adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yok böyle bişey yaa nefes alamıyorum nerdeyse nasıl doydum anlatamma sipariş verceklere bi tavsiye yanında kesin olarak bi ekmek isteyin.
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla ben bile yiyemem o kadarını ama fiyat olarak gayet başarılı. Özellikle KFC gibi diğer fastfoodlara oranla göreceli olarak "aşırı pahalı" bir restorandan beklenmeyecek düzeyde. Denemek lazım.
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bende bugün yedim. Tavukları bitiriyorsun, sonra hala hamburgerin olduğunu görüp "öeh!" diyorsun. Acılı tavukları seven herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Menüyü büyük seçim alın ama kolanız yarıda bitmesin.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 denemek lazım da, şöle bişey var, acılı bişeyler yerken genelde doyduğunu hissetmiyosun hemen. hele tek başına et ise kesinlikle hissetmiyosun. Bakalım noolacak.
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 hamburgerden başladım küçük tavukları patatesleri yedim 2 parça tavuğu görünce tıkandım kaldım ekstra kola olmasına rağmen ama cüsseli bir arkadaş affetmezdi
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 reklamı gördğkten sonra bir hafta bunu yemek için hayal kurdum dünde yedim nioauehuah
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dün akşam yedim de çok zannettim hiç doymadım yahu ben? ki 3 parçalı kentucky menü yiyince ağzıma kadar doyuodum yani hatta patatesini bitirmiodum bunu çok rahat yedim daha da yerdim eheh
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 off ne yenir bu ama (: hatta yenir evet, yiyicem yarın falan.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Harbi cidden @yemeksepeti.com Kentucky Fried Chicken, Acıbadem Bu restoran kısa süreli bir yoğunluk sebebiyle şu anda servis dışıdır
elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 büyük seçim kola ve patatesle yedik arkla. hamburgeri yiyemedim bn fazla geldi. ama yanındaki normal kola hayatta yetmez.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yemek istiyorum ama en az 2 kilo alırım bunu yersem sdf ayrıca bu kfc zavallı tavıklara işkence etmiyormuyd gagasını falan kesiyordu sanki o yüzden ben bayadır nerdeyse hiç gitmedim. bi 5 senedir falan herhalde en fazla 2 kere gitmişimdir kfcye o da arkadaşlar gittiğinde mızıkçılık yapmamak için d: hoş gerçi birinde sadece öldürüyosun diğerinde işkence edip öldürüyorsun.
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 En aşağı 1000-1500 kalori falan vardır bu herhalde. Canım çekti ama o ayrı.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kilokalori demek istedin herhalde zira bir bardak vişne suyu yaklaşık 150 kilokalori. zaten öyle bir yemeğin yağsız ve kalp damar sağlığı açısından sorunsuz olduğunu idda etmek kendini kandırmak olur d: ama tabi sürekli yiyene bu. ayda yılda bi kere yemekle birşey olmaz. bkz (gerçi sanırım kcala da kalori deniyor burdan anladığımız kadarıyla). Nutrient Calories per gram Carbohydrate 4 kcal Protein 4 kcal Fat 9 kcal Alcohol 7 kcal
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Haliyle. Kilokalori yerine Cal yazılıyor genelde. Kalori diye okuyorum o yüzden karıştırıyorum hep.
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lolleşmeyin kfc tavuk işkence geyiği türkiyede yok tavukları banvit getiriyor kafası kesilmiş olarak marketten aldığınız gibi, sadece kasalar içinde, kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 said: kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık işte zararlı olma sınırı derken bunu kastediyodum d: bir de hala gerçek mi o olay emin değilim ama gerçekse orda mentalite işkence görmüş tavuk yemeyeyim değil, bunlara izin veren kurumdan alış veriş yapmayarak protesto etme hakkını kullanmak sadece. gerçi son yıllarda o durumu iyileştirdiler falan diyenler de vardı. neyse bilmiyorum bu konuyu hakkıyla eleştirebilecek olan insanlar vejeteryanlardır zaten bence d:
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ben de ilk gördüümde ohaa çok güzeel lan triplerine girmiştim. Sonra gittim KFC'ye. Bir güze yedim. Göründüğü gibi fazla değil aşırı bi doyma hissiyatı vermiyo [1.83 boy 55kg(evet yaşıyorum)]. Ve önümüzdeki 3 ay KFC yemiceğimden eminim tavuğun her çeşidini yiyince midem aşırı biçimde bulandı bi de hot shotlarım pişmemişti tam:(...
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yemeksepetine kafam girsin :/ sagimda carousel solumda galeria subeleri var bi tanesi getirmior eve ./
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 biz bugun soyledik 2 kız doyduk hLLmiş de hamburgerini daha imba bekliyodum
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Chemical said: lolleşmeyin kfc tavuk işkence geyiği türkiyede yok tavukları banvit getiriyor kafası kesilmiş olarak marketten aldığınız gibi, sadece kasalar içinde, kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık türkiyede olsa nolur kankulit tavuk sonucta gagasını kessen nolur bacagını yolsan nolur 3 aya kafa kopuyo zaten sonra mideye iniyor
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 dün bende yedim. baya doyurucu. hatta patatesleri bıraktım. ek olarak hamburger güzel değildi. içinden etini çıkarıp yedim, ekmegi attım :) onun dışında güzeldi. tavsiye ederim.
Öne çıkan mesajlar