Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Beşiktaş JK - Galatasaray (02.03.2008 saat:19:00)

aytimania

Öne çıkan mesajlar

bu 11'in neresi garip? Belli ki Kalli Fenerbahçe maçındaki Lincoln'un yerine Arda'yı çekecek ve sol kanata Hakan Balta'yı koyacak veya direkt Lincoln'un yerine barusso'yu koyacak. Aslında ilk seçenek daha iyi gibi dursa da Arda ortada oynayınca çok verimli olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
delgado oynuyor. gs futbol fakiri, beşiktaş da defans fakiri. ama gol yollarında iki takım da çok etkili. ben beşiktaş'ın forvetlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bobo ve cisse olmasa da beşiktaş kazanır diyebiliriz bence taraftar baskısı ve atmosferin yardımıyla. [/img]

Yaw Bobo'dan başka forveti mi var Beşiktaş'ın? O da zaten dengesizdi bir çok iyi bir çok kötü.

Holosko zaten forvet oynamıyor, verim alınamıyor, Nobre'nin tek olayı fırsatçılık o da Song'a sökmez. Yoksa ne son vuruşu var adamın ne şutu ne kafa ne ayak ne teknik ne fizik ortalama bir oyuncu?

Hani bobo olsa neyse o tartışılır da o yokken nasıl daha iyi olcak Beşiktaş'ın forvetleri?
Sosyal ağlarda paylaş

gsnin oyuncularından korkmuyorum ama bizim defans ve kaleciden korkuyorum. cisse olsa banko yenerdik derdim ama şu durumda bilemiyorum... hücumumuz savunmamızı kapatabilecek mi göreceğiz yediğimizden fazlasını atmamız lazım

taraftar en önemli kozumuz efsanevi bir maç daha yaşanabilir
Sosyal ağlarda paylaş

@rewendor

Xobalt said:
Nobre'nin fırsatçılığı, Song'a sökmez demişsin, Rewendor. Nobre ile Song aynı yıllarda geldi, Türkiye'ye. Ve ikisi karşı karşıya geldiğinde neredeyse çoğu maçta gol attı, Nobre.

bende tam bunu yazıcaktım adamın tuhaf bi şekilde gs ye karşı sansı var her maçında gol atıyor nerdeyse =)
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Hakan Fenerbahçe maçındaki kadar oynasın alırız bu maçı, şaka bir yana güzel bir maç olur inşallah. Kalli beraberliğe razı gibi geliyor.

galatasarayın beraberliğe oynaması doğru. 1 puan alsa bile lider kalacak. bu avantaj. ayrıca beşiktaşta çok sakat var. berbat olan savunması sakatlar yüzünden iyice ayvayı yedi. kağıt üstünde GS favori ama inönü avantajıyla şanslar eşit olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...