arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Chainshotı durdurmak için bir tuş var mı yoksa timerı mı beklemek zorundayız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 bildiğim kadarıyla herhangi bi skilli prematurely bitirme şansın yok radyal menüden aktif skilli değiştirmeyi falan dene ama sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 oyun ilginç bir şekilde hoşuma gitti. bir kere spy konsepti lazımdı rpg ortamına, tamam gameplay hakkaten 2010 yılı için rezalet olsa da hikaye oynatıyor sonuçta. ps3de oynadığım için forumlarda bahsedilen mouse sıkıntılarını da yaşamıyorum. yanlız bir iki sorum var. oyunun daha başındayım da silahların farklı modelleri arasında çok minimal farklar mı var hep? ilerde de böyle mi olucak? bir de kişilerle olan relationlar şipşak artıyor mu? görev veren hatunla 4-5 kere muhabbet ettim anında trusted oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Çok minik oynayanlarda var çok büyük fark olanlar da var. Hem silah hem zırh için geçerli bu. Ek olarak mermi tipleri de devasa fark yaratıyor. Modları da ekleyince iki farklı silahı birbirinin aynı hale getirebiliyorsun veya iki aynı silah arasındaki farkı pistol/rifle farkına kadar çıkartabiliyorsun. NPCden NPCye değişiyor o durum. Kimisi ile erkenden maxlıyorsun, kimisi ile anca oyun sonuna düzeltiyorsun. Bazı npclerin influence eventleri oyunun tamamına yayılmış durumda zaten istesende erkenden maxlıyamıyorsun. Her npcnin karakteri ve toleransları farklı olduğu için verdiğin bir karar biriyle aranı iyileştirirken diğeriyle bozabiliyor. O da ayrı bir challange mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 AP un ME2den daha iyi olmasının 11 nedeni. said: 2) Gear The weapons, armor, and gadgets are fantastic in Alpha Protocol, and they all tie neatly into the economy. The game constantly forces tough choices for how you spend your money. Do you buy gear, information, or special bonuses for upcoming missions? There will never be a time you don't want more money to buy stuff. Important stuff. Stuff you really really need. Stuff that gives you an incentive to search for money, blackmail other characters, and get better at the minigames even if you don't like them. In Mass Effect 2, I wasn't even sure why I was buying what I was buying when I was buying it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ME2'yle kıyaslanamayacak kadar düşük kalite bir oyun ama en azından zevkli. Probe olayı hacking'den 50 bin kat zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 farkli oyun turlerini karsilastirmanin anlami yok, Bioware Mass Effect 3'u (Action/)RPG yapmaya karar verirse o zaman karsilastiririz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Di mi xD Mass Effect rpg olarak yapılmadan karşılaştırmanın manası yok :D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Oyun Sonu Son görevde handler olarak hecki seçtim ama çıkmadı? Paso scarletle konuştum ben de. Albatros ölmüştü rusyada, bi an dedim keşke kurtarsaydım ama aldığım halbech datalarla mutlu son yapmış olabilirim emin diilim. Minayı falan kurtardım işte el-şehidle anlaştım falan, en sonunda force to be reckoned with dedi koltuklarım kabardı sdf Marburgla parkerı birbirine kırdırdım orası çok eğlenceliydi mehehe. Zaten melee de romadakine göre çok daha yüksekti, doya doya marburgu dövmenin tadına vardım. Bi de final combat çok sönük geçti, yancy bildiğin 3 comboda ölüyor. Stealthle yukarı çıkıp direk bitirebiliyosun işini, ben daha zor bişey bekliyodum. Oyunda öyle aman aman bi dumur görmedim, hatta mina sonda ihanet eder diye bile bekliyodum. Bildiğin waifu çıktı hatun baktım sonda sarılıyor falan. Ha bak scarletin assassin olmasına baya şaşırdım, onun sung ve halbechle ilişkisini öğrenmek istiyorduma ama kısmet olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 oyunu en kolay oynamak için hangi skille vermek lazım? melee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Melee başlarda baya zor, sanırım en iyi kombinasyon stealth pistol toughness. Hem boss fightlar hem de görevler baya kolay ilerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 gametrailer ve gamespot videolarında pistoldan çok şikayet etmişler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben daha oynıyamadım, millet bitirmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Bone said: gametrailer ve gamespot videolarında pistoldan çok şikayet etmişler sanki. cunku reviewlari yapan insanlar kapasitesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Kim ne yazmış, kaç vermiş bilmem. Bir 6/10 görmüştüm gerçi. Oyunu da halen bitirmedim. Artık gamepadle nişan mı alamadılar yoksa bir graphic glitch görüp 50 doların muhasebesini mi yaptılar bilemiyorum da bu oyuna 6 falan vermek hatta onu geçtim iyi değil demek, çarpılma nedeni. Combat, gameplay, karakter sistemi, bölüm tasarımları misler gibi. Eleştirilecek yönleri var tabii ama ona rağmen senenin en iyi oyunlarından biri. axedice said: Melee başlarda baya zor, sanırım en iyi kombinasyon stealth pistol toughness. Hem boss fightlar hem de görevler baya kolay ilerler. Melee'de şöyle birşey