Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ne zaman çıkacak bu oyun? 2010'a kadar sarkmaz umarım bu sefer. 2008'de çıkma ihtimali nedir? 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Ya bone insan gibi başlık aç, anladık bütün gün bilg başında bişey yapmadan duruyosun sıkılıp topic açıyosun da... Heyecanlandım be episode3 diye görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 İlerde biri gerçekten Episode 3 hakkında bir haber okuyacak, heycanlanacak ve aramadan yeni topik açıcak. Bone da gelip "Açılmıştı" deyip buranın linkini verecek. Amaç o. Önemli oyunların topaklarını reserve ediyor yani. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çıksaydı "çıktı diye başlık açmadın" diye şikayet edilirdi, size de yaranılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Bu küçük tartışmayla alakasız olarak söylemek isterim ki oyunu tek parça halinde 80 dolara satmak yerine 3 parça halinde oyuncuları bekletip eziyet ederek, tanesini 30-40 dolardan satışa çıkarmak dombililiktir. Valve'ı kınıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 episode'lar arasını bu kadar açmasalar iyi olurdu da, ben de kınıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 episode 2 cıkmısmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ormanda geçiyodu, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Peter said: episode 2 cıkmısmıydı? *düşüp bayılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 2 ve 3 ü çıkarmadılar. 4 çıktı. daha sonra araları dolduracaklarmış. starwars hesaabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 episodik oyun sistemini bulan arkadaşın beynini zombiler kaşıklasın aga. o kadar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 episodik oyun sistemi güzel de, half-life'ın arayı bu kadar açması kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 lost'tan beter etti halflife. nereye varacak acep. hayrına 2 bölümlük yan görevler sunsa ya başka karakterlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Bone said: episodik oyun sistemi güzel de, half-life'ın arayı bu kadar açması kötü. neresi güzel allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Adamlar her episode`u 5-6 ay arayla cikarabilse belki guzel olur. Ama iki episode arasinda 2 yil birakinca olmuyor. Yepyeni oyun yapiyor diger firmalar bu araliginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Episode'ları yeni çıktığında kaça sattılar peki? Ben HL2 ve episode'ları orange box ile aldığımdan şikayetim olmadı. Episode başına ortalama oyun süresi 5-6 saat falan. Yeni çıktığında 15-20 euro verilebilir bence. Yeni çıkan fps'lerin de oyun süresi ortalama 10 saat oluyor ve 40-60 euro arası satılıyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 episode sistemi muhtemelen 2 kat daha fazla kazandırdı adamlara, ama tırt oldu cirkin oldu, epic bi senaryo yaşıyamadık düdük oldu cıtık oldu. Half life 2 de hatırlanacak bilmem kac oyundan biri olabilirdi ama olmıyacak, cıbık olacak cötek olacak, "ikinci episode'u oynadım ama 1'i yarıda bıraktık" "2nın sonu iyide 3'e gecerken kopuk arası, bide 1'in sonu cat diye bitiyo nalka yanı" falan diyicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Half-Life unutulmayacak, episodic sistem cok para kazandirdi ama episodelar bitince de kazandirmaya devam edecek. Bir cok kisi bastan sona oynamak ister HL2 ve episodelari. Iste o zaman full oyun keyfi yasatacak. Nasil olsa update ediyorlar motoru. Belli bir yere kadar update ederler, herkes yine oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 episode 2 de grafik açısından değişimler gördüm ama bunlar genelde kötü yönde olmus malesef episode 3 ü güzel grafiklerle bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 çıkmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben daha dün bitirdim ep 2 yi. 3 çıksında bitirelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shutdown Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Evet arkadaşlar half life serisinin 2009 eylülünde cıkaracagı oyun olan episode three oyunu ile ilgili bi video buldum hem oyun hakkındaki teori ve düşüncelerinziz bu başlıkta paylaşalım. http://www.youtube.com/watch?v=1cEUCIY5CG0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oyunla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Portalın pastasını alıp eğlenmiş birsi derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar