Chewy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 2 den sonra bayıo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Chewy said: 2 den sonra bayıo bu 2 ?!?! abovvv bildiğin tavuk katliamı olur la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Abi nasıl yaa. Büyük boy aldım ben menüyü, patatesler ve 1 tane hot wings kaldı, önümüzdeki bi ay boyunca tavuk görmek istemiyorum o derece bıkkınlık geldi yani, nasıl 2 tane, yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 gayet güzel menü... ama hiç bişi whopperımın yerini tutamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 adam 2 tane yiyiyoru mdememiş, 2 kere yedikden sonra sıkılıo ınsan demış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Ben diğer türlü anladım. Doğruysam, insan değilsin sdflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 geçen söyledim yiyemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Wispy said: Evet gerçekten fiyat performans oranı güzel gibi duruyor ama ACI acı sevmeyenleri de düşünselermiş keşke. hani KFC niye yıllardır acıya kafayı takmış onu da anlamış değilim. baharat denilen güzel bir hadise de var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ilk defa bi topic yüzünden 500 kalori aldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 o kadar da acı değil be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 acı değil o kadar evet. ama geçen yerken acı olduğunu unutup yedim. kendimi hazırlamadığım için yandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Voys said: adam 2 tane yiyiyoru mdememiş, 2 kere yedikden sonra sıkılıo ınsan demışanlayan insanın hali başka oluo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 acıktım yaa!:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bir kızın bir adet kfc extreme menüyü tek başına bitirebilme ihtimali beni korkutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 ben doyamıyorum bi de bununla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 roket adam said: Bir kızın bir adet kfc extreme menüyü tek başına bitirebilme ihtimali beni korkutuyor. denemeye cesaret edemedim daha zaten ama şuan onu yicek kadar açım ve bu topic....olmuyor,ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 şu kfc bi açılamadı antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 hiçte abartıldığı kadar büyük değil,doyurmuyor beni bu,kötü Xtreme (td) Steakhouse Büyük Seçim ya da XXL (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 DarKRideR said: hiçte abartıldığı kadar büyük değil,doyurmuyor beni bu,kötü http://img27.imageshack.us/img27/8103/60361612nu9.jpg not: garbıca hayvansın rıza için topic açtım, bunu verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Snefru said: şu kfc bi açılamadı antalyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 2 tane yenilir be abi. yedim yan ordan biliyorumda, acı olayı kötü sevmiyorum acıyı, basur var galiba bende sonraki gün yanıyorum acı yersem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 yok abi basurda yanmakla kalmıyorsun asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oturmakta zorluk falan oluyo :D . ama heralde basur değildir. doktora falan gitmeyede üşeniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 "Ayrıca benzersiz bir kaka yapma deneyimi yaşamak istiyorsanız, mutlaka KFC Extreme'i deneyin" üstteki mesajlar için yazmıştım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi git git yani bakmazsan azarsa çoook kötüüüü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar