eregorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 insan deil bunlar.... (bu arada daha uygun bi yer bulamadim)...
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Southpark'ın Gutiar Hero bölümününün en sonunda bunların ne olduğunu gayet net açıklıyordu :D
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hatirladim o bolumu.... "eee simdi.." :D
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lolz benim de aklıma direk southpark geldi
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ben de klavye+mousela mediumda %100 yaptım ne var :((( expertta anca slow ride çalıyorum sdsfd
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bunu gerçek gitarda yapıyor adamlar tabi o da var sfd
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 bsg denir buna anca medium da padle solo atınca seviniyorduk güya
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Haha siz bide bu şarkının klibini izleyin akıllara zarar öyle bir hızla çalıyorlarki parmaklarının var olup olmadığı konsunda ikilemde kalıyorsun.İşin ilginç tarafı ise Dragonforce gitaristlerinin 2 side gitar hakkında her hangi bir kurs ve eğitim almaden sadece kendi çalışmaları ile öğrenmişler.
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 lam adamlar sıyırmıştır bunu oynayarak. gavurlarda guitar hero değil de başka bi oyun tutuyor sanırım. adını hatırlayamadım ama video game ödüllerinde bu türde gh3'ü ezip geçmişlerdi. ayrıca teknik şarkı ama güzel değil!?! garip gerçekten
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Herman Li çok başarısız bir gitarist bana göre. Gitarda fazla maymunluk yapan adamı sevmiyorum. Başarısızdan kastım adam yetersiz manasında değil, katır kutur çalıyor da bana bir şey hissettirmedikten sonra istediği kadar hızlı çalsın, çalışmayıp çalınmayacak şarkı yok isteyen adama. Böyle solo yazamazsın desen klavyeye vura vura yazayım bir tane, kassan o da olur yani sdf. Şarkı kötü, GH'da çalan adam arızalı, GH'ya aktaran adamın tedavi görmesi lazım. Son görüşüm budur. Ha evet, Frets on Fire'ı beceremedim kabul. Klavyeyle olmuyor =/
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 dasaaa said: lam adamlar sıyırmıştır bunu oynayarak. gavurlarda guitar hero değil de başka bi oyun tutuyor sanırım. adını hatırlayamadım ama video game ödüllerinde bu türde gh3'ü ezip geçmişlerdi. ayrıca teknik şarkı ama güzel değil!?! garip gerçekten rock band'i diyorsun. klavyeyle aştım kendimi arıtk sınırları zorluyorum sdffsd.
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Bunu kasacağına abicim git al bir gitar onu çal ya. Yazık izlerken ben yoruldum. gfsşsdf
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jdMIQ1jfJm0 bu da gerçeği hangisini tercih ederdiniz?
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 half life oynayan adama git levyeyi al da dışarda oyna demek gibi bişey bu yaptığınız. Oyun arkadaşlar bu
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Oeh ben gitarla mediumda full %100 yapmadım şarkıyı daha. Yannız arada bide çalanın ellerini çekselermiş kesşke :)
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 ya bunu nasıl yapıyo ki insan hiç mi şaşırmaz sonalra dogru bi yerde çok hızlanıyo bile gözümle zor takip ediyorum ben.
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 progamer said: Oeh ben gitarla mediumda full %100 yapmadım şarkıyı daha. Yannız arada bide çalanın ellerini çekselermiş kesşke :) pcde bi gitar olsa neler yapıcam demek ki :p bi de pcde çok hızlı basınca algılamama problemi oluyor gıcık oluyorum eheh bu expert modda bu şarkıyı koyan da kendi çalabilmiş midir merak ediyorum sdfs.
Öne çıkan mesajlar