Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 eskiden dinciler bizi patlatırdı şimdi biz mi dincileri patlatıcaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 slm iran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 doğru dürüst iddianame hazırlansaydı beraat edemezdi. tek kişilik şeriatçı terör örgütü mü olur? fdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 sen nasıl Hazreti Fetullah Gülen Bey Hazretleri'ne fetullah gülen beraat etti dersin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Drall said: sen nasıl Hazreti Fetullah Gülen Bey Hazretleri'ne fetullah gülen beraat etti dersin! sdfsfsf +1 :D sir said: doğru dürüst iddianame hazırlansaydı beraat edemezdi. tek kişilik şeriatçı terör örgütü mü olur? fdsdf +1 gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 asıl sorun feto değil. bu mürid mi şakirt mi nurcu mu neyseler işte o cemaat şizofren tarikat topluluk. yer altında olmalarındansa gözönünde olmaları daha iyi. eviLturk said: ya adam ölse ne olucak ölmese nolucak istanbulun göbeğinde koca örgütleri var.. Sizi isteseler Dağa kaldirlar.. anlamasiniz bile. ne kaddar kutlu insanlarmış. ne büyük işler yapabiliyorlarmış. hayret ettim yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Dağa kaldırıyorlarmış. Dağdan inen tipler zaten hepsi, kayık. Burda fetoş şubesi mi açmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 içimden geldi. http://www.youtube.com/watch?v=X6BWelVLrJA Bir pazar sabahıydı Ankara kar altında Zemheri ayazıydı Yaz güneşi koynunda Ucuz can pazarıydı Kalemim düştü kana Zalımlar pusudaydı Bedenim paramparça Ucuz can pazarıydı Kalemim düştü kana Uğurlar olsun, uğurlar olsun Hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun Bir keskin kalem, bir kırık gözlük Yürekli yiğitlere hatıran olsun Çevirdim anahtarı Apansız bir ölüme Şarapnel parçaları Saplandı ciğerime Ucuz can pazarıydı Kan doldu gözlerime İsimsiz korkuları katmadım yüreğime Bembeyaz doğruları yaşadım ölümüne Uğurlar olsun, uğurlar olsun Hüzünlü bulutlar yoldaşın olsun Bir keskin kalem, bir kırık gözlük Yürekli yiğitlere hatıran olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 OO padişahımız döner artık türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Nurcuların arasında gerçek anlamda çok iyi insanlar çok iyi hizmetler yapan insanların olduğunu gördüm duydum biliyorum. Ama tam tersine çok acaip saçma sapan şeyler yapanlarıda duydum. Yani bunlar genellenebilirmi bilmiyorum. Veya hepsi birinemi bağlı nasıl bir bağları var onu da bilmiyorum. Her noktası ile araştırılması gereken bir kitle gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Horizon said: Nurcuların arasında gerçek anlamda çok iyi insanlar çok iyi hizmetler yapan insanların olduğunu gördüm duydum biliyorum. Ama tam tersine çok acaip saçma sapan şeyler yapanlarıda duydum. Yani bunlar genellenebilirmi bilmiyorum. Veya hepsi birinemi bağlı nasıl bir bağları var onu da bilmiyorum. Her noktası ile araştırılması gereken bir kitle gibime geliyor. Necip Hablemitoğlu'nun Köstebek adlı kitabını sana öneriyorum. Cemaatin ve fetullahın iç yüzünü araştırdığı bu kitabı yazarken öldürüldü. Yetmezse gir youtube a fetullah gülen yaz seyret vidoları. Bizzat kendi ağızından amacını anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
belmondo Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ya peygamberimiz demiş ölürken gider ayak üzerinde durduğu en önemli noktalardan birisi kavmiyyetcilik yapmayın diye. ama bakınız adamlar müslüman geçiniyor. ve nurculuk fetoculuk gibi kavmiyyetçilğin kralını yapıyorlar. ya kardeşim bi büyüğünü yücelteceksen bu kadar git peygamberimizi yücelt. neden feto. ikinici peygamber mi bu nedir. adamın ağzından günde 1 kere peygamber ismi çıkıyor 100 kere feto ismi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar