Afush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bitter Çikolataya adeta tapan bir bireyim,yurt dışından aldığım son paketteki son parça %77 kakaolu bitter çikolatam da an itibariyle mideme ilerlemeye başladı..Şimdi..Bana yeni bitter çikolata lazım.D&Rlarda gördüm yurtdışından aldıklarımdan ama %400 oranında falan daha pahalı.Bi çikolataya o kdr para veremem. Şimdi sizden isteğim,eğer bildiğiniz şöyle abartı derecede bitter ve fiyatı da bi çikolata kadar olan bi çikolata biliyosanız markasını falan söyleyiverin.Çikolata kültürü duty free ve hediye olarak getirilen çikolatalar olan bi kişi olduğumdan pek bilemiyorum hangi marka iyidir hangisi güzeldir fln,önerilere tamamen açığım..Sevap kazanırsınız baya =)) Not:Konuyu da nereye açıcağımı bilemedim,taşınması gerekiyorsa şimdiden pardon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Abi bu bitterin nesini seviyorsunuz ya iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bitter Çikolataya adeta tapan bir bireyim said: %400 oranında falan daha pahalı.Bi çikolataya o kdr para veremem. said: kendinle çelişmesene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Kahveyle birlikte 10 numara:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çelişmedim..bi çikolataya o kdr para veremem dediğime bakma,eğer o kdr güzel bi çikolata daha bulamazsam kuzu kuzu gidip verecem o parayı :D bağımlılık mı yapıyo nedir.. =PpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ebay'den al (YUH!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ne lanet bir şey bitter ya. Ayrıca heryerde satılıyo yani nerde yaşıyosun derler adama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 sıcak çikolata iz dı best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Laorx said: ne lanet bir şey bitter ya. Ayrıca heryerde satılıyo yani nerde yaşıyosun derler adama:) her yerde satılıyo biliyorum da..Genelde pek güzel değil ya.Ben buralarda benim kadar bitter çiko. düşkünü bi pati vardır da marka önerir diye şeetmiştim esasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 toffie diye yazılıyo sanırım emin değilim ama işte bunun bitter çikolatası mükemmel yani aslında böle full çikolata değil yaa sen git böle migrosa falan ara toffie yada buna benzer bişi al bitterini afiyet ol sonrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bitter kötü geldiği için hepsini aynı kefeye koyarım ben marka fln seçmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 konu disina firlattim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kakao o kadar ucuz değil o yüzden oranı arttıkça fiyat artıyor yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 git bimden 3 tat al . 40 ykr . ark tavsiyesiyle başladım . her önünden geciste alıyorum. gerçi bitter degil. sevmem bitter sütlü daha güzel. çikolata 2 kısım. üst sütlü alt bitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bitter çikolata konusunda insanlar tam anlamıyla ikiye ayrılmış durumdalar. Hiç "Olsa yerim ama olmazsa da eksikliğini hissetmem" diyeni görmedim. Ya seviyorlar (benim de dahil olduğum bir azınlık), ya da nefret ediyorlar. Ayrıca "Bitter Çikolata" değil, "Çikolata"dır onun adı, diğer yenenler, tadı yumuşatılmış, "Sütlü Çikolata"dır. Ayrıca köşe yazarı gibi oldum, her cümle sonunda satır atlıyorum. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 lindt'in %80 kakaolusunu görmüştüm sanırım metro'da ama onu yiyeceğime şekersiz kahve içerim yani. çok ağır geliyor bana %70'in tadı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Asteroth said: Hiç "Olsa yerim ama olmazsa da eksikliğini hissetmem" diyeni görmedim. ehah bir de çikolata olmadan yaşayamamcılar var. genelde bayanlar.. bana göre ise yarın çikolata yok olsa, hiç kalmasa dünyada iplemem. hani bu şöle bişi daha çok uçan otomobiller çıksa ve üç sene kullanıldıktan sonra kaldırılsalar çok önemsemeden gideceği yere yürüyerek giden adam ben olurum bitter çok fazla sayıda yenilmiyor. sıkıntısı o. tıkıyor adamı. bir de erimesi farklı, sütlü daha kolay eriyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 dil atınca hepsi kolay erir canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 BENDE PITTER HASTASIYIM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ahenkçim duty free den veya kıbrıstan getireyim sana =)) yazın ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 sütlü çikolataya isot atıp ye. aynı havayı yakalarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 isot mu ahahaha huUDFSHUDSFKN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Eti'nin var antepfıstıklı bitter çikolatası nefis ötesi bişey harika böyle yumyum canım çekti üşenmesem gidip alcam öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Olsa yerim ama olmazsa da eksikliğini hissetmem. Bu arada Lindt güzeldir. Sam'in dediği gibi %80 kakaolusu bile var. %70 %50 arası tercihimdir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar