Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bu iki spor hakkında bilgi verebilecek var mı? Ben gitmeyi planlıyorum da arkadaş tavsiyesi üzerine. Çok zorlar mı? Ücretler nedir? İstanbul anadolu yakasında nereler iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ben boksu tavsiye ederim birazdaha bize yakın bi spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 kenar köşedeki yerlere gitmeni tavsiye etmem, gaza gelmiş denyonun teki çıkıyo hakkaten kavga etmeye kalkıyo. (yaşadım direkt :)) Fiyatlardan pek haberim kalmadı artık, ama kenar köede kalmış yerlerden uzak durursan çok ucuz olmayacağı kesin. Bi de ilk ay eldivensiz çalıştırılırsın, sonrasında eldivenli gruba geçersin. Eli yüzü düzgün bi yere gidiyosan, kum torbası ile çalışırsın bu grupta istersen. Eğer böyle bi yerde değilsen, eşli çalışma haline dönüyo eldivenli gruplarda buradan sonrası... Ama şahsi fikrim, eğer eşli çalışacaksan, kesinlikle akıl karı bi iş değil :D edit: thai-boxtan bahsediyodum tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 eğer vücut kondisyonunu geliştirmek istiyorsan, kickbox iyi. ama "birilerini dövüyüm, stres atayım, güçlü olayım" düşüncesindeysen, kickbox zorlar seni, boksa gitmeni tavsiye ederim. bir de bu konularda ders almayı düşünüyorsan, genelde grupla çalıştıracaklardır. grupla pek zevk alınacağını sanmam. ama bir hocayla teke tek çalışma imkanın olursa daha iyi öğreneceğini söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Spor bölümü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Bone said: eğer vücut kondisyonunu geliştirmek istiyorsan, kickbox iyi. ama "birilerini dövüyüm, stres atayım, güçlü olayım" düşüncesindeysen, kickbox zorlar seni, boksa gitmeni tavsiye ederim. bir de bu konularda ders almayı düşünüyorsan, genelde grupla çalıştıracaklardır. grupla pek zevk alınacağını sanmam. ama bir hocayla teke tek çalışma imkanın olursa daha iyi öğreneceğini söyleyebilirim. tam tersi.kickbox günlük hayatta kendini savunmak için çok daha etkili bir spor. ayrıca box tada ,kickboxdada vücut kondisyonunu arttırabilirsin. ayrıca sana tavsiyem,hangisi vücuduna daha uygun ise onu yap,bacakların uzunsa kickbox,uzun degilse box. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 peki yer önerebilir misiniz anadolu yakasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 thai box , kickboks gibi ama kemiklerle vuruyosun,kaval kemiğiyle baldıra tekme falan, daha çok can yakıyo(karşı tarafın), amaç kavga ise daha çok hasar verirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 valla hocam benim bildiğim en sağlam boks karşına kim çıkarsa çıksın ister kickbokscu ister break danscı direkt gg yani ne bileyim iyi bi boks eğitimi aldıysan iteme ihtiyacın olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ben muay-thai yapıyorum ve şunu söylemeliyim ki, karşındaki insan dövüş eğitimi almamışsa hangi dövüş sanatını kullandığın farketmez adamı yersin. Yeter ki saf saf adamın kafa atma mesafesine girme :D boks mu kickbox mu dersen adam gibi muay-thai eğitimi veren biyer bulursan oraya git derim. Sonuçta gerçek kavgada birkaç kişi sana saldırdığında yumruklar yetersiz kalacaktır. Tekme, dirsek, diz çok avantaj sağlıyor. Bi de şunu izlemeni tavsiye ederim :D Boxer vs Kickboxer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 boksçuda iş yok muhammed ali olcak orda tek yumrukta alır aşağı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 capoeira da iidir, her ne kadar filmden bi goruntu olsada gaz verir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 PrudenT said: boksçuda iş yok muhammed ali olcak orda tek yumrukta alır aşağı :D kickboxun box üstünde bariz üstünlüğü var. muhammed ali de olsa sanmıyorum alabileceğini. mike tyson da boxta efsane ama kickbox denedi beceremedi, bıraktı. öyle düşün bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Ankarada düzgün bi muay-thai salonu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 istanbulda bir adet mma salonu varmış galiba.. perşembe günü kuzen bir gidecek sanıyorum (bugün salı mı?) yarın değil, öbürsü gün ilk izlenimlerini aktarırım size bu arada, ikili eğitimler iyidir. ancak belli bir güce ulaştıktan sonra. o bilgiye ulaşana kadar azar azar kapıştırtıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Atalar boks var atalarda. Bana kalırsa boksun kickboks üzerinde bariz üstünlügü var, salona gelen birkaç kicbokscu vardı baya zorlanmışlardı, he tabi bende simdi kickboksa gitsem zorlanırım ama adamlar sonucta iki sporuda görüp boksu tercih ettiler :P Bence ikisine de bak sana uygun olanı kendin seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Arkadaşlar hiç yok mu ya bostancı,kadıköy civarlarında yer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bence de muay thai. ben de yaptım zamanında. hem zevkli hem vahşi dfs. kick box da yaptım muay thai yi tercih ettim. boks hakkında çok bilgim yok. bacaklarına güvenmesen de kick box, muay thai gibi bir spor yaptığın zaman ister istemez güçlenip esniyor zaten. sokakta ikisi de bokstan üstündür ayrıca. tabi bunları sokağı düşünüp yapmamak lazım. spor çerçevesinde düşünelim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 eheh komikmiş yani box ile kickbox'u karşılaştıran zihniyet bi de salak gibi maç yapmışlar ulan birinde bariz tekme atıyorsun maça gerek var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Peki bir sorum olacak. Sporla alakasız biri boksa başlarsa ne olur? Ham vücutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Biraz zor olur. Örnek olarak söylüyorum bizim okulun boks klübü sınav yaptı geçen dönem. 15 barfiks,50 şınav, 50 mekik,400m 60sn(bunu tam hatırlayamadım) tam puan ve 70 üzeri alanları kabul ettiler. Bir de dışarda bir yere gidersen daha çok beklentileri olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eskizci Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Özel bir kulübe gideceğim,sınavla alan biryere değil. Sadece yapamaz mıyım diye merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 nuke verdigin videoda suc tamamen zenci kardeşin :P ilk darbeden sonra hemen ters gard almalıydı. ben olsam öle yapardım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Eskizci said: Özel bir kulübe gideceğim,sınavla alan biryere değil. Sadece yapamaz mıyım diye merak ediyorum Sınavı genel beklenti nedir onu gösterir diye yazdım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar