utopia Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 manu chao tabi ki mesela me gustas tu mesela la rumba de barcelona mesela papito her eve lazım manu chao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Kings of Convenience olabilir Korpiklaani eğlencelidir, sonra Electric Six var. Eagles of Death Metal var (ismin bir geyiği var, death metal grubu değiller ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 irish rovers-drunken sailor mc hammmer-cant touch dis fausto papetti-paradise(theme) mory kante-yeke yeke :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 abigor - terrible certainty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 mutlu müzik yoktur az rakı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 yine mi kafan güzel lan senin? : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 the momac trio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 hehehehhe yok lan. ama en kısa zamanda güzelleşecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Laraken said: abigor - terrible certainty Üstüne Knokkelmann vursunlar hatta di mi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Howard Shore - Concerning Hobbits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 don mclean - american pie elton john - crocodile rock don mclean - starry starry night > uzak dur bundan. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Griswold said: Kings of Convenience olabilir Aaa evet ya , niye aklıma gelmedi ki eheh. Yıl oldu dinlemeyeli indireyim ben bir diskografisini. Diğerlerini de indiricem tabii.. Zamanla =) Teşekkürler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 leonard cohen - jazz police Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 dans ettirirmi bilemiyorum da jack johnson demek istiyorum sadece. huzur ve mutluluk veriyor direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Sırayla sırayla , gogol indirdim frank zappa indirdim kings of convenience indirdim (onu daha önceden tanıyordum o önce oldu o sebeple) manu chao indirdim .. Eheh teşekkürler , çok mutlu bir topic oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Griswold said: Laraken said: abigor - terrible certainty Üstüne Knokkelmann vursunlar hatta di mi ahah olm o şarkı harbi eğlenceli lan. dinle bak hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 bazı ciks şarkılar felan yazılmış da, mutlu/pozitif şarkıların babası louis armstrong'tur. hatta sabahları "what a wonderful world" ile başlayın, böyle çiçekler böcekler düşünerek günü geçirin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 ac/dc, deep purple falan diycem komik olucak da cidden beni çok neşelendiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 neşeli diyince nouvelle vague (killing moon, teenage kicks, don't go vs.) edit: bonus Lovin' Spoonful - Summer In The City =) http://www.youtube.com/watch?v=zWXcjYNZais dinlediğim en mutlu şarkılardan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 GRUP VİTAMİN, WEIRD AL YANKOVIC ve CENK VE ERDEM şahane :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 placebo daddy cool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noodle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 joy division dinle :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=-Ux3-a9RE1Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=dMPyF83kZ4E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Scottish Al - Evil Scotsman mutlaka bul ve dinle. (Gimli'ye teşekkürler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar