Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bone insan gibi başlık aç, anladık bütün gün bilg başında bişey yapmadan duruyosun sıkılıp topic açıyosun da... Heyecanlandım be episode3 diye görünce.
Mesaj tarihi:
İlerde biri gerçekten Episode 3 hakkında bir haber okuyacak, heycanlanacak ve aramadan yeni topik açıcak. Bone da gelip "Açılmıştı" deyip buranın linkini verecek. Amaç o. Önemli oyunların topaklarını reserve ediyor yani. :p
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu küçük tartışmayla alakasız olarak söylemek isterim ki oyunu tek parça halinde 80 dolara satmak yerine 3 parça halinde oyuncuları bekletip eziyet ederek, tanesini 30-40 dolardan satışa çıkarmak dombililiktir. Valve'ı kınıyorum :(
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Episode'ları yeni çıktığında kaça sattılar peki?

Ben HL2 ve episode'ları orange box ile aldığımdan şikayetim olmadı. Episode başına ortalama oyun süresi 5-6 saat falan. Yeni çıktığında 15-20 euro verilebilir bence.

Yeni çıkan fps'lerin de oyun süresi ortalama 10 saat oluyor ve 40-60 euro arası satılıyor sonuçta.
Mesaj tarihi:
episode sistemi muhtemelen 2 kat daha fazla kazandırdı adamlara, ama tırt oldu cirkin oldu, epic bi senaryo yaşıyamadık düdük oldu cıtık oldu. Half life 2 de hatırlanacak bilmem kac oyundan biri olabilirdi ama olmıyacak, cıbık olacak cötek olacak, "ikinci episode'u oynadım ama 1'i yarıda bıraktık" "2nın sonu iyide 3'e gecerken kopuk arası, bide 1'in sonu cat diye bitiyo nalka yanı" falan diyicez.
Mesaj tarihi:
Half-Life unutulmayacak, episodic sistem cok para kazandirdi ama episodelar bitince de kazandirmaya devam edecek. Bir cok kisi bastan sona oynamak ister HL2 ve episodelari. Iste o zaman full oyun keyfi yasatacak. Nasil olsa update ediyorlar motoru. Belli bir yere kadar update ederler, herkes yine oynar.
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar half life serisinin 2009 eylülünde cıkaracagı oyun olan episode three oyunu ile ilgili bi video buldum

hem oyun hakkındaki teori ve düşüncelerinziz bu başlıkta paylaşalım.

http://www.youtube.com/watch?v=1cEUCIY5CG0
  • Yeni Oluştur...