Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve Noobu

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Şimdi pvp yapmakdan ziyade üretim ve madencilik üzerine yoğunlaşmak istiyorum, bir industry caldari achura açsam (99939 olacak şekilde), acaba skil geliştirmede çok mu zaman kaybederim hem mining hem industri gelistireceğim diye ?

Birde buyuk turk corpları var mı ? veya paticik diye bir corp var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Achura Caldarian acip 9 9 3 9 9 yapman senn icin buyuk avantaj saglar uzun donemde. caldari > achura > 3 memory / 1 intel / 1 will powera dagiticaksin attributelari > monk > military > soldier yada special forces orasi sana kalmis ama bence special forces daha duzgun skiller weriyo gibi.

Yukarida 9 9 3 9 9 nasil yapabilecegini yazdim. Eger 9 9 3 9 9 yaparsan vakit kaybi diye birseyin olmaz industry skillerinde cunku esittir butun attributelarin. Birtek leadership ve market skilleri kasarken zorlaniyosun o da cok abarti bi zorlanma degil. Vakit kaybi dedigimiz olay eger learninglerini gec yaparsan gecerli olan biseydir. Cunku learningleri yapan birisi yapmayanin en rahat 3 kati hiza gelismektedir. Oyundaki en onemli seydir learningler he tabi yapmadanda olur ancak hedefim kucuk ise vakit kaybin olmaz buyuk hedeflerde direk geri kalirsin.

Kisacasi gonul rahatligiyla herseyi yaparsin karakterin istedigin yone ayni surede ilerleyecektir o yuzden 9 9 3 9 9 diye israr edilir hep. Bi retriever bi tasima gemisi acmak kisa bi hedeftir learningler cok etkilemez ancak bi hulk icin daha ilerisi icin oncelikle learningleri yapmani oneririm oyunun en SIKICI kismidir learningler ama 45 gun sonra tesekkur etmeye baslarsin herkesin yaptigi gibi. (bende dahil learning olayini cok gec ogrenmistim 2 yil once bu kadar bilgi yoktu nette.)
Sosyal ağlarda paylaş

Ewt buyuk turk corplari fln var ancak ilk 1-1.5 aylik donemde pek tavsiye etmem corplari cunku o zmn savaslarada dahil olmus oluyosun ve baya canin yanabiliyor. Yinede oyundan "turkish coffee" ve "turk raiders" kanallarina girip ordakilerede sorabilirsin. Ozellikle turk raiders kanalindakilerin sadece corpu degil bir alliance'i da mevcut. Digerlerindede alliance var tabiki ama turk raidersin alliancei ayni zmnda turk allianceidir diger turklerinki yabanci yonetimli alliancelardir.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında 2 char acmak daha mantıklı (skill sistemi madem zamanla artıyor) biri soldier yaparım pvp veya corpla beraber yapacagım savaşlarda iyi olur, diğer charda üretim v.s için para kazanmak için. birinden sıkılırsam diğerine atlarım hemen ve zaman kaybi da olmaz.

Guzelmiş sistem gerçekden.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an oyundan hafif bir çiçek abbas tadı almadım değil hani, bentamıma atlayıp asteroid fields ve base arasında maden taşıyorum bir sonraki gemim için. Güzel minibüsüm benim 1 aya kalmaz yarı paranı çıkarırım moduna giriyorum hafifden :).

Sonuçda birşey yapmak gerekiyor yine, skiller kendi kendie artıyor ama o skill kitabıydı, gemsiyidi, lazeriydi felan derken yine herşey para ekseninde dönüyor para kazanmak içinde yine kasıyoruz yani aynı tas aynı hamam.

Belki erken yorum yapdım devam edeyim trial sonuna kadar, birde şu dev badgerden satın alsam (maden kazmak zaman kaybı olur çünkü tek lazer alıyor anladığım kadarıyla) ne yapabilirim ? taşıma görevleri felan için uyugun olur mu ? nakliyecilik gibi bir alternatif iş var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Industrial shipler genelde biri mine eder digerği taşır gibi şeylerde kullanılıyor.Ben şöyle yapıyorum gerçi mine ediyorum daha sonra jettisonla atıyorum.Çıkan Cargo Containerı 12k cargo olana kadar dolduruyorum.Daha sonra istasyona gidip industrial shipimi alıp hepsini geri götürüyorum.O gemilerle ticarette yapabilirsin Regionlar arası.Yakın regionlar arası trade good fiyatlarını incele.En ucuz sell order ve en pahalı buy orderlara bak.Buy orderdan daha ucuz sell order varsa hiç affetme yükle gemine götür sat xD.
Sosyal ağlarda paylaş

kendine tek çıkışlı boş bi sistem bul, tek çıkış tek giriş demek.

orada bi asteroid belte git, başla jetcan mininge.Sisteme giren çıkanlar genelde bellidir, hepsinin kaydını tut,maubbeti koylastır aran iyi olsun.Büyük ihtimalle onlarda madenci olucaktır çünkü.
Gözün hep local kanalında olsun, zaten bu oyunda ne olursa olsun gözün hep localda olsun. yeni birimi girdi? pılı pırtıyı topla direk istasyona.

1 tane tractor beam tak industrialına, çok faydasını görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

Tractor beam di sanırım adı, - adını başka bi oyundan da sıkmış olabilirim -
İşlevi şu, high slotuna takıyosun
uzayda bulunan 20km yakınındakı herhangı bır tasınabılır seyı kıtleyıp bunu aktıf ettıgın anda senınle beraber suruklenıyor o sey
e halıyle, istaysona gıttın industrıalı aldın geldın
yaklasık bı 5km uzagına falan dusucen - bookmarkladıysan -
Onu direk çekersin.

Ayrıca mesela kazıyosun dimi bi yerde 3 birim asteroid var diğerinde 5
sen once 3 u kazıyosun, soonra 5 e gecıcen ama aralrındakı mesafe cok bu yuzden 3 te kazdıgın canı bu meretle arkadandan surukleyerek getırıosun.
Mis - tabi ben hurrıcane kullanıodum onda 6 turret 2 utillity slot oldugundan turretler harıcı takıodum -
Ha 2 ayrı canın olursada, industrialinda bi oraya bi buraya zamana kaybetmek ıstemessın. Löp diye çekersin.
- baktım sımdıde adı hakkaten tractor beam miş -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...