Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 <3 emre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aman eksik olmayın dalganızı geçin hemen. Sion'daki gibi 3-2 yaparsak belki şöyle son dakkada falan bi ihtimal :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Bari böyle bitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 song barusso nonda lincoln. bu adamlar bu maçlar için alınmadılarmı ? 11 türk edebiyatı manisaya konya ya söker. ilk maçta gs iyidi ama deplasmanda bu yabancılar oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 şakamı bu ahaha 3 yemiş dk 30 a kadar zor mu dayandınız dayıçolar ? ben dk 10 4-0 diyodum ama ahahahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 istanbul'daki leverkusen maçında, fener maçında böyle mi diyodunuz? formda olan formayı alır oynar, isimlerin önemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 song ile nonda yı hangi akla hizmet 11 de değil anlayamadım zaten. hakan denilen kazma istanbuldaki maçta 4 tane %100 lük pozisyonu harcamış adamalra bakıyorum 2 maçta 4 pozisyonları var 3 ünü atmış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Song Lincoln ve Nonda'nın fitness problemleri var, Barusso da alışmadı daha hiç maça çıkmadı takımla. Bu oyuncuları sahaya sürerken ne olacağını bilemezsin. Çok iyi de olabilir ama çok kötü de olabilir. Bizimkiler inanmamış yeterince olay bu. Zaten bizim en kötü performanslarımızdan biri de bu işte. Bi Sionbi bu. UEFA kupasında kazanabileceğimiz deplasmanlarda mal mal oynuyorlar. :( Pron oldu iyice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 rezalet no cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Şu son 10 dakikada mutlaka 1 gol lazım ama bu takımla ve oyunla çok düşük bu şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hakan ve ayhan'ın su anda takıma verebilecegi hiçbişey yok. onların yerine nonda ve lincoln'ün oyuna girmesi lazım birşeyleri değiştirmek istiyorsak. en azından oynayarak elenelim, teslim olmuş gibi olmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kallinin bi bildiği varki almıyo adamları bu arada 4. golün başına bişi mi geldi ? geç kaldıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hakana bakıyorumda 2 metre yanındaki adama isabetli pas yapamıyo bu adamla mı gol atıcaz ? ulan kendimi bildim bileli şu adamı izliyorum yeter illallah dedirtti. istanbuldaki maçta rakibini kötü yakalamışken boş kaleye gol atamazsan adamı böyle rezil eder adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Rezillik ya.Allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 yazık ya yazık. bizim arkadaş beşiktaş 8 yemeden önce bu takım en az 6 yer demişti. liverpool -beşiktaş maçı için. bugunde galatasaray için en az 5 yer dedi. şimdi gülüyor.5 olurmu ? olur. feneri tutucam artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Kalli iki maçta saçmaladı ikisi de UEFA'da. Ligde saçmala bi maç rezil olalım UEFA'da yapma. Hakan da ezik takımlara hat-trick yaptı diye oynuyor kurtulamadık şu heriften ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 niye ama yeri geliyo hakan sizin için avrupada bile en iyi oyuncu oluyodu ? şimdi gg mi oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 hakanın 3 attıgı macta bile anasına sövdüm hakanın yine bu herifi maradona sanıp ilk 11 e koyucaklar diye. kötürüm olsada kurtulsak şerefsizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 geçmiş olsn . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 İlk yarı bitti 3-0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 geçmiş olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 11 dakka içinde 3 gol yiyen Kalli ve kankalarına teşekkürler. Sizin sayenizde bi avrupa şampiyonu daha ta..ak konusu oldu. saolun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ligde sacmalamasın esas uefa'da ne halt yerse yesin. daha cok genc bu takım bu kadar buyuk beklentileri anlamak mumkun değil zaten. senenin basından beri uefa umrumuzda olmamalı diyodum ben, bu macı da kaybetmek cok onemli değil. hakan dinosu haric tamamen genclerden kurulu bir takımımız var, gecen seneki 11'den farklı 8 futbolcu falan var. kolay bişey değil bu şekilde avrupa'da başarı yakalamak. hepsi zamanla olacak. ama önce bu basarıyı lig şampiyonlugu ile taçlandırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar