Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC Xtreme menu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla ben bile yiyemem o kadarını ama fiyat olarak gayet başarılı. Özellikle KFC gibi diğer fastfoodlara oranla göreceli olarak "aşırı pahalı" bir restorandan beklenmeyecek düzeyde. Denemek lazım.
Mesaj tarihi:
Bende bugün yedim. Tavukları bitiriyorsun, sonra hala hamburgerin olduğunu görüp "öeh!" diyorsun. Acılı tavukları seven herkese gözü kapalı tavsiye ederim. Menüyü büyük seçim alın ama kolanız yarıda bitmesin.
Mesaj tarihi:
dün akşam yedim de çok zannettim hiç doymadım yahu ben?
ki 3 parçalı kentucky menü yiyince ağzıma kadar doyuodum yani hatta patatesini bitirmiodum bunu çok rahat yedim daha da yerdim eheh
Mesaj tarihi:
yemek istiyorum ama en az 2 kilo alırım bunu yersem sdf ayrıca bu kfc zavallı tavıklara işkence etmiyormuyd gagasını falan kesiyordu sanki o yüzden ben bayadır nerdeyse hiç gitmedim. bi 5 senedir falan herhalde en fazla 2 kere gitmişimdir kfcye o da arkadaşlar gittiğinde mızıkçılık yapmamak için d:

hoş gerçi birinde sadece öldürüyosun diğerinde işkence edip öldürüyorsun.
Mesaj tarihi:
kilokalori demek istedin herhalde zira bir bardak vişne suyu yaklaşık 150 kilokalori. zaten öyle bir yemeğin yağsız ve kalp damar sağlığı açısından sorunsuz olduğunu idda etmek kendini kandırmak olur d: ama tabi sürekli yiyene bu. ayda yılda bi kere yemekle birşey olmaz.

bkz (gerçi sanırım kcala da kalori deniyor burdan anladığımız kadarıyla).

Nutrient Calories per gram
Carbohydrate 4 kcal
Protein 4 kcal
Fat 9 kcal
Alcohol 7 kcal
Mesaj tarihi:
lolleşmeyin kfc tavuk işkence geyiği türkiyede yok tavukları banvit getiriyor kafası kesilmiş olarak marketten aldığınız gibi, sadece kasalar içinde, kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık
Mesaj tarihi:
said:
kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık

işte zararlı olma sınırı derken bunu kastediyodum d:

bir de hala gerçek mi o olay emin değilim ama gerçekse orda mentalite işkence görmüş tavuk yemeyeyim değil, bunlara izin veren kurumdan alış veriş yapmayarak protesto etme hakkını kullanmak sadece. gerçi son yıllarda o durumu iyileştirdiler falan diyenler de vardı. neyse bilmiyorum bu konuyu hakkıyla eleştirebilecek olan insanlar vejeteryanlardır zaten bence d:
Mesaj tarihi:
ben de ilk gördüümde ohaa çok güzeel lan triplerine girmiştim. Sonra gittim KFC'ye. Bir güze yedim. Göründüğü gibi fazla değil aşırı bi doyma hissiyatı vermiyo [1.83 boy 55kg(evet yaşıyorum)]. Ve önümüzdeki 3 ay KFC yemiceğimden eminim tavuğun her çeşidini yiyince midem aşırı biçimde bulandı bi de hot shotlarım pişmemişti tam:(...
Mesaj tarihi:
Chemical said:
lolleşmeyin kfc tavuk işkence geyiği türkiyede yok tavukları banvit getiriyor kafası kesilmiş olarak marketten aldığınız gibi, sadece kasalar içinde, kfcde çok oturunca görüyorsunuz taşınırken sık sık

türkiyede olsa nolur kankulit
tavuk sonucta gagasını kessen nolur bacagını yolsan nolur 3 aya kafa kopuyo zaten sonra mideye iniyor
Mesaj tarihi:
dün bende yedim.
baya doyurucu.
hatta patatesleri bıraktım.
ek olarak hamburger güzel değildi. içinden etini çıkarıp yedim, ekmegi attım :)
onun dışında güzeldi.
tavsiye ederim.
  • Yeni Oluştur...