DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 nick değilde guild adı koydu bizim arkadaşlar ismi masturbaston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hehe yazılan nickler "domates" boyutuna kadar inmiş vaziyette. hani öyle çok da esprisi olmayan nickler yazılıyorsa, benim karakterlerin adı da Komili ve Öküz idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 bizim serverdada viprator die hunter vardı ismi yüzünden guilde almamıstık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chamred Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 olorin84 said: bnm ne female drood Kepaze orc female shaman kewashe gnome mage zikkafa eski acc nin charları sattıydım adam migratele değiştirmiş isimlerini :/ sanırım kewashe chromaggus ta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 axedice said: Bizim serverda Drizztahmet diye bi hunter var. Petinin adı da gülenheyvan gülenheyvan çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 pichhunter ve peti lütfü vardı birde paladin vardı 1 tane sürtük nickli karakemal kasarpally holyhatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 hayvanöküzü banualkan kobay kınalıkuzu yarmagül kuduzköpek necmidede keşkül - emir /kiss ilscorpionll femaleirl omgbanana omfgbanana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2008 abi bu günki gördüğüm nick bitirdi beni filenotfound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Az önce gördüm; Grim batolda 69 warrior: Kadayif ve saz arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Geberit vardi bnnmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 daha temin Öküzboku die bi tauren druid grba girdi hala gülüorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HosH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 gnome vardı bende sibop du adı...sattım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenu Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 shifthappens (druid) akbüyücü :S (mage sanırım) acilservis (priest) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Pijama Az önce karşıma cıktı, sapladım, ama gülmekten adamı unuttum saptan çıktı gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kenu said: shifthappens (druid) akbüyücü :S (mage sanırım) acilservis (priest) acilservisi tanıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Öküzboku ve Rahmetli bizim guildde ilk gördüğümde yarılmıştım^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Karkraliçesi var arada görüyorum bizim battlegroupta, frost mage falan sanıyorum hep, warlock galiba yanlış hatırlamıyosam bi de :S guild ismi vardı "Shaving Ryan's Private" dfhdfhdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Xolid said: logalasalih fw nelf hunter ben bu adamı görmüştüm nightfall battle groupta yada darkmoon fairede bunalrdan birinde eminim gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 legolasalih başarılı bir sentez olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Tamonikiden (NE Male Hunter) vardı BL de bir zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Capslock -> ud lock :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Osso said: Geberit vardi bnnmde ya o klozet markasi degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Harrydotter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Kalten said: Eskiden burning legion ally da Pipican vardı direk efsane:) hala var bizim guildde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 enim bittiğim okthxbye adlı ud rogue idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar