Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 günde 1 gb upload


SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

ne olacak bilgisayarımda olan resimleri dosyaları upload etmiştir yarın bir gün resimlerim heryerde çıakrsa hiç şaşırmayacağım. kredi kartı şu bu banka işlemler kesinlikle yapmıyorum. neyse bi format gerekiyor sonra ise hangi antivirüs ü kurayım ya

biraz önce kurdum bir tane 200 tane virüs yakaladı. ve bilgisayar iyice yavaşladı ve silinemeyen solucan dosyaları belirmeye başladı antivirüs te silemiyor. pes ettim ve antivirüs ü kaldırdım ve bilgisayar hızlandı geneç sanki virüsler bilgisayarı ele geçirmiş rahatlarına dokununca saldırıya geçiyorlar gibi hissettim ya:) onları kızdırmamak, kuzu kuzu geçinmek için antivirüslere bulaşmamayı düşünüyorum. formattan sonra hangi antivürs yazılımını tavsiye edersiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bitdefender kullanıyorum ben, paralı olarak NOD32 öneriliyor şiddetli bir şekilde ama kullanmadım, bilmiyorum. NOD32'nin bildiğim tek yönü çok az ram yemesi ama duydum bunu da tabi.
Warez sitelerinden biliyorum, antivirüsten ziyade anti spyware kullanman daha bir yararlı olacaktır eğer o tarz sitelere girmen gerekiyorsa. Ad Aware olur, Hijackthis olur, Spybot olur, olur da olur.
Filehippo diye de bir site vereyim, burdan araştırabilirsin ne çekeyim ne çekmeyeyim diye. Az daha derli toplu olarak var spyware ve antivirüs yazılımlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:
şimdiye kadar hiç antivirüs yüklemedim, makinede firewall yok, windows update desen şimdiye kadar hiç yapmadım. Bu virüsler bana niye hiç girmiyo arkadaş


bilinçli kullanıcısın da o yüzden =)

bilmediğin siteye sana gibi atlamıyorsun, her gördüğün banner a tıklamıyorsun, her gelen dosyayı kabul etmiyorsun =)

zamanla gelen bişey bu, o yüzden bende antivir alan kullanmam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...