slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Dünyanın en gereksiz günlerden biri.bildiği esfancılar biz bu milleti nasık kazıklarız demişler kasmışlar, düşünmüşler ve böyle laf atmışlar ortaya 14 şubat sevgililer günü diye her sende millet keklenirler sevinirler.Başka gün alcağın bi çiçek 1 ytl iken o gün 10 ytl olur ve bütün herşey için aynı şey geçer hediye edilebilecek eşyalar %100 zam görür.Çok gereksiz. 14 şubat hiç sevgilim olmaz allaha şükürler olsun ki triplere girmemi engeledi.Hediye alsan beğendimi beğenmedi tribi, almadın, alamadın yada unuttun ooo aylarca onun tribi sonra en alsam tribi, bide o sana verdiği hediyeyi beyenip beyenmediği için tribe giricek sonra sende ayrı tribe giricen.14 şubat bildiğim tripler günü kardeşim...gün bayounca triplerden triplere atlıyorsun hahahha sevgilisi olanlara allahtan sabır diliyorum.Bu sabrı gösterenlere saygı duyuyorum.Sevgilin mi var derdin var kardeşim...Bunu bilir bunu söylerim.Hadi gününüz kutlu ola... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hepi velenteens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Az önce farkettimde normalde 5 ytl olan kırmızı güller bugün 15 ytl.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 WTB 15 şubat :)) saplar günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Googlein logo hoşuma gitti duygusallaştım bi an ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ozmn Paticik gunu de olsun bitane.. (var mi yoksa?) 1 Mart mesela.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bir sise olmeca oldu bu seneki hediyemiz :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hediye almaya çıkıyorum şimdi, geç kaldım biraz ama olsun. Akşam da yemek memek. Kutlu olsun agaboys ve agagirls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 iyi bi gündüzdü fsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 kutlu mutlu olsun gratz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sevgililer gününde batak oynarım ben erkek erkeğe delikanlı gibi.!!!! ne öle sevgililer günü falan delikanlı adamı bozar bu işler.! evet sevgilim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 normalde bizim köpek 3 kere çıkar bugün hediye olarak 1 kemik aldım bide fazladan 1 kere daha çıkardım hayvanı dışarı hernese :D herkesin sevgililer günü kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 sevgililer gününe karşıyım açıkçası elimin(elizabeth right_hand) sevgililer gününü protesto ediyorum burdan kendisine bir hediye almadım, bugun yalnız bıraktım, hatta arşivde yüzde20 küçülmeye gidip 8gb'a düşürdüm. asla taviz vermem bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Forgiver yardırdın o ne be öle:D Bide geçen sefgililer gününde sevgilim saçma bir gün zaten bu sevgililer günü , alma hediye bana dedi(Bak sen şu işe nerden bulmuşum ben böyle iyi bir kız?) O gün buluştuk herkesin elinde çiçekleri hediyeleri vs görünce dellendi niye almadın die trip attı:D Tabi ben o zamanlar karşı cinsinde insan olduğunu zannediodm ama o günden sonra... dıdıdıdınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 valla ben 50 milyon bayıldı cok mutlu bi gun olmadı acıkcası...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Elizabeth the right her zaman lazımdır 14 şubat 24 şubat farketmez kısa günün kârıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kim sap, kim değil rahatlıkla anlaşılıyor sevgililer gününde. kısmetim açıldı lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 sevgililer gününde ilk kez sevgilim vardı,sevgililer günü hediyesi olayını ilk kez yaşadım =) önüüzdeki maçlarda bu performansı koruyup mutlu sona ulaşmak amacımız tabi ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ahah gz :) ben de ilk kez at çiftliğiyle atlarla biniciliklen tanışmış oldum o da benim ilkimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 haha sevgililer gününde ilk kez atlarla tanıştım deme herkese,tanıyan tanımayan yanlış anlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 olum içiniz fesat. atları çok severdim beygirleri. aldım sevgiliyi gittik güzelim hayvanları sevdik, sıra gelmedi binemedik ama. ilahi ferit >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar