nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Syn said: DAĞILIN FENERBAHÇE NİN BAŞARISININ COK ACI SEKİLDE ETKİLEDİĞİ BİR KİŞİ DAHA. ACIK KONUS COK KOYDU DİMİ FENERBAHCENİN SON 8 E KALMASI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 PrudenT said: oha gaf yaptım edit: öeh ne çabuk editledin benim alıntı gitti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ne sakası ya? saka falan gormuyorum ben orda. Baslıga attıgım mesajları okumamıssın. bi de her baslıkta inadına saldırmandan sıkıldım artık, yeter yapma bana saka falan bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 leyn neye laf atıonuz burda gs lilerde sizle sevinioken.. helal olsun tebrikler Fenere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya birak kime koyarsa koysun. ilk sevillaya koysun.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 nileppezdel said: @Luci: Delikanlı cevp veriyorum :) Fener iyi oynuyor ama bildiğimiz Sevilla'yı yenecek kadar oynayamıyor. İlk maçta da iyi oynadı ama o kadar değildi. Sevilla ekstra kötü savunma yapınca dengeleri alt-üst ediyor tabii ki :) İnter maçındaki gibi oynayamıyorlar yani, o maç süperdi Fener. Ayrıca Deivid fena kaçırdı az önceNil seviyorum lan seni valla hade bakalım tebrik bakıyım abini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bu Ahmet Cakar bikini giymezse cikartmasinlar bir daha televizyona yandan carkliyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Fenerbahçe'ye tebrikler, bu topicte takımlar arası laf dalaşına dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ONLARDA CRY MORE BİZDE CLAYMORE BİZİMKİ ÇAKAR?=?=+I^!'!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Manchester Barcelona Arsenal Diğer çıkanlar. Yarın 4 takım daha gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 tebrikler FENERBAHÇEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixturesresults/round=15106/match=301898/report=rp.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Neyse şampiyon olduk, kupaya bakıcak şimdi fener, nerden baksan en az 2 maçı var falan. Hem kondisyon hem konsantrasyon orada olunca ligi boşlarlar. BJK zaten bocalar. O değil de demek ki biz çıksak 5-6 atarmışız bu Sevilla'ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 LucifeL buraya yazmak yemiyo herelde öm den ettiğin küfürü? Baya adammışsın sen de. Gaza gelmeyin turun heyecanı ile terbiyeli olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya birakin su muhabbeti. nefret ederim fenerbahceden ama bugun tebrik edilecek bir is cikardilar. galatasarayli olarak gurur duydum. surda tebrikten baska birsey yazmaniz abes kacar, sizi kucultur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 penaltıyla aldınız, sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Onu bunu bırakın beyler Fenerbahçe 11'inden oyuna giren yedeğine kadar teknik kadrosu penaltılarda Volkan'ı ile Fenebahçe'yi küçümseyen başta Sevilla td'si ve futbolcuları ispanya ve türk basını(bikinili ahmet çakar:D)halk'a iyi bir cevap verdi Fenerbahçem. Kimse Fenerbahçe bu turu haketmedi diyemez harbiden adama sağlam laf sölerler.İlk 90 dk'de Volkan'a rağmen buralara geldik. Ama kaderin cilvesi Volkan bize turu getirdi.Birde Lugano ve Edu'nun da ne kadar iyi olduğunu gördük pozisyon hatası yapmadılar takım savunması çok iyidi kezman çok çalısı ama spikerin de dediği gibi UĞUR Boral Dani Alves'i maymun etti.Tartışmasız maçın yıldızı idi. Tekrar tebrikler Fenerbahçeme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 valla sevilla gibi çakal bi takım gelmesin mesela schalke yada porto yarı finaldeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kim yazmamıs yahu? okumadan etmeden sacma sapan satasmalarda bulunmayın. soguttunuz insanı futboldan da forumdan da. sonra dusman ilan ediliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ZaugnaKhaldun said: penaltıyla aldınız, sayılmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kermit said: toggie said: LucifeL buraya yazmak yemiyo herelde öm den ettiğin küfürü? Baya adammışsın sen de. Gaza gelmeyin turun heyecanı ile terbiyeli olun. ben edeyim sana küfürü ? bas git lan ne çirkef gs lisin agzına suratına sıçıcam ama çekemiyosan sus bari tebrik et geç ben beşiktaşlıyım ben bile yerimde duramıyorum lan sevinçten. çoluk çocuk musunuz ya bu ne ya büyüyün artık. QQ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORE CRY MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORE CIRKEFLES MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Xobalt said: Manchester Barcelona Arsenal Diğer çıkanlar. Yarın 4 takım daha gelecek. Fenerbahçe Schalke 04-Porto eşleşmesinin galibiyle eşleşmicek miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yani Fenerbahçe tur atlamış, hala dalaş var. Gsliler Bjkliler tebrik edin, Fenerliler de takmayın onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Valla FB'sini ülke takımını falan da geçsek de maç süper maç, tamamen adrenalin, tamamen ofansif. Top bi o kalede bi bu kalede. İki takımın da defanslar saatli bomba patlicak yer arıyo, iki takım da ofansif iyi geliyo falan. Tek sorun çok fazla faul ve hakem aldatmaya yönelik yere atlama olmasıydı. O da olmasa çok daha güzel bir maç olcaktı ama yine de tam seyir zevki alınacak arkadaşlarla elde bira izlenecek kaliteli mi bilmem ama çok eğlenceli bi maç. Açıkçası maçtan önce tarafsızdım ben. Hani FB kazansa sevinirim ülke puanı falan diye, yenilse de arkadaşlarıma takılıp dalga geçicek bişi geçer elime diye. Ama maç sırasında Sevillalıların o atlamaları falan resmen beterini bulsunlar dedirtti, nitekim geç de olsa FB kazandı. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Khaldun haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar