MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 ben barusso oynayacak diye duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 "kardeş kardeş" oynarsınız artık kimin menfati varsa ortada o kazanır.Herzaman ki gibi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bu 11'in neresi garip? Belli ki Kalli Fenerbahçe maçındaki Lincoln'un yerine Arda'yı çekecek ve sol kanata Hakan Balta'yı koyacak veya direkt Lincoln'un yerine barusso'yu koyacak. Aslında ilk seçenek daha iyi gibi dursa da Arda ortada oynayınca çok verimli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 @cado: Bu sezon zaten 10 maça falan bu onbirle çıktık nesi garip hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 adamınbiri said: "kardeş kardeş" oynarsınız artık kimin menfati varsa ortada o kazanır.Herzaman ki gibi!hep fener üzerine oynanan oyunlar dimi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 adamınbiri said: "kardeş kardeş" oynarsınız artık kimin menfati varsa ortada o kazanır.Herzaman ki gibi! ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 rahat alırız. derbi bile değil bizim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 şampiyonluğumuzu ilan ediyoruz bu maçta hayırlı olsun 3 yıldızımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 bastır olum middlesboro hadi gol!! allah belanı versin hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Yalnız şaka maka,BJK kazanırsa ve FB puan kaybederse 4 yıl sonra lider olacak. Şampiyonluk falan da değil,4 yıldır lider olamıyormuş ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 allah rızası için bi maçtada laf atmadan takımınızla ilgili yada karşı takımla ilgili adam gibi yorum yapında bi topictede kavga çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 schildenfeld, serdar kurtuluş, bobo ve cisse oynamicak resmi siteye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Mumu said: delgado oynuyor. gs futbol fakiri, beşiktaş da defans fakiri. ama gol yollarında iki takım da çok etkili. ben beşiktaş'ın forvetlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. bobo ve cisse olmasa da beşiktaş kazanır diyebiliriz bence taraftar baskısı ve atmosferin yardımıyla. [/img] Yaw Bobo'dan başka forveti mi var Beşiktaş'ın? O da zaten dengesizdi bir çok iyi bir çok kötü. Holosko zaten forvet oynamıyor, verim alınamıyor, Nobre'nin tek olayı fırsatçılık o da Song'a sökmez. Yoksa ne son vuruşu var adamın ne şutu ne kafa ne ayak ne teknik ne fizik ortalama bir oyuncu? Hani bobo olsa neyse o tartışılır da o yokken nasıl daha iyi olcak Beşiktaş'ın forvetleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 holosko bobo sakatlandığından beri forvet oynuyo. rize maçı batuhan girdikten sonra sağ kanada geçmişti ama yamulmuyosam. nobrenin fırsatçılığı songa sökmeyebilir ama servete söker bide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Nobre'nin fırsatçılığı, Song'a sökmez demişsin, Rewendor. Nobre ile Song aynı yıllarda geldi, Türkiye'ye. Ve ikisi karşı karşıya geldiğinde neredeyse çoğu maçta gol attı, Nobre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 rahat alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 gsnin oyuncularından korkmuyorum ama bizim defans ve kaleciden korkuyorum. cisse olsa banko yenerdik derdim ama şu durumda bilemiyorum... hücumumuz savunmamızı kapatabilecek mi göreceğiz yediğimizden fazlasını atmamız lazım taraftar en önemli kozumuz efsanevi bir maç daha yaşanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Hakan Fenerbahçe maçındaki kadar oynasın alırız bu maçı, şaka bir yana güzel bir maç olur inşallah. Kalli beraberliğe razı gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 @rewendor Xobalt said: Nobre'nin fırsatçılığı, Song'a sökmez demişsin, Rewendor. Nobre ile Song aynı yıllarda geldi, Türkiye'ye. Ve ikisi karşı karşıya geldiğinde neredeyse çoğu maçta gol attı, Nobre. bende tam bunu yazıcaktım adamın tuhaf bi şekilde gs ye karşı sansı var her maçında gol atıyor nerdeyse =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eldar said: Hakan Fenerbahçe maçındaki kadar oynasın alırız bu maçı, şaka bir yana güzel bir maç olur inşallah. Kalli beraberliğe razı gibi geliyor. galatasarayın beraberliğe oynaması doğru. 1 puan alsa bile lider kalacak. bu avantaj. ayrıca beşiktaşta çok sakat var. berbat olan savunması sakatlar yüzünden iyice ayvayı yedi. kağıt üstünde GS favori ama inönü avantajıyla şanslar eşit olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 gs daha avantajlı suan ama inönü de herşey olabilir ben 2-1 gs alır yada 2-2 berabere biter diyorum bjk bence kesin gol atıcak ama bellide olmaz top yuvarlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 GS her zaman ters gelmiştir BJK'ye. BJK için zor maç olacak ama bu derby taby hiç belli olmaz. Umarım BJK alacaktır. Bir sıfır olsun bizim olsun hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Heimdall said: schildenfeld, serdar kurtuluş, bobo ve cisse oynamicak resmi siteye göre Oha bobo,cisse,seinfeldn yok fark kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Malesef yine süper tribun sovu yaninda ezik kalan futbolumuz sayesinde kahrolmaya cok yakınız, cisse de sakatlancak zamani buldu. Bukadar pres yapan takıma karsi on liberoyu nasil halledicek hoca merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar