Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sevillacılara chevrolet captiva girsin burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 DeathLord said: off çılgın post kasmış millet Fenerbahçeye tebrikler kalpten götürcektiler milletin yarısını uzatmalarda ama olsun kazandılar... betis sevilla birbirlerinden nefret ettiği için var bu muhabbet bi kardeşlik falan yok yani düşmanımın düşmanı muhabbeti... edu yine yaptı yapacagını biri bu adamı durdursun... en başta yazmıştım kuralar çekilince sevilla daha iyi takım ama savunma zaafları var alexle değerlendirirse fb şansı olur futbol bu top yuvarlak diye aynısı oldu nerdeyse... çok mutluyum uzun bi aradan sonra kendi takımım olmasa da bi türk takımı bu duyguları yaşattıgı için... umarım ManU gelmez shalke falan gelir yani umudumuz o yönde... bu heyecanla bişeyler yaparsa çok güzel olur fenerbahçe ama tabi bide kötü yanı var gsyle fark iyice açılıyor bir an önce iyi bi yönetimin başa geçip gs nin ekonomik yapısını toparlayıp stadı falan bitirmesi lazım yoksa tümden yalan oluruz... Şimdi olabilicek en güzel şey diğer takımlarında fb yi örnek alıp yapılanmaya yönelmesi olur türkiyede futbol çok ilerilere gidebilir bu atakla umarım gs nin ki gibi hüsranla sonuçlanmaz bu güzel rüya... Faruk Süren'in adaylığı söz konusuymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 axedice said: Goller ve penaltılar için : http://www.humsurfer.com/view/sevilla-3-2-fenerbahce-highlights-include-penalties Bu arada fenerbahçe betis kardeş takım geyiği nedir? Bu sevilla maçıyla birlikte mi çıktı daha önceden var mıydı? betisde fenerbahcede 1907 de kurulmus diger bi muabbette sevilla nın 1905 de kuruldugu anla yani X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 edu bu maç gayet iyidi bi penaltı atamadı diye sildiniz adamı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 hozceri said: axedice said: Goller ve penaltılar için : http://www.humsurfer.com/view/sevilla-3-2-fenerbahce-highlights-include-penalties Bu arada fenerbahçe betis kardeş takım geyiği nedir? Bu sevilla maçıyla birlikte mi çıktı daha önceden var mıydı? betisde fenerbahcede 1907 de kurulmus diger bi muabbette sevilla nın 1905 de kuruldugu anla yani X( Yani, Betis ile Fenerbahçe; Galatasaray ile Sevilla kardeş takım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yani betis de fenerbahçe gibi rakiplerine kıyas daha onurlu ve şerefli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Xobalt said: hozceri said: axedice said: Goller ve penaltılar için : http://www.humsurfer.com/view/sevilla-3-2-fenerbahce-highlights-include-penalties Bu arada fenerbahçe betis kardeş takım geyiği nedir? Bu sevilla maçıyla birlikte mi çıktı daha önceden var mıydı? betisde fenerbahcede 1907 de kurulmus diger bi muabbette sevilla nın 1905 de kuruldugu anla yani X( Yani, Betis ile Fenerbahçe; Galatasaray ile Sevilla kardeş takım :DGalatasaray için öyle bir söylem yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 betis le sevilla aynı şehirin takımı. ezeli rekabet var aralarında işte. o yüzden aslansın fener kaplansın fener diye yardırdılar.. maça bile gitmişler fener forması alıp : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sevilla da 'şimdi gs fb yi yendi türkiye kupasında tur atladı.bizde fb yi yenip tur atlarsak iyice söylenti çıkıcak' dedi.e gs ile kardeş takım olduğumun söylentisi dahi çıkacağına elenirim daha iyi dedi adamlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sahhah .. yorumlara gel.. Betisli kardeslerde olayi abartmislar : ) Ama oLsun.. Sevilla haketti dalga geçilmeyi.. Kendi cehennemlerinde kazana düştüler, beyti oldular felan.. Selçuk senden bi cacik olmaz.. Deniz nerdesin ya of aradim seni bu maçta.. Inter macinda ne oynamiştin beah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 real betisin taraftar grubunun ismi "the turks" dür ayriyeten sevilla maçlarında genelde dev türk bayrağı açarlar. edit:betis değil deportivo'ymuş o takım kusura bakmayın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Odeon said: aktiftablet said: Selçuk-Semih değşikliği diyorum. Ben olsam 20. dakikada değiştirmiştim. Bonjo said: bide penaltılara gidiyormu maç , sonra volkan mucizevi kurtarışlar yapıp maçın adamı oluyormu ... :D bu arkadaslarida aziz ilan ediyorum :d Harbi ben maç oynanırken böyle birşeyler yazmıştım , maçın heyecanından unutmuşum.. Tekrar helal olsun Volkana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 evet deportivo. şöyle bişey okudum ben nette. ne kadar dogru bilmiyorum ama buna benzer bi hikayesi vardır herelde. said: Deportivo, Galesia bolgesinin takimidir, eskiden Türklerin orada yasadigi rivayet edilir! Deportivo'lu taraftarlar ile Celta Vigo´lu taraftarlar birbirlerini hic sevmiyorlarmis. Asagi yukari 20 yil önce Celtali'lar bu nedenle Deportivo'lulara "Türk" demeye baslamislar, ama hakaret anlaminda. Ama Deportivo'lu taraftarlar bunu hic hakaret diye algilamamislar. Hatta kendi deyimleri ile "Türk gibi güclü" görünmekten cok hoslanmislar. Iste bu yüzden her maclarinda en az 1 Türk bayragi aciyorlar. bu sov da yunan panathinaikos takımı ile oynarken yapılmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 orda deportivolulara turkey diyolar hindi anlamında hakaret amaçlı onlar da anlamı Türkiye olarak çekip öle bi tribün oluşturuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 güzel olay bence valla ben iyi algiladim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 aslında o olay şöyle, superdepor önce o lakabı atmaya çalışıyor üzeridnen, beceremeyince araştırıp sahipleniyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 cavanagh said: orda deportivolulara turkey diyolar hindi anlamında hakaret amaçlı onlar da anlamı Türkiye olarak çekip öle bi tribün oluşturuyolar ispanyol değil mi bu adamlar? neden ingilizce hindi diyolarmış ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 walla orasını ben de bilmiyorum da 2-3 sene evvel öyle bi okumuştum sonra da araştırmıştım işte turkey diye dalga geçiyolar sonra fizbanın dediği gibi lakaptan kurtulmaya çalılıyolar bakıyolar olmuyo onlarda araştırıyolar böle biz turkey(hindi) gibi korkak değiliz Turkey gibi güçlüyüz falan filan diye the turks tribününü kuruyolar sonra işte hep türk bayrağı açıyolar yukardaki resimdeki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 sss ilginc bir yaklasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yav bu arada vedersonla daniel alves aynı adam yahu formaları değişik sadece: http://www.turkfutbolu.net/fenerbahce/kadro/images/gokcek_vederson_2007-2008_1.jpg http://www.enlasbotas.com/wp-content/uploads/danielalves.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 yok lan alves daha bi maymuna benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 vederson'un kafası balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 alves şeyini beline dolamış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 ahah harbiden dikkat etmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2008 eahueha dikkatten de kacmıyo yani doruk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar