roket adam Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Yav bunlar nedir böle bıktım bea. İlk olarak garfield olduğunu tahmin ettiğim bi kedi resmi gelmeye başladı paso. Ağzına hava almış bi kedi. 2. sırada ise beyaz bi köpek vardı. Bayağı bir süre dolaştıktan sonra akıllının biri kırmızı boyalarla resmin bir kısmını boyayıp alın size köpek, kestim köpeğinizi bana bi daa aptal saptal şeyler yollamayın diye kesik halini forwardlamaya başladı. Sonra bayık suratlı mal bi adam dolaşmaya başladı. Bi de güneş gözlüklü artis bi apaçinin fotosu dolaşıyordu bi ara. En son şöyle salak bi foto dolaşmaya başladı ki kafayı yedim. Yazık. Hepsinde de aynı ibare. forwarda basın ve görün bayılacaksınız :)))))))))))))forward a basın ve görünnnnnn.....inanamayacaksınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz... Facebook profilimde dolaşan bi kıç resmiyle gülüp mutlu olacaksam olmayayım istemiyom ne diym. Bilemm siz ne dersiniz. ve işte o resim Konu Konu garbıçlık gibi gözüküyor ama konu dışına da uygun, ciddi bi şikayet var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 superwall'ı kullanma öyleyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 bencede çok salakça yollayanlar ayrı salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 super ve fun walllari siliceksin abi. ya da silinmiyor olabilir emin degilim, profilinden kaldir. rahatsiz etmiyor en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 ama arada komiklerde oluyor :D yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2008 çatır çatır siliniyor , kullanmıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 normal walla ayni seyler yapilabiliyorken, neden superwall kulanilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 block ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 wall kapa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu forwardlarda sanki forwardlıyınca resim değişecekmiş gibi bir ibare oluyor. hayır böyle olmayacağını düşünsem bile, sürekli aynı forwardlar geldikçe "acaba" diye şüpheye düşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 o tür şeyler forwardlayanlardan şüpheliyim zaten.. bu arada harbiden oluyor mu ki acep resim değişmesi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bu tür forwardlar ve komik olması durumu bana idiocracy filmini hatırlattı.konu dışı başlıklarınbirinde filmin ayrıntısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 silmdim süper wall u falan rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kitana said: çatır çatır siliniyor , kullanmıyorum mutluyum. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 super wall acik ara en gereksiz aplikasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Mail forwardlayanlara bir... Bunlara iki... İş güç yokki napsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Facebook'a 1 ayı aşkın süredir girmiyorum mutluyum, kapadım herşyi de mail de gelmiyor ordan. Mis gibi. Ekleyen, bişeyler yazan olursa ben de cevap veriyorum bişeyler yapıyorum o kadar. Millet de aktif olmayınca bulaşmamaya başlıyor bir süre sonra zaten. Arayanım soranım kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 iki elin avuçlarını mı birleştirmiş, ne yapmış o kıç diye :} ve de superdublewalllar gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Zaten gunun yarısı apllicationlara ignore dierek geçiyor kardeşim, aynı applicationa niye 928319028390218102 kre ignore etmemi istiyor ki bir kere bastıysam istemiyorum, sistem kaydet onu rahatsız etme bir daha sade ve geniş die girdik pohu çıktı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Add/Ignore tuslarinin altinda "Block this App" diye ufacik bi link oluyor, onu tikla o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 App. larla bi problemim yok halihazırda bekleyen yüzlerce app isteği var ben herhangi bir şey demiyorum ignore all da demiyorum belki lazım olur ileride eklerim diye. Super Wall falan ilk başlarda iyiydi güzel şeyler dolaşıyorduı da "aahahahauahahhehehehehehahehaheaheh bunu yollla gülmekten kopacaksın resim değişcek saşfljadsşf vsjl" tarzı msj lar canımı sıktı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 ya bana arkadas msn'den gonderdi yakında facebook'ta da dolanmaya baslar hakkaten cok komik ama baya güldüm ilk okuyunca. said: Hande mi yener, Funda mı arar hayır Seray sever. Bu üçüne önce Nejat işler sonra da Ahmet çakar. Bu geyik Celal'i Bayar, bu geyiğe dayanamayan Ferhat göcer, yıllar sonra bunlar tarih olur, o tarihi de Gönül yazar, Mehmet okur. Bu mesajı 10 kişiye gönderirsen dileklerin kabul olur. Buna da anca Kadir inanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Baggio said: Add/Ignore tuslarinin altinda "Block this App" diye ufacik bi link oluyor, onu tikla o halde. Ellerin dert görmesin! Tuttuğun altın olsun! Dünya güzeli çocukların olsun! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 kitana said: çatır çatır siliniyor , kullanmıyorum mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar