Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Merhaba arkadaşlar. Hepimiz '7.4 yetmedi mi' başlıklı topiki hatırlıyoruzdur. Aynı konuyu, 'www.namazim.com' adlı dini içerikli bir siteye açtım. Yapılan yorumlar insanı korkutuyor. Herkesin görmesini istedim ve buraya topik açtım. Patinin topiki: http://forum.paticik.com/read.php?13,3116364 Müslümanların topiki: http://www.namazim.com/forum/viewtopic.php?t=7000 Acc: cemre41 pas: namazim Accyi sadece okumak için kullanırsanız sevinirim, banlatmayalım, zor alınıyor acc(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Üyelik istiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çokakıllıadam said: Patinin topiki: http://forum.paticik.com/read.php?13,3116364 Müslümanların topiki: http://www.namazim.com/forum/viewtopic.php?t=7000 Aha pati ahanda müslümanlar olmamış biz şamanist deiliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 "Müslümanların topiki" ifadesi hoş kaçmamış, koca bir dini zan altında bırakmak doğru değil. ama şunu smiley ilginç olmuş hehe : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 cevapları bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Fyznur falan güzel orjinal tipler tabi. Patiye kim girerse, kim feyklerle musallat olursa olsun bu elemanlardan iyidir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 aa şaka mı bu ya hayır hakaret de etmek istemiyorum ama cevap yazan öyle kendinden emin ki yani neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 "Ölümlü üye" ZAUHUZHAASDUIHASUOXGSAOUHA neyse yazıya gelelim. Herşekil her cevabın kendilerince Allah'a yönelik olduğu için her şekil haklılar kendilerince. Malesef olaya farklı yönden bakamıyorlar , Ölümlü üyelere selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 bizde niye ölümlü yazmıyo? invulmuyuz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bu arada accyi banlatan arkadaşı tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Cahilliğin sınırı yoktur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 cahil hep cahil ona bi sözüm yok, ama... BEN KENOBİ DEĞİL Mİ LAN O RESİMDEKİ? sakin edit: renklisi yeşilli bişeydir tahminen ama, siyah beyazda jedi master abi o adam. ciddiye alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Obi Van Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 paspatur ben altı yaşımdan beri evde yannızken oklavayla jedi'cılık sith'cilik oynuyorum. biliyoz obi-wan olduğunun onun. force grip yaptırtmayın banaaaah! sen biliyon mu ben kenobiyi. adını değiştirip münzevi gezdiğini. yormayın beni. star wars konusunda çok hassasımdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Çokakıllıadam said: Bu arada accyi banlatan arkadaşı tebrik ediyorum.öncelikle şunu söyliyim o ben değil 1. bence senin yapman gereken acc pass verene kadar benim gibi bi screenshot koymkatı 2. patiyi üye olmayanlar da görüyor sonuçta banlatan bu sitenin üyesi bilem olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 "forum müezzini" admin mi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ya nasıl bu kadar kör olabiliyor insanlar. =/ kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça... ulan aptal adam bunu yazıyosun düşünemiyo musun? aynı "bela"yı kaliforniyadaki adamlara da verdi kaç kişi öldü? bütün pisliğin kaynadığı yer değil mi orası sana göre? kıçı başı açık garılar orada dolaşmıyo mu? orada kaç kişi öldü burada kaç kişi? nohut beyinli herifler!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Eternalus said: cahil hep cahil ona bi sözüm yok, ama... BEN KENOBİ DEĞİL Mİ LAN O RESİMDEKİ? sakin edit: renklisi yeşilli bişeydir tahminen ama, siyah beyazda jedi master abi o adam. ciddiye alamadım. ya bende diorum 2 saattir birine benzetiorum diye.. tamamdir abi o zaman Ben amca dediyse olay bitmistir.en nihayetinde herif vaderla kapisirken "nur" oldu.Allah yanina isinladi.sevgiler saygilar bizden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aket-Atum said: "forum müezzini" admin mi oluyor? moddur bence. admin imam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 selamin aleykum, allahin emri neyse o olur.. mesela; - turban tak !! - bana bak !! - turban tak !! - 7.4 !! - ben yaparim, sen yapamazsin !! - turban tak !! - bana baaaak !! - gunah.. imzam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 asinanyavuz said: "Müslümanların topiki" ifadesi hoş kaçmamış, koca bir dini zan altında bırakmak doğru değil. ama şunu smiley ilginç olmuş hehe : "biz müslüman değil miyiz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kitana said: "Ölümlü üye" swdşjfsidlfjasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 asinanyavuz said: Aket-Atum said: "forum müezzini" admin mi oluyor? moddur bence. admin imam olur. ahuahuahuauhauhaauhau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 gaaaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 niye boyle yapiyorsunuz? cokmu hosunuza gidiyor din kardeslerinzile dalga gecmek? Allah (c.c.) cizirtinizi vermesin emi [hr]Haci El-VikhitorAllah (c.c.) ye olan inancimiz ve onun Resulu Hz Muhammed (s.a.v.) e olan sevgimiz dunyevi birimlerle olculemez!!!la ilahe illallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar