Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GH3 Dragonforce Through the fire and flames EXPERT! 100%

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haha siz bide bu şarkının klibini izleyin akıllara zarar öyle bir hızla çalıyorlarki parmaklarının var olup olmadığı konsunda ikilemde kalıyorsun.İşin ilginç tarafı ise Dragonforce gitaristlerinin 2 side gitar hakkında her hangi bir kurs ve eğitim almaden sadece kendi çalışmaları ile öğrenmişler.
Mesaj tarihi:
lam adamlar sıyırmıştır bunu oynayarak.

gavurlarda guitar hero değil de başka bi oyun tutuyor sanırım. adını hatırlayamadım ama video game ödüllerinde bu türde gh3'ü ezip geçmişlerdi.

ayrıca teknik şarkı ama güzel değil!?! garip gerçekten
Mesaj tarihi:
Herman Li çok başarısız bir gitarist bana göre. Gitarda fazla maymunluk yapan adamı sevmiyorum.
Başarısızdan kastım adam yetersiz manasında değil, katır kutur çalıyor da bana bir şey hissettirmedikten sonra istediği kadar hızlı çalsın, çalışmayıp çalınmayacak şarkı yok isteyen adama. Böyle solo yazamazsın desen klavyeye vura vura yazayım bir tane, kassan o da olur yani sdf.
Şarkı kötü, GH'da çalan adam arızalı, GH'ya aktaran adamın tedavi görmesi lazım. Son görüşüm budur.
Ha evet, Frets on Fire'ı beceremedim kabul. Klavyeyle olmuyor =/
Mesaj tarihi:
dasaaa said:
lam adamlar sıyırmıştır bunu oynayarak.

gavurlarda guitar hero değil de başka bi oyun tutuyor sanırım. adını hatırlayamadım ama video game ödüllerinde bu türde gh3'ü ezip geçmişlerdi.

ayrıca teknik şarkı ama güzel değil!?! garip gerçekten

rock band'i diyorsun.

klavyeyle aştım kendimi arıtk sınırları zorluyorum sdffsd.
Mesaj tarihi:
progamer said:
Oeh ben gitarla mediumda full %100 yapmadım şarkıyı daha. Yannız arada bide çalanın ellerini çekselermiş kesşke :)

pcde bi gitar olsa neler yapıcam demek ki :p

bi de pcde çok hızlı basınca algılamama problemi oluyor gıcık oluyorum eheh

bu expert modda bu şarkıyı koyan da kendi çalabilmiş midir merak ediyorum sdfs.
  • Yeni Oluştur...