Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adami dovmedik elim kasinik kaldi hatalimiyim?

matama

Öne çıkan mesajlar

Simdi arkadasla kayaga gittik uludag, yukari ciktik. Yeni ogrenen tipler yolun ortasina atiyorlar bende gicik kapiyorum bu tiplere her neyse, yolda cikarkende yanimizda bir kiz bir erkek var dedimki ben arkadasa, olm vurucam bu kendini yolun ortasina atip yatanlari, adamlar yuzunden biz dusucez. Neyse biz inerken bunun kiz arkadasi beni siyirdi. Bende assagida birseyiniz var mi dedim, isteyerek olmadi olur boyle, neyse eleman birden sen cok konusma dedi. Tabi dogustan psikopat ben gittim konusursam ne var lan dedim lavuga, adam yurudu ben yurudum arkadas geldi , buna dedim ki bak canim hayatinin dayagini yiyicen bizden, kiz arkadasin neyin varsa al git karizman cizilmesin. Bu lavuk hala konusuyon ne diyonuz lan siz diye, ben girerken arkadas durdurdu, bu sefer arkadas cildirdi ben tuttum , lavuk hala konusuyor. Hayir kavgaya girsek adam cok kotu olacak, birde kayagin ustunde duruyor lavuk ayakta duramuyor uflesem olecek. Simdi biz bunu dovmedik hadi bas dedik, ya keske dovseydik diyorum simdi.
Sosyal ağlarda paylaş

snowboardculara kılım, pistleri bozuyolar.

bir gün kayarken arkamdan hşş fşşş seslerini duydum anladım malın biri kaptırmış geliyo. hafif arkaya dönüp "çok yakından geçeceksin dikkat et" dedim o an kaçacak yerim de yok. Eleman hala geliyo anladım bana çarpacak devirecek, batonun mübarek longsword diye arkaya savurdum uzaklaştı :D
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:
snowboardculara kılım, pistleri bozuyolar.

bir gün kayarken arkamdan hşş fşşş seslerini duydum anladım malın biri kaptırmış geliyo. hafif arkaya dönüp "çok yakından geçeceksin dikkat et" dedim o an kaçacak yerim de yok. Eleman hala geliyo anladım bana çarpacak devirecek, batonun mübarek longsword diye arkaya savurdum uzaklaştı :D

aynen bende kayak kayanlara kılım. nasıl olcak :)
Sosyal ağlarda paylaş

simdi snowboard olayina bende cok karsiydim, cunku adam akilli snowboard kayan yoktu ortalikta, birde boardu takan ben manyagim lan moduna takiliyordu, neyse bir iki senedir ogrendi millet kaymayi. Ama sunu soyliyim snowboard nerdeyse bitti avrupada, her sene giderim, bu sene nerdeyse snowboard kayan yoktu ortalikta, her sene azaliyor. Kayan butun tanidiklarimda aynisini soyluyor bir hevesti gecti, asla kayagin yerini tutamaz.

Tabi herkesin zevki bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...