Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa: B.Leverkusen - Galatasaray (21.02.08)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

@Baluu: Ya orada kötü yönetim çok etkiliydi. İlk yönetim cebe baya indirdi Faruk Süren yönetimi. Deli borca girildi. UEFA kazanımı iyi kullanılamadı finansal açıdan. Saçma oyunculara çok para harcandı, ismi olan iyi oyuncular da tutmadı, oynayamadı. Dolayısıyla da hızlı bir kopuş oldu. Yazık oldu ama ne yapalım :)

Hep destek tam destek!
Sosyal ağlarda paylaş

maçı izleymedim fakat içim yandı. tek kelimeyle yandı. ama üzülmemek gerek . çünkü önümüzdeki senelerde bu yeni kadronun ne kadar iyi olacağını daha ilk seneden gördük. daha ilk seneden buralara gelmesi bile güzeldi. fark da yesek galatasaray iyiye gidiyor arkadaşlar. biraz sabır lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Fenerbahçeli arkadaşlar, nasıl bir kuyruk acınız var da hala üstüne oturamıyorsunuz yahu?

Hani tamam 5-1 açıkça rezalet de, Leverkusen'den daha fazla sevindiğinizi gördüm. Eh bu maçın size kazandırdığı hiçbir şey olmadığını göz önünde bulundurursak, olsa olsa "acı çıkartmak" olabilir.

Biz Avrupa'da başarılı olduğumuz dönemde (Hayır, Avrupa Fatihi'yiz, UEFA, Süper Kupa almış takımız geyiği yapmayacağım) UEFA kupasını aldığımızda hem Fenerbahçeli arkadaşlarımla sevinmiştim, hem Beşiktaşlı. Eminim ki Türkiye'nin dört bir yanında da aynı şey olmuştur. Hiç gidip de Fenerbahçeli birisine "Nasıl koyduk çocuğu?" deyip dalga geçmedim (Sanki kupayı onların ellerinden almışcasına), ne de herhangi bir Fenerbahçeli arkadaşım ezik edebiyatı yaptı biz o kupayı aldığımız için.

Şimdi nedir bu yaptığınız anlayamıyorum. Hani tamam, illa ki dalga geçilir bir noktaya kadar, futbolun kanunudur ama, şurda 20+ sayfa yazı yazılmış, fanatikliğin dibine vurmuşsunuz resmen. Büyük takımın taraftarı kendi takımının başarısına sevinir, rakibinin başarısızlığına değil. Resmen Sevilla'yı yendiğinizden daha fazla sevinmişsiniz, küçük hesaplar bunlar.

Gün gelir devran döner, bunu da yazın bir kenara.
Sosyal ağlarda paylaş

Aga sen de sunu yaz kafana, Galatasaray turkiye'nin takimi, cikarim yok eywallah ama zarari var arkadas. yani üzülüyoruz biz de.. Ne var ciksin yensin bi daa, gene beraber sevinelim..

Ama bu galatasaraylilar sevinirlerken yanlarinda adam gormeyi istiyor, maglubiyetlerinde de adam akilli davranilmasini istiyorsa, once Galibiyetlerde başarilarda fenerbahcelilerin yaninda olsunlar, biz sizin yaninizdaydik, ama simdi sizleri goremiyorum ???
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bişe okumadım maçta 5-0 olduknta sonra izlemedim zaten
bol bol ilker yasine güldüm '' ayıp oluyo ama'' ahah:D
yani kalli mi gider oyuncularmı değişir yonetimmi istifa eder
naparsa yapsın artık u gs yazıktır ya izleme istemyorum artık takımımın maçlarını ligde kaçıncı olursa olsun naparsa yapsın şu maçtan sonra adam gibi değişimler şart
süper kadro var sanki takımda lincoln song nonda yedek adamlar bide forma hiç bişe olması karşı takım isimlerinden çekinir .
gs walla komık oluyo artık vodofone reklamlarına konu olsun başkan
-''başkanım 5-1 yenildik''
-'' rezalet''
Sosyal ağlarda paylaş

genel son 10 sayfasın tartışması birbine laf atmaya dönmüş topicte bi tane gs maçıyla ilgili yorum yok. gerekte yok zaten ah:D
ha ayırca gs dalga geçen bjk ve fb lileride kınamıyorum bence haklılar üzülmüyorumda gün gelir sizde yenilirsiniz falan demiyorumda,çunku bölesine rezil oynaıp farklı kaybettikten sonra alay edilir yani kaldıramıyıp tutmıycaksan girme 1-2 saat foruma.
gs şimdi şu maçı kazansa sevinmiycekmiydi diger takımlılar cogunlugu sevincekti, türk takımı nihayetinde puan getiriyo
ama tıpkı bizim de fener dün sevillayı yendiğinde sevindiğimiz de 0 puan aldıgında gruptan çıkamdıgında alay ettiğimiz gibi yada bjk 3-0 barcaya yenip gururlandıgmız 8-0 yenilip dalga geçtiğimiz gibi gs de bi başarı elde etse herkes sevinir ama 5-1 yenilirse türkte avrupalıda alay eder senle kardeşim.
basit yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...