huun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 rusya samsundan girip samsunda son nefesini verir. siz samsunu ne sandınız, yiğidin harman olduğu bir yerdir samsun. rize'den girebilirler gibi geliyor ama :P şaka bir yana, biz rusya'ya giremeyiz rusya da bize giremez. ayrıca rusya daha orta asya'da güvenliğini garantiye almadan hiçbir yere kımıldayamaz. orta asya'daki petrolü çin'e kaptırmamak için çok efor sarfediyor. hatta abd'ye bile yanaştı sırf bu yüzden. azerbaycandaki askeri üsleri birlikte kullanalım diyor, yok bilmem ne radar üssünü ortak kullanıma açarım diyor falan filan. aslında ben rusya çin'le bu kadar vakit kaybetmez diye düşünürdüm hep ama tüm zenginliği petrol ve türevlerine bağlı rusya çin karşısında biraz etkisiz kalıyor. türkiye ilginç bir şekilde gerçekten dünyanın ortasına oturmaya başlıyor, sadece haritada göründüğü gibi değil yani. kosova'nın bağımsızlığı konusunda çok yüzeysel de olsa değindim bu konudaki görüşlerime, akıllı olursak çok şeyler olur. tek diyeceğim bu ordu durduk yere boşuna girmedi ırak'a, pkk için olduğuna mümkün değil inanmam. yazmayı unutmuşum; hani kosova kuzey ırak için emsal teşkil eder mi deniyor ya hah türk ordusu al sana emsal dercesine girdi ırak'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 huun +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ruslar löndegenenk diye savaş açıp Türkiye'ye ışınlancak hali yok. Politika işi bunlar. Nato üyesi ülkeye sorgusuz sualsiz giremezsin bir kere. DoruK said: samsundan çıkar öğle yemeğini ankarada akşam yemeğini boğazda yer ruslar. Yavaş, abartmayın bu kadarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 5 askerimiz şehit olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 en az 44 terörist etkisiz hale getirilmiş. Kaynak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 şehitlerimizin mekanı cennet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 24 terörist etkisiz hale getirilmiş, 20 tanesinin de getirildiği düşünülüyor. Çatışmalar benim beklediğimden büyük gerçekleşiyor. PKK ya gafil avlandı, yada direniyor. Gafil avlanmışlar gibi geliyor bana. Yoksa çoktan kaçıp gitmiş olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ombakcığım beni yanlış algılama muhalefet etmek niyetinde değilim ama bana bu saatten sonra gafil avlanmazlar gibi geliyor bu işin içinde bişeyler var sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 BBC diyorki; ABD Ordu Sözcüsü operasyona sadece birkaç yüz askerin katıldığını bildirmiş, Peşmerge sözcüsü ise çok sınırlı bir operasyon demiş. Ama PKK yanlısı haber ajansları Türk Ordusu onbinlerce askerle sınır geçti falan demiş. Ya sınırın öbür tarafında itihbarat gerçekten zayıf yada enformasyon kirliliği yaratımaya çalışılıyor. Ayrıca PKK; 10'un üzerinde askeri öldüğünü yüksek rütbeli br subayın esir alındığını iddia etmiş. Kaynak veremem paticik mahkeme kararının hışmına uğrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 etkisiz hale getirmek ne demek abi? esir mi alındılar noldu? anlamadım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 beş şehit olmuş şuna kadar doğrumudur ki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çok çok büyük bir ihtimalle öldürüldüler anlamına geliyor. esir alınsa esir alındılar derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Llama said: beş şehit olmuş şuna kadar doğrumudur ki bu maalesef doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 çirkim oldu biraz.... özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 DoruK said: samsundan çıkar öğle yemeğini ankarada akşam yemeğini boğazda yer ruslar. lojistik problemin var.. kolay değil o işler Llama said: beş şehit olmuş şuna kadar doğrumudur ki bu :( hmppff.. haydi bakalım hayırlısı. sert bir 6ay bizi bekliyor sanırım. sonrasında etkileri ne olur kestirmek güç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lojistik mi? red alert 2 de zeplinleri vardı rusyanın hala duruyosa yukardan paraçükle inerler işte lojistiğe gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 doruk sen türkiyeyi isviçreyle karıştırdın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Aynı mantıkla gidersek, Rusya'yla İstanbul aynı harita içinde olmadığından asla ulaşamazlar değil mi? Hehe İstanbul iki dakikalık yol yahu, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 PrudenT said: doruk sen türkiyeyi isviçreyle karıştırdın heralde isviçre ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ne yazık ki 5 şehit :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben bu kadar çabuk beklemiyordum ya:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 bildiğin savaş çıktı. hatta çıkacak. eli kulağında. biz burda ırakla oynuyoruz.rusya kosvada amerika + avrupayla oynuyor. sırplar desen zaten "bir sırp prensi gibi" elçileri filan öldürecekler yakında. 3. dünya savaşı hayırlı olsun. hazırlığımızı yapalım şimdiden. makarna filan depolayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Abi çok fazla ya 5 şehit onlardan 24 pkk lı ölmüş 20 si de etkisiz hale gelmiş. Offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 40 pkklı etkisiz hale getirilmiş 6 askerimizi Şehit vermişiz ne yazıkki.. Türk milletinin başı sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 40/6 neredeyse 8 de 1 bence bu oran çok büyük en fazla 20 ye 1 olmalıydı ki o bile fazla yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar