fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ne demek olm bu. ilişkiye açığım mı demek. ne demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ilişkiye açığım değil, açık ilişkideyim. yani sevgilim yok ama yattığım birisi, takıldığım sağa sola gittiğim birisi var. fakat hiç bir bağ yok aramızda. aynı gün hem onla takılıp hemde başkalarıyla öpüşüyoruz demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben açtım ilişki bekliyorum demek ama ben demem öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Kahpenin ingizlizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Açık İlişki işte olm, neyini bilemedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 armutum ben tut dalımdan kopar demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 olm çok karışık. ilişkiye açığım mı yoksa takılıyoz biriynen ya ölesine mi? çok fark var. inglizcenin amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 "Açık ilişki" demek fede, onun anlamı da "Birisiyle takılıyorum da, libidom 3 kişiye yeter" demek. Yani monogami şeklinde bir ilişki değil, "Çılgınlarcasına aşığım sana, senden başkasıyla olmayı düşünemem bile" yerine, "Mokar Hastası Nihan"lık bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 takılıorum birisiyle hayvanlar gibi sevişiorz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 nihan derken? O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 sen nihanı ne karıştırıyosun olm şimdi? yırtarım OrÇunuma. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=mokar+hastasi+nihan neyse asayiş berkemal. sağ serbest emre, devam. bekleme yapma ticari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 her yola gelirim demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 MEMUUUUUUUUUUUUUUR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 gangbang ariyorum demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 olm bak başımı yakmayın lan. lololololololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 aga arkadas genişmiş onu belirtmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 yanlız ilişki kurduğu insan biseksüelse o "open relationship"ten sıklaşan adımlarlan uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Gay demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 montla sıçıyorumd emek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 biz 5 kişi grup yapıyoruz ama daha açık var a.k.a. dotaya +3 demek veya birisinden deliler gibi hoşlaşıyorum ver dese veririm ama sen de şansını dene belki düşünebiliriz demek ya da kimse beni sevmiyor tanıdığım kimse yok sap gibi gözükmeyeyim diye seçtim demek ya da çıktığım var aldatabilirim o da bu durumu biliyor-önemsemiyor/kullanıyor demek kapıya yığılın aranızdan seçeceklerim var demek hepinize veririm yeter ki bi sinyal çakın demek üstüne alınmasın kimse faceboka üye değilim öylesine yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fuckbuddyim var sevgilim yok demek kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 fede said: in an open relationship ne lan.quote] exhatun tabak oldu demek oluyo fedecim, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 büyük ihtimalle yazan kişinin "in a relationship çok banal yeaa ben farklı olcam" demek istemesi ve onu seçmesi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 onu yazan kişi emo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sevgilimde tamam vurusa devam demek yane bi sevgilim war ama rahatiz baska insannarla birlikte oluyoruz sevisiyoruz takiliyoruz ama ciddi deiliz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 büyük ihtimalle yazan kişinin "in a relationship çok banal yeaa ben farklı olcam" demek istemesi ve onu seçmesi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 onu yazan kişi emo ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 sevgilimde tamam vurusa devam demek yane bi sevgilim war ama rahatiz baska insannarla birlikte oluyoruz sevisiyoruz takiliyoruz ama ciddi deiliz demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar