Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 said: "Pala you resto???" "No, I'm holy" AHAHAHAAHAAHSUDHADUASDH
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 "Noobs are with shield" demiş yahu, legendary.
guernica Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Prot is for the weak. Real men tank with a fat 2hander in berserker stance.
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2h silah kullanan fury warrior görmemiştim
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 anca mallar ciddi raid bossları dışında böyle der :) Nerde o eski günler , fury specle twin emperoru tam keserken shield wall diye recklessness açıp guildi wipelamıştım MT olarak ahah
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Gangren said: fury specle twin tanklamak? evet tanking gear la sorun olmuyordu. TBC öncesi şuanki kadar prot specin önemi yoktu Pvede (tabiki ilk killde yardım ediyordu).
scorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 eet tbc öncesi ii gear ile cok rahat fury tanklık yapılabiliyordu =)
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Gangren said: fury specle twin tanklamak? Hatirlarsan 2 kardeş biri melee dieri Caster Shadow dmg verior farketmez shield takmak takmamak çok ama çok nadir melee liyor bolt atabiliorsa.
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 party'imde hunter warsa ilk pack'de direk kontrol ediyorum cc olarak direk trap koyup çekiyorsa sonuna kadar koymayip çekiyor GG
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 heh bence adam sizle dalga geçmiş, 'rogue with plate' geyiğini ciddi yapabilecek bir tek insan evladı var çünkü:
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla tank warrior oynamama rağmen ben de arada sırada damage dealer kasmak istiyorum, içimde kalıyo. Arada DD de oynanır yani çok problem değil uygun bir grup ve arkadaş kitlesiyle. Allahtan oyunu "profesyönel meslek" gibi algılayıp hayatını oyuna adamış garibanlarla değil kendi arkadaşlarımla oynuyorum da böyle saçma sapan tepkiler vermiyo kimse :) Yeni Expansionda warriorlar "the ultimate tanking" görevinden kurtulacak damage de vurabilecek diyodu, bekliyoruz bakalım.
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hahahahahah harika yaa invadoria eski dps tank Alruin vardı. onixia'yı furry hali ile tanklamıştı : )) aklıma o geldi
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 onyxia yi feral drood a tanklaticaz dedigimzide tasak konusu olmustuk serverda teeey teey bunun yaninda insanlar cok salak gecen haftalarda ramparts yapicam adam ariyorum 2 paladin 1 drood 1 shaman 1 priest olan bi gurup oldu ve gurupta kimse healer olmak istemedigi icin dagildi
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 TBC öncesi main tankımız Thunderfury'li Fury warrior'dı. Naxx'da 2 boss indirmiştik. TF zaten threat canavarı. Onun gibi silah gelmedi bir daha :( Bizler tanklar olarak yeni TF istiyok :(
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Viktor said: onyxia yi feral drood a tanklaticaz dedigimzide tasak konusu olmustuk serverda teeey teey bunun yaninda insanlar cok salak gecen haftalarda ramparts yapicam adam ariyorum 2 paladin 1 drood 1 shaman 1 priest olan bi gurup oldu ve gurupta kimse healer olmak istemedigi icin dagildi rofl omg
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Darkthrone said: Hahahahahah harika yaa invadoria eski dps tank Alruin vardı. onixia'yı furry hali ile tanklamıştı : )) aklıma o geldi ben wedding dressle tanklamıştım :D Eski Frostwhisper- Solidten kalan Türk varsa onaylasın beni :D
Öne çıkan mesajlar