Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 kalinka müzik. türkiye'de kakalin diye de geçer.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Hay şu dinin içine tüküreyim, gerilemek için yarışıyor millet. Neymiş? yüzyıllar evvelsinin yasaklarını uygulayalım kadınlara, neymiş yasakları uygulayınca özgürlük olacak.
Bone Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 öyle deme. aynı tip türban kıyafeti giyilmesi kutsal kitapta zorunlu olduğu yazıyor. ama tabii erkekler istediği gibi dolaşabilir. onlar serbest. o değil de, "a headbanger's journey" belgeseli vardı. orda adamın teki "biz vikinglerden gelmişiz, hristiyan kliseleri bizi yozlaştırdı, bu yüzden yaktık onları" felan diyordu. biz de "biz tengriism'e inanan kabilelerden geldik, islamiyet camileri bizi yozlaştırdı, bu yüzden yaktık onları" felan işine mi girsek :P (şaka tabii, kimsenin camiisinde gözüm yok. ama bu baskılar devam ederse, o tip faaliyetlerin gerçekleşmesi kaçınılmaz olacaktır)
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=kA3Is8GhtNk www.ttbd.org
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 seni kiniyorum ama cevaplar hazirlamdim cunki hazirlanmisi var :D iki videonunda sentezlenmisi var bide vermessek ayip olur :D
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Prawler said: ombakkombak said: devlette çalışma özgürlüğü var. Çıkarsın türbanı girsin işe. O türban kafasına yapışık mı? Bende paso kot pantolonla gittim okula ama memur olursam kumaş pantolon giyeceğim. Spor ayakkabıdan başka giymem ama kundura alacağım. O da çıkarsın türbanı çalışsın. O zaman üniversitede de serbest bırakma. Özgürlük veriyorsan ya tam ver, ya da hiç verme. Hepimiz üniversiteye nasıl giriyorsak devlet dairesinde de aynı şekilde mi çalışmalıyız? Mesela devlet memurları t-shirt, blue jean, kirli sakal kulakta küpe ile mi çalışmalı? Yoksa hepimiz okula erkekler takım elbise, gravat, kızlar döpiyesle mi gitmeli? Üniverstiede giyilen kıyafetle, memur kıyafeti arasında ilişki kurulamaz.
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Türban dini inanç yüzünden takılan birşey, sakal bırakma ya da istediğin kıyafetle gelme ise keyfi yapılıyor. Benim açımdan bir sakıncası yok devlet görevlisinin küpe takmasının ya da sakallarının olmasının. Ama türban olayı apayrı bir çerçeve, bunu sen de çok iyi biliyorsun.İki şeyi karşılaştırman gerçekten garip olmuş.
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 İçki içeceksen tabakhaneye!
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Eşme: Eğitim laik eksenden çıkıyor
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2008 Şehit Gecesi’nde ölüme davet Anadolu Gençlik Derneği’nin İstanbul’da düzenlediği gecede, tekbir seslerinin arasında cihat çağrısı yapıldı, Kürt isyancılardan Şeyh Sait de şehit olarak anıldı
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Urfa'da harem-selamlık tören
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Belediye "müstehcen" diye film afişini kaldırttı...
GEd Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 fedaykin said: Urfa'da harem-selamlık tören bunun resimleri çok iç karartici ama aslinda türkiyenin gerçeği bu.
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 Mesaj tarihi: Mart 6, 2008 abdullah gül kırmızı halı da vajinanın rengini anımsattığı için yürümemiştir kesin tahrik olmayayım diye>:D<
fedaykin Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 2 yaşındaki kızın başına türban, eline pankart Özgür irade ile takılan türbanın resmidir, afiyet olsun efendim...
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Kızlarımız baskısız takıyor türbanı. Tamamen özgürler!
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 fedaykin said: 2 yaşındaki kızın başına türban, eline pankart Özgür irade ile takılan türbanın resmidir, afiyet olsun efendim... kendi çocuğunu propoganda malzemesi yapanlara insan bile demem, diyemem. insan olan bunu yakıştıramaz ne kendine ne başkasına. "türbanı her isteyen taksın işte" diyenlere ithaf olunur.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Mesaj tarihi: Mart 9, 2008 Zavallı çocuk ya, önünü göremiyor mendebur kumaş yüzünden. Tek suçu yanlış ailede doğmak.
Öne çıkan mesajlar