Ohee gerçek gitar.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
GuitarRising (g. hero yalan oluyo)
Bir sonraki oyunda paketten davulcu basçı çıkacak, oyunuoynamak çinbilgisayar gerekmeyecek.
oha
güzelmiş fakat 30 şarkı az.. beni kesmez :p madem yapıyorlar hiç yokdan geliştirilebilir olsun bir şekilde isteğe göre yeni şarkılar ekleyebilelim oraya.
İlk önce PS3 ve XBox falan içindir diye somurttum. Ama PC ve MacOS içinmiş. Beğendim valla alırım ben bunu. :=)
bildiğim kadarıyla gh tarzında değilde daha cok gitar calmak isteyenlere calmayi ögretmek gibi bi misyon üstlenmiş bu ürün :P.
bu guitar hero gibi oyunlara anlam veremiyorum.
normal gitar çalmak gibi bişi değil. sadece 5 tuştan ibaret.
klavyede bile oynaması neredeyse imkansız. böyle çok tuhaf tuşlar karşına çıkıyor. basılı tutucak mısın, yoksa basıcakmısın o da belli değil (deneyip yanılma, uzun uğraşlar gerektiriyor). melodiyle uyumsuz bir akım geliyor karşına. bir de bu tuşlar, tam da basmadan önce karşına çıkıyor. yani bir saniyeden kısa sürede düşünüp hangi tuşa basacağına karar verip sonra ona basılı tutacaksın.
stacraftta 500 apm yapmak bile bu kadar çile çektirici bir iş değil.
buna rağmen bu tip oyunlar çok popüler oldu.
guitar rising, eğer guitar hero versiyonları gibi değil de, doğru dürüst bir gitar çalma oyunu çıkarsa baya ilginç olur bence.
klavyede bile oynaması neredeyse imkansız. böyle çok tuhaf tuşlar karşına çıkıyor. basılı tutucak mısın, yoksa basıcakmısın o da belli değil (deneyip yanılma, uzun uğraşlar gerektiriyor). melodiyle uyumsuz bir akım geliyor karşına. bir de bu tuşlar, tam da basmadan önce karşına çıkıyor. yani bir saniyeden kısa sürede düşünüp hangi tuşa basacağına karar verip sonra ona basılı tutacaksın.
guitar rising, eğer guitar hero versiyonları gibi değil de, doğru dürüst bir gitar çalma oyunu çıkarsa baya ilginç olur bence.
guitar hero'yu gitarıyla oynadığın halde böyle mi diyorsun bone?
guitar hero 3'de
2 gitar co-op mode kadar
veya battle kadar zevkli şey yok
guitar hero 3'de
2 gitar co-op mode kadar
veya battle kadar zevkli şey yok
şerefsizim böyle bişi vardı aklımda :)
gitar çalma oyunumu olur yahu
Guitar hero oynayanlar niye oynuyo anlamıyorum ki.
Arkadaşta oynadım geçen, gerçekte çaldığım şarkıyı bi türlü çalamadım eheh.
Arkadaşta oynadım geçen, gerçekte çaldığım şarkıyı bi türlü çalamadım eheh.
tatmin oluyolar abisi dsfda elleme işte :P
sace elektro mu yahu klasik akustik gitarları mikrofon yardımıyla şaapamaz mıyız bu oyuna :/
CORT'umu aldım bekliyorum.
bu guitar hero gibi oyunlara anlam veremiyorum.
öeh bone guitar hero oynayıp da melodiyle uyumsuz bir akım diyorsan kulaklarında gecikme falan vardır
aynen katılıyorum =)
Ritim ters gelmiş onu diyor bence eheh.
eöh süper bu ama ?
"melodiyle uyumsuz bir akım"
bone'un bahsettiği ancak şu olur
easy ve mediumda eksik nota çalıyorsun
yani olması gerekenden azını
hatta çoğu zaman expert'ten azında eksik nota çalıyosun
ondan rahatsız etmiştir
ama ritm bozukluğu falan yok
bone'un bahsettiği ancak şu olur
easy ve mediumda eksik nota çalıyorsun
yani olması gerekenden azını
hatta çoğu zaman expert'ten azında eksik nota çalıyosun
ondan rahatsız etmiştir
ama ritm bozukluğu falan yok
- 4 hafta sonra ...
bende gh de çalabildiğimi gercekte çalamiyorum ne var ki bunda :P
ahahha mustaine gg
Frets on Fire'da başkalarının yaptığı şarkılarda ritm kaçabiliyor da, Guitar Hero'da zannetmiyorum.
Normalde gitar çalsam da (rezil çalarım o ayrı) GH türevi oyunlar gayet keyifli geliyor bana valla, 2 kişi hiç denemedim de fırsat olursa acımam yani.
Normalde gitar çalsam da (rezil çalarım o ayrı) GH türevi oyunlar gayet keyifli geliyor bana valla, 2 kişi hiç denemedim de fırsat olursa acımam yani.
GH3 coop kadar zevk aldığım en son oyun icewind dale + heart of winter LAN fenris-axedice-ben dir ki bunu 7 sene önce falan yaptık
Daha hala GH3'e b*k atan varsa helal olsun ne diyim :>
Daha hala GH3'e b*k atan varsa helal olsun ne diyim :>
Öne çıkan mesajlar