Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 eheh su mactan sora HAZIM lafını kullanmayalım isterseniz, hani cok guzel bir macti hakem superdi de fb yenildi taraftarı hazımsızlık yapıyor demeyin. bırak FB yı GS li olarak bu galibiyeti HAZMEDEBILIYORSANIZ bisi demiyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Jandor said: Siz sadece bu sene avrupanın en iyi 16 takımı arasına girebildiniz...Biz sıkıldıkça giriyoruz güzelim... evet kuzenlerde size giriyor sıkıldıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 aga fenere pörfek çekince sonraki maç sinirleniyomuş. boku yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 o değil de lincoln'e niye kırmızı? neyse GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL akarca inledi beee =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 neyse arkadaslar sonucta bir maçtı ve kazanan biz olduk. haydi başka maça görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil le aramis uzatmayin. msn ozel msj dan devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 güldüm lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankimahahha hadi canım sen bi soda aç kendine kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmiyok bu macı al sen kapak niyetine bence aaa saldirmasana kanki ya takiliyoruz surada. hani 5 senedir attigimiz kapagin haddi hesabi yok ama bu maclik hadi ben alayim. carsambada tekrar bi 5 senelik yollariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Kojiroh said: Odeon said: tvudan seyreden varmiydi adam sesi kesti yardiriyor kufurleri inanilmaz MUHAHAHAHAAHAH Abi AJJAHDFJSDF inanılmaz küfürlerdi. Davut Tataroğlu'nu tanımıyorum ama gayet güzel kullandı cümle içinde onu. hakemi bile unutturdu ya inanilmazdi.kayit filan eden bulmak lazim ya yuzyilin efsanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 quote spam yapmayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 o diil de hakkaten üzüldüm yani fb den o kadar adam atıosun biraz da gsden at be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 yendik mi yendik, zuağğğ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Zegna said: kratochvil le aramis uzatmayin. msn ozel msj dan devam edin. ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: Aramis said: kratochvil said: haydi geçmiş olsun fenerli arkadaşlarımıza saol kanki kallinin ve yonetiminin yapamadigini hakem yapti. saol kankim saolllllllllllllllllllllllllehehhe evet eheheheh tamam ben seni aricam az sonra gorusuruz telde kankimahahha hadi canım sen bi soda aç kendine kapagini yollarim gelicek hafta sodanin uyarmiyok bu macı al sen kapak niyetine bence aaa saldirmasana kanki ya takiliyoruz surada. hani 5 senedir attigimiz kapagin haddi hesabi yok ama bu maclik hadi ben alayim. carsambada tekrar bi 5 senelik yollariz. he he canım arkadasım benim..neyse iyi akşamlar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Zegna said: eheh su mactan sora HAZIM lafını kullanmayalım isterseniz, hani cok guzel bir macti hakem superdi de fb yenildi taraftarı hazımsızlık yapıyor demeyin. bırak FB yı GS li olarak bu galibiyeti HAZMEDEBILIYORSANIZ bisi demiyorum zaten. cry more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Cok aciyorum ulkemin haline. Cebinize hicbirsey sokmayan takimlar icin bu kadar konusup, birbirinize laf atip, yeri geldiginde yabanci takimlari destekleyip, saga sola kufurler ediyorsunuz. Yazik arkadaslar izleyin bitsin, 90 dakkanin sonunda kalsin olay uzamasin. Ben Fenerliyim ama herhalngi bir Avrupa kupasi macinda vs. her zaman Turk takimlarini desteklerim, kimse ile bu konuda agiz dalasina girmem, kavga etmem. Biraz daha medeni olun, kendinize yazik edersiniz, gereksiz strese gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 bunu gülmekten kayıt edemedim. Beşiktaşlı biri olarak en çok eğlendğim maç buydu herhalde böyle bi maç yok hakem tam bi efsane emekliliği geldi galiba sdagsdfğomgdosfmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 maç bitti acaba kral ercik video çekcek mi bu maçla ilgili merak ediyom ya kulağını çeksin fenerin :D asdasd sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 BulletRide said: Eternal said: BulletRide said: Odeon said: birde seviniyorlar Ben seneye 9 kişiyi hatırlamiicam.Belki hafızam kötü ondan da olabilir.Ama Fenerbahçe'yi elediğimizi ve bu kupayı tekrar ve tekrar alamadıklarını hatırliicam.Ama kaç yıldır alamadıklarınıda hatırlamayabilirim o zamanda FB'li bir ark yardımcı olur umarım bana. Bir takım için ve taraftarı için en kötü şey,kendi başarıları degilde başkasının başarsızlıklarıyla avunmaktır. İşte bu yüzden bu halledesiniz. Biz bu sene Avrupa'nın en iyi 16 takımından biriyken siz Levekusen'den 5 tane yiyip evinize dönüyorsunuz. Seneye degil 10 sene daha hatırlayabilirsin bu günleri Biz 25 degil 75 sene almasakta olur bu kupayı emin olabilirsin Futbol Türkiye'nin dışında artık,Bu kupayla ana UEFA'ya gider yine elin golf takımlarından 3 yer milletin attıgıyla turlar sonra 5 tane yer döner kendinizi avutursunuz. Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz. Yazık. Gazı almışın,baya uzun döktürmüşsün emeğine saygısızlık etmek istememem ama... Babsör bizde 2 tane Avrupa kupası var. Sizde? Bir 2dk oturup düşünün neydiniz ne halledesiniz. diyorum. 2dk sonra bana bizde iki tane var babs hehehe diyosun. Anlayamıyorsun sanırım ne söylemek istedigimi ? neyse devam tebrikler babs büyüksünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mike said: Jandor said: Siz sadece bu sene avrupanın en iyi 16 takımı arasına girebildiniz...Biz sıkıldıkça giriyoruz güzelim... evet kuzenlerde size giriyor sıkıldıkça size giren çıkanı hesap etsek çıktığınız yere geri girerdiniz. ayrıca bukadar girmeli cümle kullandırttın ya bana helal olsun eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 gs ye uefa da fb de şampiyonlar liginde başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Zegna said: kratochvil le aramis uzatmayin. msn ozel msj dan devam edin.baştan saldıran ben değilim. zaten gerekli cevablarımı verdim iyi akşamlar dileiğimide sundum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Odeon said: hakemi bile unutturdu ya inanilmazdi.kayit filan eden bulmak lazim ya yuzyilin efsanesi Ben edeyim dedim de şokun etkisinde olduum için kalakaldım öyle. Alakasız yerlere, Fraps'a falan girdim ses ayarlarına gireyim derken :P Cidden bulmak lazım o kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 -Wissy said: Zegna said: eheh su mactan sora HAZIM lafını kullanmayalım isterseniz, hani cok guzel bir macti hakem superdi de fb yenildi taraftarı hazımsızlık yapıyor demeyin. bırak FB yı GS li olarak bu galibiyeti HAZMEDEBILIYORSANIZ bisi demiyorum zaten. cry more kalite farki kanka, kalite farki senide yontacaz isallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 en icten dileklerimle tez zamanda kanser olmani, sevdigin insanlardan bunun acisinin cikmasini diliyorum hayvan oglu hayvan. sana hakemlik sertifikasi verenide, bu maca cikaraninda allah belasini versin ya. yok boyle bi sey ya yok anasini satiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar