LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fightersfight said: lathspell canım ben bir bireyim ve o yazdıklarının birini bile yapmıyorum.ne yazıkki sen birey degil bir topluma bir yere aidiyet duygusu duyma komplexindesin. herkezi kendin gibi sanma,ben düşmanlık nefret gibi duygulardan uzagım,boşuna etiket yapıştırmaya çalışma,yada çalış nasılsa bi şeye yaramıyor yazdıkların. Etiket yapıştırmama gerek yok. Etiketi çoktan aldılar. Ayrıca sen yapıyorsun demiyorum zaten ama senin dışında onbinlerce bunu yapan var. Devletin laik değil islamcı bir devlet olmasını isteyenler var çünkü bundan rant sağlayacaklar. Gelişmemiş, cahil bir toplum koyun gibi yönetilmeye mahkumdur. Herşey güç sahibi olma yarışından kaynaklanıyor. Laik ve çağdaş bir devlette hakimiyetini fazla sürdüremezsin iyi iş yapmadıkça. Ama islamik faşizm'de ahmedinejat gibi takılırsın rakipsiz, kral gibi. Ilımlı islamda feto yönetir, hocalar yönetir, dinciler yönetir, erkeklerin hakimiyetinde, kadın haklarının olmadığı bir ülke oluverir. Sizin gibi garip özgürlükçülerde bunlara yol açacak kadar kör yada aptal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 dünya aptal sana göre :) dünya garip özgürlükçü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Hayır canım dünya gizli faşist. Bütün ülkeler rejimlerini tehlikeye girinceye kadar demokratiktir. Ne zaman bir sorun çıkarsa hepsinin o sıkı kurallarıyla karşılaşırsın. Türkiye'de de aynı. Senin gibilere geçit yok. Bu bir savaş. Ya gericiler ya ilericiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ya sallayın fightersfight'ı da, şu gazeteleri/televizyonları tartışın. mesela Meksika Sınırı programını çok merak ediyorum. sanki böyle çok entellektüel, çok kültürlü, çok okumuş insanları doldurmuşlar gibi gözüküp tutup "Laik"lerle dalga geçiyorlar programda. Nedir bu Meksika Sınırı, bu adamlar ne iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fightersfight said: LathspeLL said: Ekmek said: Dinde okumak örtünmeden önce gelirken örtünmek için okumaktan vazgeçen insanların samimiyetine inanacak kadar aptal adamlar var burda ya. Pes. Harika bir yazı. +4234 buna faşizm deniyor. Benim faşistliğim seni mi gerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 benim anlamadığım şey, hayır ben bugün darth vader kıyafetiyle okula gitsem almazlar, üstüne üstlük bu benim inancım desem 3 saat dalga geçer geri kalan günlerde bana acırlar. lan bi densizin uydurtup bi dangalağın piyasaya sürdürdüğü bez parçasını kafana geçirmek ve bu benim inancım demek komik olmuyor da, tüm dünyada jedi dini kabul görmüşken neden vader olmak komik olsun? bu da vader dini lan. özgürlük! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sith'ler loser, ondan dolayı. bak mesela jedi robe'uyla gidersen nasıl da alırlar. "these are not the droids you are looking for" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 fightersfight said: buna faşizm deniyor. ürktünmü? faşolar kovalasın seni adam kapak olsun die koymuş yazıyı kalınca sap gibi yaz anaasını sattiim : FAŞİST! NERDE DEMOKRASI!!1!1! ÖZGÜRLÜK FFS! salağız bizde peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bone said: sith'ler loser, ondan dolayı. bak mesela jedi robe'uyla gidersen nasıl da alırlar. "these are not the droids you are looking for" hahahah ince düşünülmüş güzel bir cevap :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 @lathspell: madem gezdin gördün oralarda kömür uğruna oyunu satacak insanları, çok sevdiğiniz rejiminiz ve devletiniz sahip çıksaymış o insanlara, tarikatten, cemaatten daha iyi bi alternatif sunsaymış, kimliklerini baskı altına almaya çalışmasaymış, di mi ama? tekrar tekrar yazdım, bu halkın dini hassasiyetleri var ve şu ana kadar bu hassasiyetleri hangi parti gözettiyse ona oy veriyolar, bunu sen değiştiremezsin, ordu gelip 4892394 tane darbe yapsa da değiştiremez, aksine rejim ve devlet düşmanlığını körükler bu baskıcı ve "teftişe" dayalı yaptırımlar. buna rağmen ben çevreme baktığımda yine başı açık kızlarla başı kapalı kızları yanyana, kolkola görüyorum, türbanlı kızların şeriat istemek yerine makyaj yaptığını, kur'an okumak yerine marie claire okuduğunu, evde koca beklemek yerine dışarda arkadaşlarıyla dolaştığını, icabında parklarda yiyiştiğini görüyorum. bu kesim mi şeriat istiyo? kamusal alana gelince, türban takanların otomatikman önyargılı olacağını varsayıyosunuz, bu da sizin önyargınız. ben de başı açık bi kadının başı kapalı bi kadına önyargılı yaklaşacağını varsayabilirim gayet, ki bunu doğrulayacak açıklamalar da var "türbanlıya hakettiği notu vermem" falan diyenler çıktı basbaya. ha demek ki önyargılı davranmak illa türban takmakla olmuyo. başkasının dini özgürlüğü sadece senin çağdaş görünmeni engelliyo, bu da senin çağdaşlık anlayışının sadece şekilden ibaret olduğu anlamına gelir. başkasının kafasına taktığı türban seni nasıl bağlar, senin özgürlüğünü nasıl kısıtlar nolur açıklayın bunu bana. en sonunda ben de madde madde bi toparlayayım. -birinin kıyafetinden karakter tahlili mi yapıyorsun? -bir insanın kılığı değişince modernleştiğini mi zannediyorsun? -demokrasilerde 80 yıl öncesinin kuralları aynen korunur diye mi düşünüyorsun? -din uğruna baskı uygulamanın yanlış, ideoloji uğruna baskı uygulamanınsa doğru olduğunu mu savunuyorsun? -bilim'in insalara nasıl yaşamaları gerektiğini söyleyebileceğine mi inanıyorsun? -kendi halkının cehaletinden kendi halkını mı sorumlu tutuyorsun? -cahil, aşağılık, şerefsiz, gerici, satılmış, piyon, feto kelimelerini yazdığın her 2 posttan birinde görmek mümkün mü? -türbanlıların/muhafazakarların şehir yaşantısına entegre olmalarından rahatsız mı oluyorsun? -özeleştiriye tamamen kapalı mısın? -tarihinle/halkınla/kültürünle yüzleşmekten kaçınıyor musun? -"kaynaşmış kitle","ulus-devlet","modernizm" sizin için kutsal kavramlar mı? -tarih sahnesinde kendin gibi olmayanları geri, kendin gibi olanları da mümkün olan en ileri seviyede mi görüyorsun? -senin gibi düşünmeyenleri a) vatan haini b) gerici c) satılmış d) salak/gerizekalı e) Atatürk düşmanı f) şeriatçı/akpci/fetullahçı/abd yalakası mı ilan ediyorsun? OOOPPSSS, YOU'RE FASCIST! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sir said: en sonunda ben de madde madde bi toparlayayım. -birinin kıyafetinden karakter tahlili mi yapıyorsun? -bir insanın kılığı değişince modernleştiğini mi zannediyorsun? -demokrasilerde 80 yıl öncesinin kuralları aynen korunur diye mi düşünüyorsun? -din uğruna baskı uygulamanın yanlış, ideoloji uğruna baskı uygulamanınsa doğru olduğunu mu savunuyorsun? -bilim'in insalara nasıl yaşamaları gerektiğini söyleyebileceğine mi inanıyorsun? -kendi halkının cehaletinden kendi halkını mı sorumlu tutuyorsun? -cahil, aşağılık, şerefsiz, gerici, satılmış, piyon, feto kelimelerini yazdığın her 2 posttan birinde görmek mümkün mü? -türbanlıların/muhafazakarların şehir yaşantısına entegre olmalarından rahatsız mı oluyorsun? -özeleştiriye tamamen kapalı mısın? -tarihinle/halkınla/kültürünle yüzleşmekten kaçınıyor musun? -"kaynaşmış kitle","ulus-devlet","modernizm" sizin için kutsal kavramlar mı? -tarih sahnesinde kendin gibi olmayanları geri, kendin gibi olanları da mümkün olan en ileri seviyede mi görüyorsun? -senin gibi düşünmeyenleri a) vatan haini b) gerici c) satılmış d) salak/gerizekalı e) Atatürk düşmanı f) şeriatçı/akpci/fetullahçı/abd yalakası mı ilan ediyorsun? OOOPPSSS, YOU'RE FASCIST! gereken ayar daha once evrilmisti o yuzden kasmiycam bonepart said: "kendi dusuncelerinizi bi liste haline getirip bunlara katilmayan herkes fasistdir diye liste hazirliyor musunuz?" diye ek yapilabilecek sozde ozgurlukcu aslen en doruk noktada fasist yazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 -birinin kıyafetinden karakter tahlili mi yapıyorsun? (Evet.Özellikle türbanlı salak gerizekalı mal dişi öküzlerin suratlarına sıçasım geliyor.) -bir insanın kılığı değişince modernleştiğini mi zannediyorsun? (Hayır.İbn-i(e) Tayyip de kravatla geziyor ama mallığını sürdürüyor mesela) -demokrasilerde 80 yıl öncesinin kuralları aynen korunur diye mi düşünüyorsun? (genelde) -din uğruna baskı uygulamanın yanlış, ideoloji uğruna baskı uygulamanınsa doğru olduğunu mu savunuyorsun? (AKP Öyle düşünüyor.) -bilim'in insalara nasıl yaşamaları gerektiğini söyleyebileceğine mi inanıyorsun? (EVET.) -kendi halkının cehaletinden kendi halkını mı sorumlu tutuyorsun? (EVET.) -cahil, aşağılık, şerefsiz, gerici, satılmış, piyon, feto kelimelerini yazdığın her 2 posttan birinde görmek mümkün mü? (2 değil belki 8) -türbanlıların/muhafazakarların şehir yaşantısına entegre olmalarından rahatsız mı oluyorsun? (EVET.) -özeleştiriye tamamen kapalı mısın? (Hayır) -tarihinle/halkınla/kültürünle yüzleşmekten kaçınıyor musun? -"kaynaşmış kitle","ulus-devlet","modernizm" sizin için kutsal kavramlar mı? (Modernizm evet kutsal birşey benim için.Kalanı değil) -tarih sahnesinde kendin gibi olmayanları geri, kendin gibi olanları da mümkün olan en ileri seviyede mi görüyorsun? (Evet.Kesinlikle evet.Laik olmayan bütün ülkelerin kurucularının anneleri hakkında fanteziler düşlüyorum sürekli.) -senin gibi düşünmeyenleri a) vatan haini (Evet) b) gerici (Evet) c) satılmış (Evet) d) salak/gerizekalı (Evet) e) Atatürk düşmanı (Evet) f) şeriatçı/akpci/fetullahçı/abd yalakası mı ilan ediyorsun? (Evet) Faşistim galiba beyler.Faşizm FTW? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 nice try viktor, ama ben kendi düşüncelerimi sıralamadım, benim düşüncelerime katılmayanlar faşisttir demiyorum. siz benim açıkladığım düşüncelerden yola çıkarak yukardaki gibi etiketlemeler-hakaretler sıralıyorsanız, insanları görünüşleriyle iyi-kötü diye değerlendiriyorsanız faşistsiniz diyorum. aradaki fark epey bariz yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 bonepart ın ayarı gayet güzeldir. sağa sola asın millete faşist dediğinizde bakın ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 ben böyle doğal seleksiyona karşıyım arkadaş mücadele etmeye bile gerek yok, ee ne anladım ben bu işten evrim teorisi çökmüş lan. hayır karşında 2 dakka mantıklı bişey söyleyen olsa en azından yukarı çıkana katkısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 forgiver faşistsin sen tamam mı! masonsun sen, ben biliyorum. dün gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Sparkcaster said: ya bu gazeteleri okuyan gerizekalılar var o kadar beyinsizleşmişlerki demiyorlar ulan hiçbir gazetede yok bizim gazetede niye banka reklamı var ilk sayfada ağzını toplam diorm, kimsenin düşüncesiyle dalga geçemezsin.. yoksa bende senin düşüncenle dalga geçerim.. misal: ulan bazı gerizekalı haysiyetsizler var, bi gazeteyi okuyolarki ne naneyse akp ve türban hakkında paso yalan yanlış olmayan şeyleri yazıolar.. bu gerzeklerde hiç düşünmeyip, ulan biz koyunuz heralde demeyip, hala hala aynı gazeteyi okuyolar.. oldumu? sen kendi msjına uygun diosan, buda benim için çok uygun.. sayglar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 hoşgeldin flightherflighgefaggeslafht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 sunthewhich said: Vakit'i en sakin kafayla bile okumaya kalksam, 5dk sonra bırakıyorum sinirden. O konuda başarılı. Dün bir yazı vardı ; "Müslümanlar şehit olurken, bir kesim içkinin dibine vurup, 10. Yıl Marşı eşliğinde göbek atıyor" diye. Bölücülük budur işte dedim. ben sana bölücülüğü söyliyim, bölücülük meydanlara gidipde, halkın kaçta kaçına karşı (seçimleri ele al) akp naynay nay biiip die slogan atmaktır.. yada "işte o türbanlılar" "türban yerine peruk takmak fahişeliktir" vs başlık atan köşe yazarlarının yaptığı şeydir bölücülük... tarafsız yorumluyorsan yorumla. kendi ideolojik fikirlerini, "naha işte bölücü vurun kahpeye" şeklinde ortaya koyma. bilmem anlatabildimmi? mi? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Bu adam yüzünden yeni üye alımı kapanacak. Sonra fake yapamayacğız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 tepki oyu vericem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 son bişi ondan sonra konuyu boşweriorm umrumda değil.. insanlar cahil diosun, tarikat diosun şeyh diosun, akp kaka diosun, sen yeni görüşlere kapalısın diosun (bana dememişsin, ama önceki sayfalarda dedikleriniz var) madem öyle neden biz gericiyiz biz dar görüşlüyüz, belki sizsiniz gerici olan dargörüşlü olan... sen ateistsin Allah'a inanmıosun, ben müslümanım Allah'a inanıyorum.. sen üni de okurken sana kamusal alan die hiç bi problem çıkmazken niye bana çıksın?? bunu merak ediyorum, ben okuyunca ne olcak? ortada yanlış bişeymi warki ben okuyunca onu ortadan kaldırcağıma şüphe edip beni okutmuosunuz.. demiyorumki ben haklıyım, hepiniz haksızsınız, güzel güzel konuşalım anlaşamazsakda benim dinim bana senin dinin sana, beni bağlamaz. konuya girdim daha ilk mesajı görünce biraz şalter attı, onun için böyle msj yazıyorm arka arkaya özür dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 -Zorunlu din dersinin kaldırılması konusunda hiç adım atılmadı. -Alevilerin nüfus kağıtlarına dinlerini yazdırmaları hala engelleniyor -Ana dilde eğitim yolunda hiçbir adım atılmadı Mesele özgürlükse, hodri meydan. Değilse itiraf etsinler, dinin toplum üzerindeki etkisini arttırmak istiyoruz diye. Diğer sorunlu kesimler hakkında (beraber iftar yapmak dışında) adım atılmazsa kesinlikle bu özgürlük argümanına inanmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 son mesajınsa seve seve cevap vereyim. ateist olana karşı değilim çünkü onun islamla hukukla alakası yok ülkeyi kim yönetmiş umrunda değil kendi halinde takılan biri kadınların 20 km arkadan yürümesini isteyen zihniyete sahip değil ek: ayrıca ben ateist değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lawliet Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 haklsın, 20km arkadan gitsin insanlar.. böylece istanbulda kaç türbanlı yada kaç insan kalır malum.. bide ben daha bugun msj yazmaya başladım foruma,başka biri değilim karıştırma.. bu foruma kayıt olan tek akp yanlısı, o ilk sayfada olan arkadaş değil.. hiç kimse yoksa 2. benim açıkçada sölerim gururda duyarım.. (çocukda yaparım kariyerde gibimi oldu sanki :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar