Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 fury de değil furry:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 said: "Pala you resto???" "No, I'm holy" AHAHAHAAHAAHSUDHADUASDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yok feralim dese bomba olurmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 "Noobs are with shield" demiş yahu, legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Prot is for the weak. Real men tank with a fat 2hander in berserker stance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Real men are deathknights? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 2h silah kullanan fury warrior görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 imp slam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 anca mallar ciddi raid bossları dışında böyle der :) Nerde o eski günler , fury specle twin emperoru tam keserken shield wall diye recklessness açıp guildi wipelamıştım MT olarak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 fury specle twin tanklamak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Gangren said: fury specle twin tanklamak? evet tanking gear la sorun olmuyordu. TBC öncesi şuanki kadar prot specin önemi yoktu Pvede (tabiki ilk killde yardım ediyordu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 eet tbc öncesi ii gear ile cok rahat fury tanklık yapılabiliyordu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Gangren said: fury specle twin tanklamak? Hatirlarsan 2 kardeş biri melee dieri Caster Shadow dmg verior farketmez shield takmak takmamak çok ama çok nadir melee liyor bolt atabiliorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 party'imde hunter warsa ilk pack'de direk kontrol ediyorum cc olarak direk trap koyup çekiyorsa sonuna kadar koymayip çekiyor GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 heh bence adam sizle dalga geçmiş, 'rogue with plate' geyiğini ciddi yapabilecek bir tek insan evladı var çünkü: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Valla tank warrior oynamama rağmen ben de arada sırada damage dealer kasmak istiyorum, içimde kalıyo. Arada DD de oynanır yani çok problem değil uygun bir grup ve arkadaş kitlesiyle. Allahtan oyunu "profesyönel meslek" gibi algılayıp hayatını oyuna adamış garibanlarla değil kendi arkadaşlarımla oynuyorum da böyle saçma sapan tepkiler vermiyo kimse :) Yeni Expansionda warriorlar "the ultimate tanking" görevinden kurtulacak damage de vurabilecek diyodu, bekliyoruz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 ee veriyor zaten daha ne bekliyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hahahahahah harika yaa invadoria eski dps tank Alruin vardı. onixia'yı furry hali ile tanklamıştı : )) aklıma o geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 onyxia yi feral drood a tanklaticaz dedigimzide tasak konusu olmustuk serverda teeey teey bunun yaninda insanlar cok salak gecen haftalarda ramparts yapicam adam ariyorum 2 paladin 1 drood 1 shaman 1 priest olan bi gurup oldu ve gurupta kimse healer olmak istemedigi icin dagildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 TBC öncesi main tankımız Thunderfury'li Fury warrior'dı. Naxx'da 2 boss indirmiştik. TF zaten threat canavarı. Onun gibi silah gelmedi bir daha :( Bizler tanklar olarak yeni TF istiyok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Viktor said: onyxia yi feral drood a tanklaticaz dedigimzide tasak konusu olmustuk serverda teeey teey bunun yaninda insanlar cok salak gecen haftalarda ramparts yapicam adam ariyorum 2 paladin 1 drood 1 shaman 1 priest olan bi gurup oldu ve gurupta kimse healer olmak istemedigi icin dagildi rofl omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Darkthrone said: Hahahahahah harika yaa invadoria eski dps tank Alruin vardı. onixia'yı furry hali ile tanklamıştı : )) aklıma o geldi ben wedding dressle tanklamıştım :D Eski Frostwhisper- Solidten kalan Türk varsa onaylasın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar