Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Kendi madenini kendin çıkarmadıktan sonra, production efficieny'in yüksek olmadı mı üretimden kar etmeyi bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Kendi madenimi kendim çıkarıyorum adam efficiency yok şimdi.Industry V bitsin trainlicem small ammo yapıyorum şu an.Azda olsa karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Şimdi pvp yapmakdan ziyade üretim ve madencilik üzerine yoğunlaşmak istiyorum, bir industry caldari achura açsam (99939 olacak şekilde), acaba skil geliştirmede çok mu zaman kaybederim hem mining hem industri gelistireceğim diye ? Birde buyuk turk corpları var mı ? veya paticik diye bir corp var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Achura Caldarian acip 9 9 3 9 9 yapman senn icin buyuk avantaj saglar uzun donemde. caldari > achura > 3 memory / 1 intel / 1 will powera dagiticaksin attributelari > monk > military > soldier yada special forces orasi sana kalmis ama bence special forces daha duzgun skiller weriyo gibi. Yukarida 9 9 3 9 9 nasil yapabilecegini yazdim. Eger 9 9 3 9 9 yaparsan vakit kaybi diye birseyin olmaz industry skillerinde cunku esittir butun attributelarin. Birtek leadership ve market skilleri kasarken zorlaniyosun o da cok abarti bi zorlanma degil. Vakit kaybi dedigimiz olay eger learninglerini gec yaparsan gecerli olan biseydir. Cunku learningleri yapan birisi yapmayanin en rahat 3 kati hiza gelismektedir. Oyundaki en onemli seydir learningler he tabi yapmadanda olur ancak hedefim kucuk ise vakit kaybin olmaz buyuk hedeflerde direk geri kalirsin. Kisacasi gonul rahatligiyla herseyi yaparsin karakterin istedigin yone ayni surede ilerleyecektir o yuzden 9 9 3 9 9 diye israr edilir hep. Bi retriever bi tasima gemisi acmak kisa bi hedeftir learningler cok etkilemez ancak bi hulk icin daha ilerisi icin oncelikle learningleri yapmani oneririm oyunun en SIKICI kismidir learningler ama 45 gun sonra tesekkur etmeye baslarsin herkesin yaptigi gibi. (bende dahil learning olayini cok gec ogrenmistim 2 yil once bu kadar bilgi yoktu nette.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ewt buyuk turk corplari fln var ancak ilk 1-1.5 aylik donemde pek tavsiye etmem corplari cunku o zmn savaslarada dahil olmus oluyosun ve baya canin yanabiliyor. Yinede oyundan "turkish coffee" ve "turk raiders" kanallarina girip ordakilerede sorabilirsin. Ozellikle turk raiders kanalindakilerin sadece corpu degil bir alliance'i da mevcut. Digerlerindede alliance var tabiki ama turk raidersin alliancei ayni zmnda turk allianceidir diger turklerinki yabanci yonetimli alliancelardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Çok Teşekkürler Darejedi bilgiler için :), ama ben üretim ve mninig gitmek istiyorum yinede monk,soldier military veya special forces mi gideyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 monk 9 9 3 9 9 dengesi icin mecburen secilen biseydir - soldier ise fazladan sana 2 seviye learning ogreterek baslar. Soldier secmeye bilirsin industry fln secebilirsin ama monk kesinlikle secmen gereken biseydir uzgunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ok learning fazladan öğretecek ise soldier seçeyim. Çok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ama bak suda war learning ogretecektir fakat industry skillini ogrenmen gerekecek bu seferde. Yada industry acip o vakitte learning basman gerekicek :) oyle iste bence industry yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Aslında 2 char acmak daha mantıklı (skill sistemi madem zamanla artıyor) biri soldier yaparım pvp veya corpla beraber yapacagım savaşlarda iyi olur, diğer charda üretim v.s için para kazanmak için. birinden sıkılırsam diğerine atlarım hemen ve zaman kaybi da olmaz. Guzelmiş sistem gerçekden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yanlis bi dusunce :) ayni accounta sadece 1 charda skill basabilirsin. Ama bnm gibide yapabilirsin 3 acc acarsin boyle 3 farkli charin olur. Hatta isi ticaretede dokebilirsin bende bi ara 7 char wardi :) 3u bnm 4u ticari amacli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Peh moralim bozuldu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ahahaha niye yaw oyuna basla eger sabirli biriysen ztn yeterince tatmin oluyosun hatta asla birakamiosun ama sabirsiz bi kisilik yapisina sahipsen baya bi cebellenip sonunda