glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Arkadaşlar merhabalar bir teslimat yapmam lazımdıda uykusuzun taksimdeki ofisini tam bilen veya tarif edebilecek olan varmı aranızda? Net'te bulamadım, mesela elinde bir uykusuz olan varsa üzerinde yazıyor olabilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Asmalımescit Mah. Şehbender Sok. No:4 Kat:2 Daire:3 Beyoğlu/İstanbul Valla konuyu gördüğümde önümde Uykusuz vardı şansa bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 bence vermeseydin suç ortağı olabilirisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Yarın manşetlerde: Uykusuz dergisinde patlama... :P Ne olacak ya adresleri ergide var zaten kendileri suç ortağı olurlar anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 teslimatı ilk okuyunca noluyoruz dedim. bomba momba mıdır diye de bi garip oldum. sonra geçti. güncelleme: neyse ki yalnız değilmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Beyoğlu Babylon'un tam karşısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 peki ya babylon'u bilmiyorlarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 babylonda kopuyomuyuuuuzzzzzzzzz pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 edit: Bone said: peki ya babylon'u bilmiyorlarsa? ayıp ederler :P (saçma oldu evet) araya mesaj girmiş ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 adamınbiri said: babylonda kopuyomuyuuuuzzzzzzzzz pardon çıkşarı !11bir1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En azından Babylon un krokisini falan bulur diye yazdım. Tarif etmek zor Ada kitap evinin biriz ilerisinde bi sokaktan sağa girecek de hangi sokak bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Teşekkürler önce =), babylon'u biliyorum tabi bilmesemde bulmak baya kolay. Ben albüm bırakmaya gidicem bu bilgilerdirmeyi yapmak lazım, hakayen patlar matlar bu aralar başıma kalmasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar