Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Lafım sana değil wishy PvP forumlarında 2.4 patch notes çıktıktan sonra ROFL DRUID WILL NEVER GET NERFED GET OVER IT diyen tiplere armağan ediyorum bu değişikliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 abi ht şaka gibi one ya nasıl bi nerf o=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 GET OVER IT! =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Gercekten dusunuyorum da komik bir nerf. Yani sey gibi olmus... `Druid'lere set bonusu vermeyek.` Vermeyin nolcak ki? %15 yavas ezeriz. We have teh skill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kü kü bu arada 25 men lere badge gelmesi çok lamerce olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Nie ya allahin sittiri karazanindan badge dusuyo da, ayi gibi 25 man'lerden nie dusmesin? Aylar yillar harciyoruz o 25 man'lerde gerek progress gerek millet item toplasin diye. Bi o kadarda consumable gidiyor. Ama Karazan filan yapanlar badge'leri toplayip nether alip para basiyolar millet 25 man'de para kaybederken. Iyi olmus iyi, PvE'cilere daha cok para kazandiracak seylere her zaman okey. Sonucta bu oyunda ekonominin donmesinin buyuk kismini PvE'ciler sagliyor. Herkes PvP yapsa ekonomi coker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Eğer 25manlerden de badge düşücekse kesin yeni bişeyler gelcek badgelere ya da 2.3te badgelerle gelen itemleri bi zamanlar karazhan droplarına sonra da ssc-tk droplarına yaptıkları gibi bufflıcaklar bence. Şimdiye kadar görmemiş olmamız tuhaf zaten, drysc bile vendorda güzel bi fist weapon gördüm diye yazmıştı forumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 iyide netherden dönmüyorki ekonomi. badge ile mark of illidari felan alınsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Netherden donuyo demedim ki PvE'ciler donduruyor dedim. Millet consum. almasa, ne o otlar para eder ne primaller. Bir gunluk raid gideri eger yeni biseyler kesiliyorsa en az 4-5 flask ki muhtemelen 6yi zorlayabilir bile, milyon tane mana pot, dest pot, drums of battle, repair, oil, gerekiyosa cok miktarda resistance pot vs vs derken ben diim 500 sende 750g harcama olabiliyor. Hangi pvp'ci para harcamis bi gunde :) Arena desen hicbisey icemezsin, olunce repair vermezsin anca iste standart durability loss alirsin zamanla, o da 12 saat oynasan bi kere repair eder kabaca. O yuzden ekonomiyi donduren PvE'ci kesim oluyor. Tablo ortada. Bu arada katiliyorum badge'lerle flask alinsin guzel fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Nether Vortexler de badgelere gelmiş. De vortexle yapılcak yeni bütün craft itemler BoPdu galiba di mi? Ve netherlar artık BoP olmıcak galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ssc tk drop kemerler yapılabilcek bs t3 upgradeleri felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bir ay mı var şimdi live olmasına bu patchin niye o kadar uzun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 en az 2 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Oha, 2 ay sürer mi ptr yaw diyecem de zul'aman patchi aklıma gelio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Pvpcilere para gerekmiyor. Hayır yan, gerçekten param bitmiyor benim. Kestiklerini lootlasan giderinden 5 kat fazla paran oluyor. Al işte hacklenince 6k para gitti, şimdi yine hiç para kasmadan 4k. Viva la pvp diyorum. Ha hiç Illidan göremeyecem o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Illidana ben senin icinde sikarim haftaya karsilastigimizda tekrar. Buuu Xunn iicinnnnn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 alın size cocblock.. - Brutallus encounter changes: Hit points increased from 7.3mil to 11mil, he has a lot more armor too. Saber Lash Removed, replaced with Meteor Strike. Meteor Strike hits for 2000 damage, a debuff is placed after damage which increases fire damage taken by 75%. (3 stacks = 20k damage) 3 tank rotasyon, 7 healer ve 15 dps şeklinde bir setup yapılmalı deniyor.. 6 dk enrage timer.. welcome back patch ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Netherin bop olmamasi igrenc olmus. Yine getiricekler matleri 5g gibi saka fiyatlara dikim olacak. Boyleyken, bir nevi netheri da satmis oluyordun, uzuldum bu ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 oha çok güzel olmuş brutallicus 30k raid dps lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Pohaha 30k raid dps şahaneymiş. Adam başı 2k dps düşüyor, benim şu ana kadar gördüğüm max. 1.9k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 1,4-1,6 yapıyorum bende max magic resistance durumu nedir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 gear checkin babolisini koymuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bu arada sunwell progress sonucu us realminde yeni bir item vendor aktif olmuş... mevcut itemlar; http://www.mmo-champion.com/ 1 hafta önce Drysc: "Yeah, I don't think it made the notes. The vendor is on Sunwell Isle, some nice fist weapons I saw." demişti. sanırım bu o vendor :p fistlere need :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Holy mother... 1100 AP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Cellobello said: Gelelim olayın eksi yönüne. Badgelerle T6 ayarında item alınması yanlış, blizzard bu konuda biraz hatalı davranıyor... kendi kendine dialog kurma çabası yanlış, akabinde Regalya said: Cellobello said: Gelelim olayın eksi yönüne. Badgelerle T6 ayarında item alınması yanlış, blizzard bu konuda biraz hatalı davranıyor.. Sevgili Cellobello üstün körü yorum yapmişsin bakarsan, Badge ile gelen itemler... ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar