dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kim uğraşacak nükleerle.. pahalı lan bu! hem askerlerimizi de hemen ardından olay yerine sokamıyoruz. sırtlarındaki çantalara bile röntgenleri çıkıyor garibanların diyorsanız; termobarik bombaları kullanınız.. termobarik bombaları! istanbul-adapazarı yolu 22.km'de. termobarik bombaları! giderken sağda, dönerken solda! termovarik bombaları! bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir.. ucuz, temiz ve etkili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Tükmük bombası ile boğarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 uzaylılar dunyayı ısgale kalkıssa Turk ordusu uzaylıları durdurabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 rusya dalarsa bize yamuluruz diğer komsular tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 dasaaa said: kim uğraşacak nükleerle.. pahalı lan bu! hem askerlerimizi de hemen ardından olay yerine sokamıyoruz. sırtlarındaki çantalara bile röntgenleri çıkıyor garibanların diyorsanız; termobarik bombaları kullanınız.. termobarik bombaları! istanbul-adapazarı yolu 22.km'de. termobarik bombaları! giderken sağda, dönerken solda! termovarik bombaları! bir gün sizin de ihtiyacınız olabilir.. ucuz, temiz ve etkili.. bugün bir termobarik bombası alana yanında iki tane tank hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 afferin ortak bu işi kaptın. promosyonla dibine vuracaz paranın!!! yihu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 kargodan da para alıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bombadan hayır, ama tanklardan evet, kaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 rusya komsu degila artik :) en son 92 de komsuyduk :) bitti onlar gitti ocu ocu :) Fin said: rusya dalarsa bize yamuluruz diğer komsular tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Masakari said: uzaylılar dunyayı ısgale kalkıssa Turk ordusu uzaylıları durdurabılır mı? Türklerin yaşadığı bir dünyayı kimsenin istila etmek isteyeceğini sanmıyorum. Değmez. kanıtları için : http://forum.paticik.com/read.php?73,3153397 'deki Sentello söyleyen eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 evet en aşşağlık ırk türkler gerçekten de, katılıyorum arkadaşa. la havle ^^ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ihtiyacımız olan tek şey piyadelerimize bundan dağıtmak:XM214 Microgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Bütün topiki okumadım ama açan arkadaş çok red alert falan oynamış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 MEdya yerine komutanlarımızın dediklerini ciddiye alsak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 komutan ne anliycak asker ne anlar stratejiden demokratik devlette askerin operasyon yaptigi nerde gorulmus heleki resim gosterip aciklama yapiyorlar cik cik cik enginargic goreve! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 her mermi kaç $ haberin warmı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bu gücü dünya barışı için kullanalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
owshit Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Yurtta sulh cihanda sulh , yani benim olan her yerde sulhu sağlarım cihan benim olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 bombaya ne gerek var ya, 70 milyon kişi bi kere tükürsek boğarız alayını zaten. yemişim hidrojen bombasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paticikde "Bütün işsizleri orduya verelim, ordumuz devasa olsun hem işsizlik bitsin (!) , kimse bize kafa tutamasın" projesi olan bir China generalimiz vardı, nerde yaşıyor veya yaşatılıyorsa selam yolluyorum ona buradan. http://forum.paticik.com/read.php?13,2182335,2182342#msg-2182342 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Sam said: ihtiyacımız olan tek şey piyadelerimize bundan dağıtmak:XM214 Microgun http://img58.imageshack.us/img58/470/11219558961436uq.jpg Hatta abartı :) http://content.kapowwe.com/images/minigun_twin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 YORUMSUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Recall06 said: Bone: yazdiklarin mantikli geldi ama hep bu kelimelerle goz boyandigi korkusu aslinda perdenin arkasinin bos oldugu veya sapkadan tavsan cikmayacagini dusunuyorum. Yurtdisinda oldugumdan sergileri gezme sansim veya askeri dergi bulma olanagim yok ama internet sitelerinden arastiriyorum tabiki, ilk korfez savasindan ve sonra irak isgalinde ulkemize getirilen fuze rampalari nedir o zaman? bu bizde olmayan birsey ve bizi korusun diye geliyor ve bizede satmiyorlar. Barutlu top mermisi ile nokta atis yapmak bence marifet degil. Adamlarin tanklarindaki zirhi delip icinde askeri oldurmek neryse imkansiz. Tank savasina girsek ingiltere ile onlarin kullandigi zirhi ne yazikki delemeyiz. bordo bereliler hakkindada ciddiydim, biz turkler savasmayi bilen toplumuz genetik ama eline tasi sopayi verince genler bir ise yaramiyor. recall şakamısın geçen dünyanın en iyi zırhını biz yaptık daha ucuz ve daha dayanaklı yawaş yawaş araçlara yerlestiriliyo mermi roket hatta altın patlıyan patlyıcıdan bile etkilenmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 okumadım konuyuda bi laf vardı üretmeyen milletler üretenlerin altında harraslanır gibi birseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2008 ya nerde dunyanin en iyi zirhini biz yaptik, link verin bizde gorelim neymis dunyanin en iyi zirhi, lafi atan kaciyor, birde gozleri dolan kisiler vardi bir turk bilimadamimin gelistirdigi silahi gorup onunda linki yok.. Ingilterenin Challenger 2 tankinin ne oldugunu bilmeden... Chobham armour zirhin nedemek oldugunu bilmeden... adamlar gorunmez tank yaptilar eksta bilgi size.. http://www.ntvmsnbc.com/news/424851.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar