Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Youtube ip si banlanmış diye duydum. Aslı var mı? Ben giremiyorumda... 3 ip si varmış 3 üde banlanmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ben girebiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Video paylaşım sitesi www.youtube.com internet sitesine erişim, Ulu Önder Atatürk'e hakaret içeren görüntüler nedeniyle Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi'nin kararıyla engellendi. Atatürk'e hakaret içeren videoların yer alması nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı www.youtube.com adresli internet sitesine erişimin engellenmesini istedi. Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, bu siteye erişimin engellenmesi yönünde karar aldı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı, alınan karar doğrultusunda, siteye hem IP, hem de alan adı yönünden erişimi durdurdu. ben böle işin !!!! ne gerizekalı bi anlayış sistemidir ya. elin adamı kalksın salak bi video yapsın. ceremesini biz çekelim. helal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gel de küfür etme... Beni de banla Türk Telekom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Salak adamlar siteyi banlamak yerine o görüntüyü kaldırtsalar daha akıllıca sonuçta biz görmüyoruz bütün dünya görüyor ne anlamı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Gerçekten Atatürk'e hakaret olduğunu mu düşünüyorsunuz bu kapatmanın gerekçesini? Kendi televizyonunda "şarap" kelimesini engelleyebiliyorsun ama yurt dışında nasıl engelleyeceksin. İşte böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya$asın OpenDNS, hiç sorun yok, aynen giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuci Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 -Anne annee bu çocuk bana küfrettiiii. -Öylemiii çabuk gir içeri 10 gün boyunca odanda kalıcaksın. dısarı cıkman yassaahh!! -Ama ama ben ne yaptımmm o bana küfrettiii -Gonusma cakarım azının ordasınaaa.. yassah dediysek yassahtır sen benden iyimi bilcen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 valla ben giriyorum siz banlanmışsınız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 güzel olmuş üstteki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hemen bi bypass tutorial, gogogo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 cılkını çıkardılar ya dns lerle giriliyor bende 4.2.2.2 4.2.2.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 abi ben de giriyorum ama.. şöyle deneyin bir de.. youtube.com yazin direk. www'su olmadan yoksa dns abi çözüm yok başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 yalama oldular banlayıp kaldırmaktan. birşeyin b.kunu çıkarmakta üstümüze yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 hahah aç kapa aç kapa karakterlerine çok uygun oldu bu hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 derken artık giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 abi neden kasalım ya böyle saçma sapan birşey olur mu.. dns değiştir youtube a gir, sora bidaha değiştir amazona gir bidaha değiştir başka yere gir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 DNS ile de girilmio artık. Kasmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu open dns multiplayer oyunlarda ms düşüklüğüne yol açmıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Drakkahn said: Gerçekten Atatürk'e hakaret olduğunu mu düşünüyorsunuz bu kapatmanın gerekçesini? Kendi televizyonunda "şarap" kelimesini engelleyebiliyorsun ama yurt dışında nasıl engelleyeceksin. İşte böyle... hmm. yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ahah şaka gibi bir projem için video bakmam lazım mesela şu anda; bakamıyorum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Önceki topicde bi anahtar resmi vermişlerdi aç-kapa şeklinde. Aynen öyle oldu yutub işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ilk seferinde "nası ıolur bu nası iş böle" demiş küplere binmiş kudurmuştuk bütün medya bunu konuşmu mizah dergileri yazmıştı, adamlarda "tamam tamam actık onur şeref haysiyet bla bla" demişlerdi, 2 oldu 3 oldu 5 oldu, artık üstüne konusulacak bi konu olmıycak kadar "sıradan" oldu bu olay öleki artık tepki göstermiyoruz adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 harbi bir sonraki adımda mahkeme kararına gerek duymadan yapacaklar bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 proxy işine bizdemi girsek. http://www.idesktop.tv/ çalışıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar