Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Onlar geçenlerdeki adamlardı, biz VAY AKız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bu ne hız sizin başarınızı cok kıskanıyorum acayip sinir oldum ekran basında göz yaşlarımı tutamadım sinirimden av ye girip gnome kestim gnome da vay ak, vay ak diye macro yapmıs daha bi ayar oldum ! tabikide gz size :) basarıların devamı bekleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fakele yetemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Fake rulz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Tura çıkıyoz mu arabalarla bayraklarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Çıkmazsak kızımı keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 kestirmem o güzelleri ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ivi 3 şaman, girebilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 arcane said: pvp progress sıfır, bir elin parmağı kadar bile pvpci yok. hepsi pveci carebear. Pvpci mi lazım hacı vay ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben pvp ci olurum asdasd. o değil, başlasam mı bilemedim ya =( mage vardı benim o yalan olmasa kesin başlardım da 0 dan gözüm almıyor. 16 oldum gerçi warlock la ama. sanki warlock yeto gibime geldi summonsuz çok yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Göz yaşlarım sular seller gibi akıyor ss i gördükden sonra bir huşuğ doğdu içime Aslanlar kaplanlar allah allah be! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 abi badge toplamak icin heroice gircektik sonra bi anda convert to raid yapip karazhana girdik insalla bi dahakine lan su grullun kapisindayiz penthle summonlayalim sizide bi grull yapalim bare ayagina grull keseriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 vurun kırbacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 HC SH falan yapın diyen arkadaş vardı. Bugün onuda yaptık SS'ini aldık. Daha önce de defalarca yapılmıştı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 öyle diyen adamı ciddiye alıp ss mi alıyorsunuz abi bi de. sallayın progresse devam edin. titretin yabancıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 YABANCILAR CILDIRMIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Guild Progress başlığında karazhan cleared a "VAY AK" alabilir miyiz acaba ? asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hangi serverdı bu açacam bi lvl 1 beni de alın ağalar guildinize! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Frostmane horde /join brewers veya turk yaparsın birileri görür duyar seni orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hunter ın allah belasını versin ne lan bu peti salıyorum atıl kurt modunda dişi tarkan gibi yay geriyorum aksiyon yok arkadaş tbc yide alayım blood elf priest acacağım yardım edeceksiniz(nolur edin lan priest istiyorum cidden ) edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bizde gelebiliriz şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben katıldım artık daha pozitifim level 1 troll rogueumla yakında VAY AK ye yakışır bir mobu sololayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 vay ak frostmane realminde dimi lo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 evet frostmane, horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 aga hunterlar oyundan soguttu şerefsizim ya allah belalarını versin topunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar