Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 Şubat..mucuks..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Dünyanın en gereksiz günlerden biri.bildiği esfancılar biz bu milleti nasık kazıklarız demişler kasmışlar, düşünmüşler ve böyle laf atmışlar ortaya 14 şubat sevgililer günü diye her sende millet keklenirler sevinirler.Başka gün alcağın bi çiçek 1 ytl iken o gün 10 ytl olur ve bütün herşey için aynı şey geçer hediye edilebilecek eşyalar %100 zam görür.Çok gereksiz.
14 şubat hiç sevgilim olmaz allaha şükürler olsun ki triplere girmemi engeledi.Hediye alsan beğendimi beğenmedi tribi, almadın, alamadın yada unuttun ooo aylarca onun tribi sonra en alsam tribi, bide o sana verdiği hediyeyi beyenip beyenmediği için tribe giricek sonra sende ayrı tribe giricen.14 şubat bildiğim tripler günü kardeşim...gün bayounca triplerden triplere atlıyorsun hahahha sevgilisi olanlara allahtan sabır diliyorum.Bu sabrı gösterenlere saygı duyuyorum.Sevgilin mi var derdin var kardeşim...Bunu bilir bunu söylerim.Hadi gününüz kutlu ola...
Sosyal ağlarda paylaş

Forgiver yardırdın o ne be öle:D

Bide geçen sefgililer gününde sevgilim saçma bir gün zaten bu sevgililer günü , alma hediye bana dedi(Bak sen şu işe nerden bulmuşum ben böyle iyi bir kız?)
O gün buluştuk herkesin elinde çiçekleri hediyeleri vs görünce dellendi niye almadın die trip attı:D
Tabi ben o zamanlar karşı cinsinde insan olduğunu zannediodm ama o günden sonra... dıdıdıdınnnn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...