var, düşmanınkiyle seninkini karşılaştırıyor, yüksek olan dövüyor. Eğer puan yatırırsan melee çok iyi. Adamın dibine girdiğin zaman canına okuyorsun, hiçbirşey yapamıyor. Hatta knockdown var, ondan da sonra uçan tekme var ki inanılmaz bir keyif. Tabancayla takılan FBI zibidilerini bir yakaldın mı Fury açıp 4v1 dövüyorsun, Jason Bourne seninle gurur duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 pistolü beceremiyorlarsa oyun reviewı yapmasınlar bencede. ki coverdan critlemeye başladığın anca oyun bitiyor. şimdi tekrar denedim, veteran la cidden daha bi güzelleşiyomuş oyun. Halbech e katıldım, scarlet hariç gördüğüm herkesi temizledim (mina yı zaten bırakıyosun kendileri öldürüyor ama kendim öldürsem belki daa iyi olurdu), ve son anda da leland a satışı koyup scarletla yol aldık baya iyi bir sonmuş, official son bu olur bence. You already gave me the evidence I thought it was one of my mines kısmı harikaydı. --- parkerı nasıl marburge salıyoruz? madisonın dossierini tamamlayamadım hiç. PDA alınca çinli eleman scarlet ı gösteriyor, parkerı arayınca ikna edip datayı alıyosun (illa alıyosun gerçi), madison cıkmıyor hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 @lethe oyun sonu Parkerı marburga salmak için madisonın dosyasını tamamlamak lazım, onun için de baya bi samimi olman gerekiyor. Sanırım sadece yatmak yetmiyor. Grayboxa geri döndüğünde bilgileri almak yerine parkerla iletişime geçersen 4. bi seçenek çıkıyor işte madison diye, parker yalannnn söylüyorsun falan diyo ama baya yutuyor yemi. Sonra marburg combatının olduğu yerde marburga yem atıp gardını düşürüyor. Tam silah çekip beynini dağıtacakken bi alarm çalıyo, marburg cebinden çıkardığı kelebekle parkerın boğazını kesiyor. Bu arada parker da bi el ateş ediyor falan marburg vuruluyor, sonrasında combatı daha da kolaylaşıyor falan. Ben lelandla ally olamadım yav, interrogationın ortasında sümsüğü çaktım kafasına ehue. Kızdırdı ipne beni. Zaten aşkitom minayla serin sulara yelken açmak istiyordum, ama ikinci defa bitirdiğimde scarleta yazabilirim. Yada yok scarleti keser SIE'ye yazarım hehe. Ya bu arada Albatross yaşarsa ve son combatta handler olursa Sisle bi aksyon oluyor mu? Kızı öldürmedim ama bi yararını da göremedim. Ne yapmak lazım sis için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 arcane said: Kim ne yazmış, kaç vermiş bilmem. Bir 6/10 görmüştüm gerçi. Oyunu da halen bitirmedim. Artık gamepadle nişan mı alamadılar yoksa bir graphic glitch görüp 50 doların muhasebesini mi yaptılar bilemiyorum da bu oyuna 6 falan vermek hatta onu geçtim iyi değil demek, çarpılma nedeni. Combat, gameplay, karakter sistemi, bölüm tasarımları misler gibi. Eleştirilecek yönleri var tabii ama ona rağmen senenin en iyi oyunlarından biri. QFT. axedice said: Melee başlarda baya zor, sanırım en iyi kombinasyon stealth pistol toughness. Hem boss fightlar hem de görevler baya kolay ilerler. bu da dogru, oyunu 3 defa bitirdim şu an. 1.de soldier gitmiştim assault rifle falan baya ugraşarak bitirdim, ikincide recruit olarak başladım. veteranda her şey baya kolay, zaten oyun başındaki ekipman falan da baya götürüyor adamı. veteran karakterimi operative ilerletiyorum ve skill agacı tamamen bu (stealth pistol, toughness yerine martial arts) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 delirmek uzereyim oyunu aldim bugun, kurdum ama calistirmayi beceremedim bir turlu, once physx suruculeri sorun cikardi uygun suruculeri silip kurdum, bu sefer oyun basliyor ama soyle acayip bir sekilde kaliyor: arka planda calisiyor oyun, task managerdan bakinca cpu ve ram kullaniyor, ama boyle takiliyor bu sorunu daha once yasayan var mi? sistem: intel q6600 cpu 4gb ram ddr2 gtx280 windows 7 pro 64bit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oyun normalde o ekranda açılıyor sanırım, ondan sonra yüklenip kendisi başlıyor. birkaç dakikadan fazla o vaziyette durması bir sorundan kaynaklı olabilir. birkaç kere daha dene. olmazsa kurulumdan dolayı olmuş olabilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 HellHound said: Bone said: gametrailer ve gamespot videolarında pistoldan çok şikayet etmişler sanki. cunku reviewlari yapan insanlar kapasitesiz Ben de buna bir QFT çekeyim. Pistol baya baya cheat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 su ana kadar denedigim seyler: oyunu uc kere bastan kurdum farkli nvidia suruculeri denedim compatibility mode denedim olmuyor, hala ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 oyunlar altındaki shortcuttan değil direk folderdaki exe'den açmayı dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 axedice sis romance zaten albatross la kanka oldunmu sis yataktan kaldırıyor seni iki sırıtıyor gidiyor, sonra arada gelip kafalara sıkıyor ama konuşma olmadığından daha bi boş hissediyosun. loli yok (sonuçta japon değil adamlar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 sis romance. albatross moskovada sizi konuşmaya çagırıyor, o sırada uygun cevapları verirsek sisle olan diyalogumuz baya artıyor. bunun dışında bir yöntemi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar