kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 helal olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 KALK ŞİMDİ KENDİNİ YERE AT GÖT CAPELL AHHAHAHAHAHHAAA BİKİNİLİ AHMETT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 HELAL OLSUN LAN OOO BİKİNİİİİ GELİYOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Volkan o aptal golleri yemeseydi maç başında tahminen bu kadar motive olamazdı, penaltılarda böyle coşmazdı. Aslında işine yaradı o goller fenerin galiba eheh Ama ne kadar gaz maz olursa olsun şaka gibi ya. Sen kalk maç başlar başlamaz 30 metreden 2 gol ye ampul gibi, Hayrettin'in kurtaracağı topları al içeri. Sonra git 3 penaltı birden kurtar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BERABER HAYKIRALIM SAKJDKLASJDASKLDJLASKDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahmet hoca acil servisteymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tebrikler fenerbahçeye , ve fenerbahçelilere :) hadi yolunuz açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bi ton şey yapıcaktım. gerek yok. helal olsun. p.s: penaltılarda 3-2 bitti haahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 helal olsun tüm oyunculara. rakip bellimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kezman ın penaltıya bakamadım . gene kacırırlarsa hemen die sımdi cidden havaya zıplıyorum : asduhaıhas ahauhuauhauhuyauhauhgah ioshf gs lılara fb ilk macı alması cok koymustu bakam simdi ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 CAPEL GİT EVİNİN SALONUNDA YERDEN KALKMA ŞEREFSİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 OHH BEAAAAH!!!! SUPERSIN FENERBAHCEM !!!! kıvranıyodum macın basından beri tv basında =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Helal olsun hakedilmiş bir tur atlama inşallah bütün Türk takımları böyle başarılar elde etmeye başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Ohh be rahatlama geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 gözlerim doldu be aslanlarım benim aslna volkan geri alıyorum sana küfürlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ahmet cakar bikini giymezse adam degil, bi daha cikmasin televizyona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BU TARAFTAR SIZINLE GURUR DUYUYOR HULEANNNN!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 HELAL HELAL HELAL HELAL HELAL HELAL HELAL CANIM FENERBAHÇEM! KAPAK OLSUN DİĞERLERİNE KAAAAPAAAAAAK!! ÇEKEMEYENLERE KAPAK OLSUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 xobalt senden ozur dilerim, arada heycandan fenere karsi tutuosun sandim, bok yemisim uzgunum :P sana bira ismarlayayim... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 TÜRK 'üN KALBİ SENLEEEEEEEE ATAR YAŞAAAA FENERBAHÇEEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bjk li olarak bana bu sevinci yaşattın ya fener helal sana ulan şu penaltılara bakamadım varya offf TEBRİKLER FENERLİLER !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 DORUKK KEŞKE İDDİAYA GİRSEYDİK KANKOLİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Azmodai said: xobalt senden ozur dilerim, arada heycandan fenere karsi tutuosun sandim, bok yemisim uzgunum :P sana bira ismarlayayim... :P Hehe, np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 BÜYÜKSÜN KANARYAM. SENİ SEVİYORUM.BANA TARİHSİZ SEVİNÇLER YAŞATTIGIN İÇİN HELAL OLSUN HEPİNİZE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yanlız bilmiş Ahmet Çakar be, Fener ilk yarıda 3 gol yer demiş adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar