Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basın Saklıyormu?

spompas

Öne çıkan mesajlar

Yerel basınımız askerlerimizin durumunu saklıyormu kendi adıma konuşuyorm kara harakatı çerçevesinde herhangi bir türk askerinin çatışmada öldüğü yada yaralandığı haberi gelmedi, yabancı haber ajanslarından aldığım bilgiyi sizle paylaşmak istedim,

"There are severe clashes. Two Turkish soldiers have been killed and eight wounded. There are no PKK casualties," Ahmed Danees, head of foreign relations for the PKK, told Reuters by satellite phone from an undisclosed location."

kaynak yahoo news
kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen günde okumustum yanılmıyorsam yine yahoo idi.
Aslında yerel basınımızın saklamasını doğru buluyorum. Kamuoyunda gereksiz provokelere yer verilmez. Zaten cok kolay provoke edilen bir milletiz üstüne asker şehit edildi haberleri yer alırsa çeşitli propagandalara veyahut tek taraflı düşüncelere sahip olabiliriz. Örneğin iki asker kaybettiğimizin haberine çok üzülmemin yanı sıra politik teoriler geliştirmeme vesile oldu.
Eğer saklıyorsada saklasın millet çıldırmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
Ahmed Danees sanırım pkknın enformasyon bakanı, ıraktaki bir örneği vardı we will burn your stomach derdi.ciddi kaynak değil bir telefon konuşması sadece.

pkknın bakanı olamaz devlet değil. istihbarat sorumlusu olabilir sadece.

ayrıca, pkk sorumlusunun dediğine mi inanıyosun? Hem de pkk'dan kimse ölmemiş sadece bizimkiler ölmüş öyle mi? yok öle bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

rte o lafı "artık ogullarımız olmesin sehit cenazeleri gormek istemiyoruz" diyen bir sehit babasının haykırısları ardından soylemisdir. bunu evladını kaybeden bir babaya tum babalara annelere soylemistir. "tabi olecekler lan" demekten bir farkı yoktur. bir komutan bulundugu durum gerektirdigi icin askerlerine olmeyi emredebilir. ki tarihimizde yasanmıs bir durumdur. ama nedensiz yere degil. atacak kursunu bile kalmayan askerlerine sungunuzdemi yok diye cevap verip arkadan gelecek olan birliklere zaman kazandırmak icin yapılmıstır. ama bunu bir siyasetci hele hele rte gibi birisi nezaketten yoksun bir sekilde soylerse bu ulkede tabiki tepki alacaktır. almaması ayıp olurdu.
Sosyal ağlarda paylaş

elaidi said:
odiflame said:
Ahmed Danees sanırım pkknın enformasyon bakanı, ıraktaki bir örneği vardı we will burn your stomach derdi.ciddi kaynak değil bir telefon konuşması sadece.

pkknın bakanı olamaz devlet değil. istihbarat sorumlusu olabilir sadece.

ayrıca, pkk sorumlusunun dediğine mi inanıyosun? Hem de pkk'dan kimse ölmemiş sadece bizimkiler ölmüş öyle mi? yok öle bişi.

pkk bakanımı var dedim ben, benimki teşbih , pkk sorumlusunun dediğine ben mi inanıyorum, yani öyle bir şey yazmışsınki sanki pkk sempatizanıyım.içine tüküreyim pkklıların ve ayrılıkcı kürt millyetcilerinin akşam akşam sinirlerimi tepeme çıkardın.dumb dumb yazılarımı yorumlamayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sayida carpismalar oldugunu basın söylüyor zaten çatışma sesleri K.Irak kentlerinden duyuluyormus. Birde ilginc bir haber vardı; askeri konvoylar Habur Sınır Kapısından geçmeye başlamışlar. Yaralı olmaması mümkün değil bu çapta bir operasyonda hiç değilse silah tepmesi, kaza vs. yaralanmalar olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:
ne bekliyodunuz?

amerikalilar gibi canli yayinda savas izlemeyimi? :p

birakin adamalr oturup azicik istihabrat yapsin popolari tutussun enrden giricekler acep ne zaman buraya geliyorlar diye

saddamin savasi CNN den izledigide biliniyor yani lol

ghost in the shell'deki gibi "medya sansürünü devreye sokun" diye çat diyecekler ileride bu gidişle heh

demin kanallardan biri "harekatın başladığını gördük ama sağduyulu davranıp yayınlamadık" diye övünüyordu. o insanların hayatı gazetecilerin insafına kaldı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

PKK kaynaklı haberlere güvenmemenizi öneririm. Roj tv ve benzeri PKK kaynaklı haber yayınlayan kanalların hepsi çok abartılı rakamlar kullanıyorlar. Onlara bakarsak PKK şu an çok güçlü, hava operasyonlarında atılan bombalar hep boşa gitti, Türk askeri 1412 kayıp verdi falan :)

Herifler sıkıyo yani. Amaç moral bozmak. Yer miyiz? Hayır :) >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...