Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitter Çikolata

Afush

Öne çıkan mesajlar

Bitter Çikolataya adeta tapan bir bireyim,yurt dışından aldığım son paketteki son parça %77 kakaolu bitter çikolatam da an itibariyle mideme ilerlemeye başladı..Şimdi..Bana yeni bitter çikolata lazım.D&Rlarda gördüm yurtdışından aldıklarımdan ama %400 oranında falan daha pahalı.Bi çikolataya o kdr para veremem.
Şimdi sizden isteğim,eğer bildiğiniz şöyle abartı derecede bitter ve fiyatı da bi çikolata kadar olan bi çikolata biliyosanız markasını falan söyleyiverin.Çikolata kültürü duty free ve hediye olarak getirilen çikolatalar olan bi kişi olduğumdan pek bilemiyorum hangi marka iyidir hangisi güzeldir fln,önerilere tamamen açığım..Sevap kazanırsınız baya =))

Not:Konuyu da nereye açıcağımı bilemedim,taşınması gerekiyorsa şimdiden pardon..
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
ne lanet bir şey bitter ya. Ayrıca heryerde satılıyo yani nerde yaşıyosun derler adama:)

her yerde satılıyo biliyorum da..Genelde pek güzel değil ya.Ben buralarda benim kadar bitter çiko. düşkünü bi pati vardır da marka önerir diye şeetmiştim esasında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bitter çikolata konusunda insanlar tam anlamıyla ikiye ayrılmış durumdalar.

Hiç "Olsa yerim ama olmazsa da eksikliğini hissetmem" diyeni görmedim.

Ya seviyorlar (benim de dahil olduğum bir azınlık), ya da nefret ediyorlar.

Ayrıca "Bitter Çikolata" değil, "Çikolata"dır onun adı, diğer yenenler, tadı yumuşatılmış, "Sütlü Çikolata"dır.

Ayrıca köşe yazarı gibi oldum, her cümle sonunda satır atlıyorum.

Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Asteroth said:
Hiç "Olsa yerim ama olmazsa da eksikliğini hissetmem" diyeni görmedim.

ehah bir de çikolata olmadan yaşayamamcılar var. genelde bayanlar..

bana göre ise yarın çikolata yok olsa, hiç kalmasa dünyada iplemem. hani bu şöle bişi daha çok uçan otomobiller çıksa ve üç sene kullanıldıktan sonra kaldırılsalar çok önemsemeden gideceği yere yürüyerek giden adam ben olurum

bitter çok fazla sayıda yenilmiyor. sıkıntısı o. tıkıyor adamı. bir de erimesi farklı, sütlü daha kolay eriyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...