Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Az önceki topicte önerimi sunmuştum. Mumu ilginlenip, kabul etti. Buraya youtube vb. sitelerdeki videolar koyalım. Her türlü; İlginç gol sevinçleri, ilginç hakem olayları, beğendiğimiz futbolcuların videolar vs. vs. bir sürü şey var. İlk video benden gelsin: Çok bilinen bir gol, ama açılış olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de en sevdiğim golü koymak istiyorum. şampiyonluğa giden boca juniors (ikinci takımım oluyor kendileri) kendi evinde (la bombonera'da) banfield karşısında 1-0 yenik duruma düşmüştü. sonra eşitlik sağlanmıştı. ancak bocanın kazanmaktan başka çaresi yoktu. 90 dakika dolmuş, ümitler tükenmişken, o anda staddaki bir kişi bile birkaç saniye sonra dünyanın en güzel golünün atılacağını ve maçı boca'nın kazanacağını aklından bile geçirmiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bilinen fiziği alt üst eden gol. bergkamp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de açılış şerefine beşiktaş'tan kiralanan federico higuain'in dün attığı muhteşem golü koymak istiyorum. ben diyorum bu adam iyi arkadaşım, pişmesi lazım sakın satmayın. not: son gol higuain'in 91. dakikadaki muhteşem olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=pwwyjgLckMg&feature=related Freddie Ljungberg mükemmel bi gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Messi-Maradona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Gördüğüm en güzel gollerden biri Vieri atleticodayken yanılmıyorsam CL'de atmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=feJbM06vsz4 videonun sonu imba yalniz fena guldum gece gece loooool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 off iyi güldüm gece gece sonunda patladım zaten hakkaten süpermiş sonu=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?29,3139884 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ginaly said: bilinen fiziği alt üst eden gol. bergkamp. faul var bu golde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 of yazık be adam bayıldı kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Gollerin hepsini daha önce izlemiştim farklı farklı vidyolarda da bu en sondaki görüntü bambaşkaymış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 beni de bi sonu güldüremedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Xobalt said: http://forum.paticik.com/read.php?29,3139884 müthiş mod mumu konuları birleştirerek çözdü sorunu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ginaly said: bilinen fiziği alt üst eden gol. bergkamp. probably the best goal ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 geffen said: beni de bi sonu güldüremedi.. hakkaten ya yazıktır :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 steven gerrard top 10 adamın zaten pek normal attığı golü yok 2005 sonuna kadar attıklarından bir ilk 10 yapmışlar. Bide 1. gol diğerlerine göre niye bu kadar üst sırada diyebilirsiniz. 1. golün önemi büyük liverpool un 2005 te kazandığı şampiyonlar liginde grup maçlarına 6. maçta liverpool evinde olympiakos la oynucak 6. maça olympiakos 9 puan la 2. liverpool 6yla 3. girmiş yanılmıyorsam. Olympiakos evinde liverpool a ilk maçı 1-0 kazandığından 2li averajda da üstünlük sağlaması gerekiyor liverpool un devam edebilmek için. 6. maçın ilk yarısı 1-0 olympiakos lehine bitiyor ikinci yarı liverpool un 3 gol atması lazım 70 lerde ilk gol 85 de 2. gol geliyor 90+ da gerrard takımı şampiyonlar ligine götürüyor. Ordan sonrada da takım önüne geleni devirip istanbulda kupayı alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Deminki video yu izlerken related da bunu buldum giriş müziği de çok gazdı dayanamadım:) 12 dakika sürüyo süper paslar tacklelar çalımlar genel olarak son 3 dakika önceki videodan goller ama farklı gollerde var arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=BvLQop_Lz0M izleyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Larva said: Deminki video yu izlerken related da bunu buldum giriş müziği de çok gazdı dayanamadım:) 12 dakika sürüyo süper paslar tacklelar çalımlar genel olarak son 3 dakika önceki videodan goller ama farklı gollerde var arada. rock you like a hurricane'i mi diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 zegnanınki süper =) gerrard da aynı golleri bi sağ çaprazdan bi ortadan atıp durmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Larva said: steven gerrard top 10 adamın zaten pek normal attığı golü yok 2005 sonuna kadar attıklarından bir ilk 10 yapmışlar. Bide 1. gol diğerlerine göre niye bu kadar üst sırada diyebilirsiniz. 1. golün önemi büyük liverpool un 2005 te kazandığı şampiyonlar liginde grup maçlarına 6. maçta liverpool evinde olympiakos la oynucak 6. maça olympiakos 9 puan la 2. liverpool 6yla 3. girmiş yanılmıyorsam. Olympiakos evinde liverpool a ilk maçı 1-0 kazandığından 2li averajda da üstünlük sağlaması gerekiyor liverpool un devam edebilmek için. 6. maçın ilk yarısı 1-0 olympiakos lehine bitiyor ikinci yarı liverpool un 3 gol atması lazım 70 lerde ilk gol 85 de 2. gol geliyor 90+ da gerrard takımı şampiyonlar ligine götürüyor. Ordan sonrada da takım önüne geleni devirip istanbulda kupayı alıyor. hatta gerard real e gidiyordu. turu geçtikleri için gerard da satılmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hasselbaink'ten süper goller. Sonuncu efsane ama yani. pes artık. Tugay'ın golleri. adamın attığı hiç bir gol normal değil bu golde, golden önceki kontrolü ve çalımı enfes. bu kadar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar