Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lig gelecek yıl 22 takım..


bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

14-15 Şubat tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan olağanüstü genel kurul sonrasında Futbol Federasyonu Başkanlık koltuğundan kalkacak olan Haluk Ulusoy giderayak yeni Başkan ve Federasyonun kucağına bomba bırakmayı tasarlıyor..

LİG ÖNÜMÜZDEKİ SEZON 22 TAKIMLA MI OYNANACAK?

Haluk Ulusoy başkanlığında önümüzdeki salı günü son kez toplanacak olan Futbol Federasyonu Türk futbolunu kökünden sarsacak bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor..

Buna göre halen 18 takımla oynanan Türkcell Süper Lig'de bu sezon düşme olmayacağı gibi lig önümüzdeki sezon Bank Asya 1'nci Lig'den gelecek 4 ekiple 22 takımlı olarak oynanacak..

Yeni statüye göre Bank Asya 1'nci Lig'de ilk 2 sırayı alacak takım geçen sezon olduğu gibi yine doğrudan Türkcell Süper Lig'e yükselirken, tarafsız bir sahada Play-Off oynayacak, 3, 4, 5 ve 6'ncı sıradaki takımlardan ikisi daha Süper Lig vizesi alacak..



Böylelikle Türkcell Süper Lig önümüzdeki sezon 22 takımla oynanırken, bu sayı kademeli olarak gelecek yıllarda yeniden 18'e indirilecek..

Haluk Ulusoy Federasyonu'nun giderayak bu kararı alma düşüncesi içerisinde olması, hem yeni başkan olması beklenen Hasan Doğan'ın kucağına büyük bir bomba bırakmaSI, hem de kulüplere de şirin gözükme niyetinde olduğu yolunda değerlendirmeler yapılıyor..

hurriyet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence 24 takım olsun doğu liginde 12 takım batı liginde 9 takım bi de istanbul konferansında gs bjk fb olsun. bunlar sürekli maç yapsın. playoff olmasın. sürekli maç yapsınlar. 3 günde bi maç olsun. ölene kadar top oynasınlar. sendikalı futbolculuk gelsin. emeklilik gelsin. sürekli top oynasınlar. maç başına para alsınlar


20 iyidir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok bin takımla oynayalım. sezonlar üç yüz yıl sürer artık.

18den ziyade 20 iyidir de 22 ne ya? 20 takım olsa 38 maç yapılacağından hafta içlerine de maç oynatarak ligin düzeyini üst seviyelere çekebiliriz. bu sayede türk futbolcular da kondisyon açısından gösterdikleri tembellikten kurtulmuş olurlar. 22 takım demek 42 maç demek çok saçma olur yani çok geniş kadro lazım küçük takımlar kesinlikle hiç birşey yapamazlar ve de lig dibe vurur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Futbol Federasyonu said:
Futbol Federasyonu İletişim Kurulu Başkanı Metehan Berktaş, Turkcell Süper Lig'in gelecek sezon 22 takımla oynanacağı iddialarının doğru olmadığını bildirdi.

Metehan Berktaş, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce bazı gazetelerde, bugün de bazı internet sitelerinde yer alan iddiaların ''Komik'' olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Böylesine hayali senaryolarla kulüplerin ve spor kamuoyunun kafasını karıştıranların, her şeyden önce uluslararası platformdaki değişim, gelişim ve düzenlemelerin ne olduğunu merak edip öğrenmesinde yarar var. Türkiye'nin yıllar önce geçtiği, FIFA ve UEFA'nın da örnek gösterip üye ülkelere gönderdiği bir sistem dururken, kulüplerin ve milli takımın uluslararası maç takvimini alt üst edecek bir düzenlemeyi benimsemeye kalkmak, futbolun gerçeklerinden bihaber yaşamak demektir. Futbol Federasyonu'nun böyle bir niyeti ve çalışması yoktur. Ulusoy federasyonunun giderayak, yeni gelecek federasyonun kucağına bomba bırakacağı iddiaları ise son derece çirkindir.''


Merak etmeyin yani yok öyle bişi :) Olması da saçma olurdu, kötü olurdu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...