offline kalanlar listesine katiliyosun. Umarim sen orda olmazsin ihtiyacimiz war turklere eve'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Adım Echura Law biri beni turkish cafeye davet edebilir mi ? Kanala girdim tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Abi şu fazla acc olayını yeni başlayanlara sölemeyin cidden moral bozuyor ahhaha.Bende çok kıl olmuştum.Ticari amaçlı derken nasıl yani Dare ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 achura monk kasıp kasıp satıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Şimdilik iyi gidiyor bentam satın aldım, ama binebilmek için caldari frigate skill lvl 2 istiyor şimdi onu kasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ewet achura monk acip satiosun ben oyle bgne kadar 6 bil isk 750m ytl para kazandim :) ama 750 ytl kazanmak icin 2 yil baktim o chara 15 x 24 = 360 dolari ztn oyun uzatmak icin harcamisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şu an oyundan hafif bir çiçek abbas tadı almadım değil hani, bentamıma atlayıp asteroid fields ve base arasında maden taşıyorum bir sonraki gemim için. Güzel minibüsüm benim 1 aya kalmaz yarı paranı çıkarırım moduna giriyorum hafifden :). Sonuçda birşey yapmak gerekiyor yine, skiller kendi kendie artıyor ama o skill kitabıydı, gemsiyidi, lazeriydi felan derken yine herşey para ekseninde dönüyor para kazanmak içinde yine kasıyoruz yani aynı tas aynı hamam. Belki erken yorum yapdım devam edeyim trial sonuna kadar, birde şu dev badgerden satın alsam (maden kazmak zaman kaybı olur çünkü tek lazer alıyor anladığım kadarıyla) ne yapabilirim ? taşıma görevleri felan için uyugun olur mu ? nakliyecilik gibi bir alternatif iş var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Industrial shipler genelde biri mine eder digerği taşır gibi şeylerde kullanılıyor.Ben şöyle yapıyorum gerçi mine ediyorum daha sonra jettisonla atıyorum.Çıkan Cargo Containerı 12k cargo olana kadar dolduruyorum.Daha sonra istasyona gidip industrial shipimi alıp hepsini geri götürüyorum.O gemilerle ticarette yapabilirsin Regionlar arası.Yakın regionlar arası trade good fiyatlarını incele.En ucuz sell order ve en pahalı buy orderlara bak.Buy orderdan daha ucuz sell order varsa hiç affetme yükle gemine götür sat xD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Sonra da biri gelip can-flip yapıyo kafayı yiyosun :) Jet mining yapmayı kimseye tavsiye etmiyorum. Evet korsanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kendine tek çıkışlı boş bi sistem bul, tek çıkış tek giriş demek. orada bi asteroid belte git, başla jetcan mininge.Sisteme giren çıkanlar genelde bellidir, hepsinin kaydını tut,maubbeti koylastır aran iyi olsun.Büyük ihtimalle onlarda madenci olucaktır çünkü. Gözün hep local kanalında olsun, zaten bu oyunda ne olursa olsun gözün hep localda olsun. yeni birimi girdi? pılı pırtıyı topla direk istasyona. 1 tane tractor beam tak industrialına, çok faydasını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Valla ben 1 kere dışında hiç can-flip yemedim.Ondada Tash-Murkon Prime da mine ediyodum corpumuzun hq orda direk.Ondan biliyolar ve baya korsan oluyo çalan zaten corptan elemanlarda diyodu tmpde yapmayın kesinlikle diye.Onun dışında zaten bi milyon tane asteroid belt var bulunmuyo ya =P.Tractor beam nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Tractor beam di sanırım adı, - adını başka bi oyundan da sıkmış olabilirim - İşlevi şu, high slotuna takıyosun uzayda bulunan 20km yakınındakı herhangı bır tasınabılır seyı kıtleyıp bunu aktıf ettıgın anda senınle beraber suruklenıyor o sey e halıyle, istaysona gıttın industrıalı aldın geldın yaklasık bı 5km uzagına falan dusucen - bookmarkladıysan - Onu direk çekersin. Ayrıca mesela kazıyosun dimi bi yerde 3 birim asteroid var diğerinde 5 sen once 3 u kazıyosun, soonra 5 e gecıcen ama aralrındakı mesafe cok bu yuzden 3 te kazdıgın canı bu meretle arkadandan surukleyerek getırıosun. Mis - tabi ben hurrıcane kullanıodum onda 6 turret 2 utillity slot oldugundan turretler harıcı takıodum - Ha 2 ayrı canın olursada, industrialinda bi oraya bi buraya zamana kaybetmek ıstemessın. Löp diye çekersin. - baktım sımdıde adı hakkaten tractor beam miş - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Güzel bişeymişte boşta high slot yok tabi retrieverdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar