venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Arkadaşlar bilgisayarıma yeni ramler takıldı çok da güzel oldu,Company Of Heroes da FPS testinde ortalama 60 FPS civarı aldım vesaire(artistlik kısmını bir kenara bırakırsak)(gözlüklü lavuk gülümsemesi). Şimdi,şöyle hafif taktik ağırlıklı,Call Of Duty 4(ya da Charlie Oscar Delta :P) gibi heyecanlı,UT3 gibi "aman frag yapayım yoksa dötüm çatlar" psikolojisinde olmayan,senaryosu güzel bir FPS arıyorum,arıyorum ama bulabiliyor muyum? Cici FPSS(fpssever)ler,pls b@blar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 istediğin türde değil ama, bioshock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bacaksütyeniciğim,böyle gerilim-korku-canavar-öcü-böcü'lü oyunlardan pek hoşlanmıyorum ne yazık ki = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 taktik ağırlıklı, single-player dersen tom clancy's ghost recon advanced warrior 2 var yazın çıkan. kısaydı ama güzeldi, gerçi kısa olmayan fps göremedim 2007'de heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Teşekkürler sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Day of Defeat Source (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Crysis var tam senin aradığın nitelikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 arcane said: Day of Defeat Source (tu) DoDS'un botları yok ne yazık ki.Netten oynamaya çalıştığımda 300 ping filan alıyorum(1mbit güya.Ölürsem beni sana gömsünler ttnet.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 fps değil ama lost planet senaryosu güzel oyunlardan. mech te var ufağından (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 İzmirde bu Lost Planet: Extreme Condition'u alabileceğim nereler vardır baboliler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 venom said: Bacaksütyeniciğim,böyle gerilim-korku-canavar-öcü-böcü'lü oyunlardan pek hoşlanmıyorum ne yazık ki = ohoo ölmüşsün sen ya. hafif taktik ağırlıklı olcak, ama çok olmuyacak Rainbow Six serisi gibi. Quake gibi, Unreal Tournament gibi deli dolu FPS'ler de istemiyorsun. senaryo istiyorsun ama Bioshock'a bile gerilim-korku-canavar-öcü-böcü diyorsun. Day Of Defeat, Call Of Duty, Medal Of Honor ve Battlefield serisinden öte oyun oynayabileceğini sanmıyorum :) eagleeye da böyle biri, adama FPS beğendiremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Battlefield da sevmiyorum. Çok arcade. Battlefield 2 den ancak Point Of Existence modu ile çok keyif aldım. Bir CoD4 benzeri oyun lazım bana.CoD çok kısa olmasının dışında hep mükemmel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Battlefield'a arcade diyip Call Of Duty'i övmeni anlamadım. Birbirine çok benziyen oyunlardır ikisi de. Call Of Duty 4 de çok taktiksel bir oyun değil hani. GRAW'dı, Rainbow Six'ti felan aşar COD'u taktiksellik konusunda. Delta Force diycem de, çok eski oyun o da yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Delta Force serisinin ağzından girip arka avrat organından çıkmışlığım vardır zamanında bonec. Başka başka :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Conflict: Denied Ops, Brothers In Arms serisi, Red Orchestra, Operation Flashpoint, Vietcong serisi daha taktiksel için SWAT 3D, SWAT 4, Ghost Recon serisi, Rainbow Six serisi aklıma gelen oyunlar. ek: said: Rainbow Six (1998) Rainbow Six: Eagle Watch (1999) (expansion pack) Rainbow Six: Rogue Spear (1999) Rainbow Six: Rogue Spear: Urban Operations (2000) (expansion pack) Rainbow Six: Covert Operations Essentials (2000) (stand-alone expansion pack) Rainbow Six: Rogue Spear: Black Thorn (2001) (stand-alone expansion pack) Rainbow Six 3: Raven Shield (2003) Rainbow Six 3: Athena Sword (2004) (expansion pack) Rainbow Six 3: Iron Wrath (2005) (downloadable expansion pack) Rainbow Six: Lockdown (2005) Rainbow Six: Vegas (2006) Rainbow Six: Vegas 2 (2008) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Bonec teşekkürler,deniycem hepsini.Yaşasın korsan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 venom said: Bacaksütyeniciğim,böyle gerilim-korku-canavar-öcü-böcü'lü oyunlardan pek hoşlanmıyorum ne yazık ki = Ben de böyleyim. Aslında hoşlanmıyorum diyemem. Ama diğerlerini çok daha seviyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Evet,yani mesela bir Halo falan oynarım yaratıklı ama sevmiyorum öyle.Korkmayı sevmiyorum ve açıkçası yaratıklardan korkarım az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 tutup undying oynayın demiyoruz ya alla alla. yaratıkların nesinden korkuyorsunuz onu anlamıyorum. mesela half-life'taki yaratıklar. bunun korkulacak bir yanı yok ki. yaratıkresmifobisi yoksa yani anlamsız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Benim çocukluktan kalma bir olay bu sanırım.6 yaşına kadar falan hep tek bir rüya görürdüm.Bir çift kırmızı göz zifiri karanlıkta bana bakardı,hırlardı,tıslardı vs..Tam uyanacakken beni ısırırdı ve ben de uyanırdım korkuyla.Buradan geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 bir gün sana undying oynatacam. zorla. yaz bunu bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 sen de bir fps öner bana. hatta şaşırt beni şaşırt. eskiden oynadığımız ama unuttuğum bir fps olabilir, yenilerde çıkan ama hiç oynamadığım bir fps de olabilir. ya da mod felan da olabilir. hl2 için felan güzel modlar varmış ama takip etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Black... ps2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 eregorn said: Black... ps2 Black var.Bitirdim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2008 Frag yapmak istemiyorsan ve ciddi senaryosu olan bir FPS istiyorsan tek önerim: Serious Sam II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar