Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk ordusunun gücü yeterli mi?

Recall06

Öne çıkan mesajlar

kim uğraşacak nükleerle.. pahalı lan bu! hem askerlerimizi de hemen ardından olay yerine sokamıyoruz. sırtlarındaki çantalara bile röntgenleri çıkıyor garibanların diyorsanız; termobarik bombaları kullanınız..

termobarik bombaları! istanbul-adapazarı yolu 22.km'de. termobarik bombaları! giderken sağda, dönerken solda!
termovarik bombaları! bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir..
ucuz, temiz ve etkili..
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
kim uğraşacak nükleerle.. pahalı lan bu! hem askerlerimizi de hemen ardından olay yerine sokamıyoruz. sırtlarındaki çantalara bile röntgenleri çıkıyor garibanların diyorsanız; termobarik bombaları kullanınız..

termobarik bombaları! istanbul-adapazarı yolu 22.km'de. termobarik bombaları! giderken sağda, dönerken solda!
termovarik bombaları! bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir..
ucuz, temiz ve etkili..

bugün bir termobarik bombası alana yanında iki tane tank hediye.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticikde "Bütün işsizleri orduya verelim, ordumuz devasa olsun hem işsizlik bitsin (!) , kimse bize kafa tutamasın" projesi olan bir China generalimiz vardı, nerde yaşıyor veya yaşatılıyorsa selam yolluyorum ona buradan.

http://forum.paticik.com/read.php?13,2182335,2182342#msg-2182342
Sosyal ağlarda paylaş

Recall06 said:
Bone: yazdiklarin mantikli geldi ama hep bu kelimelerle goz boyandigi korkusu aslinda perdenin arkasinin bos oldugu veya sapkadan tavsan cikmayacagini dusunuyorum.

Yurtdisinda oldugumdan sergileri gezme sansim veya askeri dergi bulma olanagim yok ama internet sitelerinden arastiriyorum tabiki,

ilk korfez savasindan ve sonra irak isgalinde ulkemize getirilen fuze rampalari nedir o zaman? bu bizde olmayan birsey ve bizi korusun diye geliyor ve bizede satmiyorlar.

Barutlu top mermisi ile nokta atis yapmak bence marifet degil.

Adamlarin tanklarindaki zirhi delip icinde askeri oldurmek neryse imkansiz. Tank savasina girsek ingiltere ile onlarin kullandigi zirhi ne yazikki delemeyiz.

bordo bereliler hakkindada ciddiydim, biz turkler savasmayi bilen toplumuz genetik ama eline tasi sopayi verince genler bir ise yaramiyor.

recall şakamısın geçen dünyanın en iyi zırhını biz yaptık daha ucuz ve daha dayanaklı yawaş yawaş araçlara yerlestiriliyo mermi roket hatta altın patlıyan patlyıcıdan bile etkilenmiyo
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerde dunyanin en iyi zirhini biz yaptik, link verin bizde gorelim neymis dunyanin en iyi zirhi, lafi atan kaciyor, birde gozleri dolan kisiler vardi bir turk bilimadamimin gelistirdigi silahi gorup onunda linki yok..

Ingilterenin Challenger 2 tankinin ne oldugunu bilmeden... Chobham armour zirhin nedemek oldugunu bilmeden...

adamlar gorunmez tank yaptilar eksta bilgi size..

http://www.ntvmsnbc.com/news/424851.asp
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...