roket adam Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 cidden gitar öğretmeye yönelik bi oyun olacak gibi gözüküyor, eğer harbiden görüldüğü gibi olursa oyun paraya kıyarım anında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 gitar çalmayı öğrenmek için alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 abi bu oyunu almana grek yok git guitar pro download et tablarini gosteriyo oren ordan bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=7Pq6-QbbRD4 ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dakkasında sıkılmasam çoktan öğrenirdim. oyunla sıkılmadan öğrenirim heralde (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Ben guitar heroyu dün arkadaşta ilk defa oynadım, easyde bitirdim oyunu çok keyifliymiş hehe. Oyuna bok atanlar yeteneksizdir sussunlar :P Zaten bone u biliyorum o yeteneksizin önde gideni :P Ama expert için oyunun o gitarı şart klavyeyle olcak gibi durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Werewolf said: CORT'umu aldım bekliyorum. zaten cort anca o işi yarar dsjfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 rock band güzel.. gerisi yalan valla. yapsınlar rock band gibi, sonra konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ses seda yok hadi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 aktiftablet said: Bir sonraki oyunda paketten davulcu basçı çıkacak, oyunuoynamak çinbilgisayar gerekmeyecek. olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Dev said: Werewolf said: CORT'umu aldım bekliyorum. zaten cort anca o işi yarar dsjfhj x2 hem de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oynun yanında gitarı hediye olarak verirlerse oynarım tabi niye oynamiyim. şaka bir yana gitar çalmayı öğreticek bir oyna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 oyundan çok yazılım gibi bir şey sanki, neden hoş olmasın. tozlanan gitarları ateşleriz tekrar, bir şeye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Yalan oldu galiba, bu kadar haber gelmediğine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 said: It has been delayed due to note recognition problems (interference between notes), and is scheduled now to be released in 2009, as opposed to late 2008. denmiş. bu arada freeware olarak betası devam eden http://littlebigstar.ne adresinden bulabileceğiniz littlebigstar var, indiriyorum simdi deniycem, ayni iddiayla cikmis o da. bu olay guzelmis baya, eglenceli bicimde parmak egzersizleri falan yapabiliyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bone said: bu guitar hero gibi oyunlara anlam veremiyorum. Oynamamışın adam gibi, konuşuyorsun. Oyunu expertte çalabildiğin vakit adam gibi zevkli ve anlamlı oluyor.Gidipte easy açarsan tabi melodiyle uyumsuz gelir.Birde tabi gitarını alıp adam gibi oynamak gerekiyor doğru dozda zevk almak için.Önyargılı olma.Guitar hero adam gibi gitarıyla, expertte veya hardda oynandığı taktirde oldukça büyük bir zevk veriyor.Hele ki xbox ve 2 gitar olduğu taktirde 20 kişilik baylı bayanlı grubu çok fena eğlendirebiliyor. Guitar hero bence sosyal bir oyun ve çok iyi bir oyun. Şunuda belirtmek istiyorum ki rock band rezalet bir oyun bence. Guitar hero yalan oluyor çok fazla deniyor son zamanlarda ama ben hiç zannetmiyorum.Umarım daha iyisi çıkar veya bu proje güzel birşeyler yaratır ama ben pek inanmıyorum bu işede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 easyde bile sevdigin sarkiya 2 dugmeyle de olsa elinde gitar sacma sapan eslik etmek zevkli, sonucta oyun. adam oldurulen zombili oyunlara anlam veremiyorum bende, nedense surekli yapiyolar bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 . bumesajda alıntı yapmaya çalışırken faillerden fail beğenilinmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 -Dark_Angel- said: Bone said: bu guitar hero gibi oyunlara anlam veremiyorum. normal gitar çalmak gibi bişi değil. sadece 5 tuştan ibaret. klavyede bile oynaması neredeyse imkansız. böyle çok tuhaf tuşlar karşına çıkıyor. basılı tutucak mısın, yoksa basıcakmısın o da belli değil (deneyip yanılma, uzun uğraşlar gerektiriyor). melodiyle uyumsuz bir akım geliyor karşına. bir de bu tuşlar, tam da basmadan önce karşına çıkıyor. yani bir saniyeden kısa sürede düşünüp hangi tuşa basacağına karar verip sonra ona basılı tutacaksın.buna rağmen bu tip oyunlar çok popüler oldu. stacraftta 500 apm yapmak bile bu kadar çile çektirici bir iş değil. guitar rising, eğer guitar hero versiyonları gibi değil de, doğru dürüst bir gitar çalma oyunu çıkarsa baya ilginç olur bence. Beceremion diye bok atma <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Senelerdir gitar calarim, cok zevk alirim. 1-2 aydir Guitar Hero ile oynuyoruz, onda da cok zevk aliyorum :) Gerci ilk baslarda gitarla caldigim parcayi GH de calamamak baya koymustu, ama simdi tingirtadiyoruz iste biseyler. Bence gercekten cok zevkli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 grupla calinca daha zevkli tabi, sarhosken daha da eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim anlamadığım gitarı nasıl bağlıyoruz bilgisayara? mikrofon girişi mi aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 guitar hero falan gayet zevkli harika bisidir, hele 2-3 kisi oynayinca daha da guzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 MrLevie said: benim anlamadığım gitarı nasıl bağlıyoruz bilgisayara? mikrofon girişi mi aceba? gayet line-in'den bağlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 microfondan da bağlanıyor fakat bazı aracı programlar kullanarak daha iyi performans alinabiliyor.direk mic baglarsan dandik olur. oyunda yalan oldu 2008 sonu çıkacaktı güya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar