2'nin ki kadar iyi facial animation yapan oyun yok bu arada. yere bakınca vücudumu görsem daha bi gordon olmaz mıyım mesela ? o karakterin gözünden baktığımı sadece uçan kollar ve silahdan ibaret olmadığımı hissettiriyor. vücudumu da mı hayal edicem yani ? bi yandan dogru mantık opposing force da freeman ı yakalayıp yok etmeye calısıyoruz ama sürekli kıl payı elimizden kacırıyoruz. diger yandan blue shift var o da bambaska,freeman a yardım etmekle beraber,profları korumaya calısıoz. yani bütün olay freeman üzerinden dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 morgan freeman gordon freemani seslendirecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 yok böle olmıcak ben ep2 yi tekrar yükleyip oynıcam yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Nesneleri eliyle tutmak isteyenlere gelsin Save me orange thing ! http://www.youtube.com/watch?v=1zigsQiZfnc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 odunla raptor mu dovulur lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Hergonan said: odunla raptor mu dovulur lol Evet o kısımlar biraz abartı olabilir. Fakat trespasser öyle bir oyun değildi. Hareketlerden de anlaşıldığı sen mouse'la monitor'u yada crosshair'ı değil hatunun sağ elini yönlendiriyordun kamera da ona göre dönüyordu. İstediğin hareketi yapabiliyordun ki bu o zamanlar için ( yamulmuyorsam 98 ) efsanevi bir yenilikti ve gene yamulmuyorsam bu şekilde başka bir oyun hala çıkmamış durumda. Elin görünmesinden bahsetmiyorum, yönetmekten bahsediyorum. Ama yazıktır devamı gelmedi, hiç bir oyun bu tekniği kullanmadı. Not : Kendi kendimi yalancı çıkarayım.Fps olmasada bu tekniği kullanan en azından bu kadar etkileşimli olmasada mantık olarak "Die By The Sword" vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 die by sword Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 of çok dandik ama ÇOK eğlenceli bir oyundu ah ah memelerinden canıma bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Deathblade said: Evet o kısımlar biraz abartı olabilir. Fakat trespasser öyle bir oyun değildi. Hareketlerden de anlaşıldığı sen mouse'la monitor'u yada crosshair'ı değil hatunun sağ elini yönlendiriyordun kamera da ona göre dönüyordu. İstediğin hareketi yapabiliyordun ki bu o zamanlar için ( yamulmuyorsam 98 ) efsanevi bir yenilikti ve gene yamulmuyorsam bu şekilde başka bir oyun hala çıkmamış durumda. Elin görünmesinden bahsetmiyorum, yönetmekten bahsediyorum. Ama yazıktır devamı gelmedi, hiç bir oyun bu tekniği kullanmadı. fizik motorunu deneyen bir sürü oyun vardı daha önce. ancak hiç biri yeterli değildi. trespasser oldukça ilkeldi ama half-life 2 çıkana kadar hiç bir oyun onun kadar etkileşimli fizik yapmaya cesaret edemedi. trespasser örneğinde olduğu gibi çok problemli bir hadiseydi bu. mesela en ufak bir tepkide cisimler fıııv diye sağa sola uçabiliyor, harita içinde alakasız yerlerde takılıyordu felan. physx felan gelişiyor, ama daha bir kaç seneye ihtiyacı var, "perdelerin kıpraşması"ndan öte fizik kullanımı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 tresspasserda ilk dinazoru öldürememiştim daha be, kızıp silmiştim hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cucenin dediği, die by the sword diye kılıçlı bi oyun vardı, level tam sürüm vermişti hatta. onda da el bilek falan kasıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 yukarı aşağı, sal sol felan sen seçip vuruyordun. interplay'di di mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Oy oy Die By The Sword neydi öyle ya. Hot-seat bile oynanıyodu, çılgın atıyoduk saatlerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 o trespasser videoları ne öyle ya ahahah, raptora odunla girmeler falan. iyi ki zamanında sistem yetemememiş de oynayamamışım şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 ben oynadım da noldu... boşver, half-life 2 var şimdi, onla oyna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 sevindim zaten oynamadığıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 http://i54.tinypic.com/vfk1w8.jpg vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ahahaha camis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar