KosPer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Bu 2 sini uzun uzun inceledim ve irdeledim.2 side mage'e çok uygun ırklar.Ama mage açıcam ve artık bir karar vermeliyim.WOTF'ta çok kullanışlı ManaTap&Arcane Torrentte.Birde stat tablosunu vereyim: Tip olarak bakıldığında BloodElf'ler daha eli yüzü düzgün ama undead'lerinde casting animationları imba.Karasız galdım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 O başlama statlarının bir önemi yok oyunda. Hangisinin görüntüsü animasyonu hoşuna gidiyorsa onunla oyna. BE male açma gerisi önemli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 be male diye bi irk wa rmi ki ala ala ben hepsini female saniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 hayır gaylord ve female olarak ikiye ayrılıyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yok yahu male açmam zaten sonra gay gay diye spamlarla uğraşamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fenris said: hayır gaylord ve female olarak ikiye ayrılıyolar :D Yanlış Süper Gay /Şen çıtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ahaha en elite türk oyuncu tayfası burdaymış :D Zaten bi türklerde gördüm böyle; Night-Blood elfle gay, Dwarfla cüce, Gnomela velet, Undeadla zombi, Taurenle inek, Orcla şrekin yandan yemişi diye dalga geçen player modelini.. Hani bi laf vardır elalem aya çıkıo, biz hala sağcı-solcu, başörtüsü davasıyla uğraşıoz die, wow'da da kendimizi belli edioruz yani, dewam, gg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Jay-Jay said: Ahaha en elite türk oyuncu tayfası burdaymış :D Zaten bi türklerde gördüm böyle; Night-Blood elfle gay, Dwarfla cüce, Gnomela velet, Undeadla zombi, Taurenle inek, Orcla şrekin yandan yemişi diye dalga geçen player modelini.. Hani bi laf vardır elalem aya çıkıo, biz hala sağcı-solcu, başörtüsü davasıyla uğraşıoz die, wow'da da kendimizi belli edioruz yani, dewam, gg :) elflerin gay oldugu yillardir bilenen bisi dwarf zaten cuce demek bilmiyosan ac sozluk bak tauren cow man yane inek admalar zaten buda gizlenen bisi deil undeadin ombie olmasida ole shrek orc deil bu arada shrek troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 BE male karakterim var, dans etmezsem kimse gay demiyor. Dansı çok beter allah saklasın. Bir de BE mountu çok iğrenç. PvP mountu almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sırf bu yüzden taurene ısınamıyorum abi. ineksin ya. bildigin inek. istediğin kadar set giy. t40 giy. şekil yap. ineksin ulan. /moo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Dwarf cuce cuce dwarf en alası işte. baslangıc staları yerine raciallarına bak istersen, bi tarafta 2sn aoe silence ve %5 resist (resiste pff) diğer tarafta 8sn fear sleep charm immune + canabalize +10 shadow resist yanı cok aslında ikiside uygun secimler olabilirdi ama..... biri ibibik ve horde sayılmaz, diğeri sadece horde sayılmaz. AMA TROLL MAGE IŞTE HORDE'UN MAGE TROLL MAGE!!! AC BERSERKİNGI OHHH MIS!!! was huu va! was huu va mee dooo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Buyse said: sırf bu yüzden taurene ısınamıyorum abi. ineksin ya. bildigin inek. istediğin kadar set giy. t40 giy. şekil yap. ineksin ulan. /moo işte. OOO ne yaptın ya. Main charım Tauren değil ama hastasıyım taurenlerin. Hele warrior dedinmi bir numara Tauren iki numara Dwarftır benim gözümde. Diğer bütün warriorlar gözüme komik görünür. Hele orc bildiğin kamyon şöförü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 FreEmoon said: Buyse said: sırf bu yüzden taurene ısınamıyorum abi. ineksin ya. bildigin inek. istediğin kadar set giy. t40 giy. şekil yap. ineksin ulan. /moo işte. OOO ne yaptın ya. Main charım Tauren değil ama hastasıyım taurenlerin. Hele warrior dedinmi bir numara Tauren iki numara Dwarftır benim gözümde. Diğer bütün warriorlar gözüme komik görünür. Hele orc bildiğin kamyon şöförü. usta belki köy hayatıyla çok içli dışlı olmamdandır. oturur ineklerin otlamasını falan izlerim köye gittiğimde. şimdi oyunda taurenlerine bakıyorum. toynaklarına duruşlarına falan bakıyorum gülesim geliyor. abi inekten hero olur mu yaw. inek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 yalnız undead diğerlerinden daha bir spirit'li, nasıl iş anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 be female lock kastım açtıgım güne lanet olsun diyorum, düşünme bile undead male aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 fenris said: hayır gaylord ve female olarak ikiye ayrılıyolar :D female ve daha female olarak ikiye ayrılıyo ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 BonePART said: dwarf zaten cuce demek bilmiyosan Ciddi olamazsın ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 BE female pri kastım gearladım ben de ama hala kendi charım gibi göremiyorum, çok ruhsuzlar, tipleri yok sanki. Horde ırkları özeldir, karakterlidirler. Her milimlerine özenilmiştir. Ama Belfler sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 en düşük int trollde abinizin trol magei var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Jay-Jay said: BonePART said: dwarf zaten cuce demek bilmiyosan Ciddi olamazsın ::o bence sen şakasın ama hayırdır bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Ally için Gnome Horde için Undead açardım Magei.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Benim BE Mage level 31 şu anda. Mana agate 400 mana restore ediyor, 3 tane de mana tap stacklediysem tanesi 80 de 240. Al sana 2 tıkta 640 mana. Hayat kurtarıyor, onu bırak can alıyor yahu üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Alt charım BE Mage, lvl70 oldu, bide craft setleri yaptım. Karazhan yolunu da açtım. İsteyen gay desin isteyen female desin, yapıştıyo muyum 4k frostbolt? Silence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 neden silence?zaten mage sin bide ustunde craft seti var sadece 4k atıyorsan ayıp derim ben ama , konu karışmasın. Mage e female yakısmıyor ben bunu dusunuyorum.Ne acarsanız acında male olsun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ilerde basın agrımasın bosver mage i ... reroll warlock ... mage class RIP (whine vs diye uzamasın :) sırf arkadasın bası yanmasın diye bastan uyarıyorum ) ha yok ben mage acacam yolu yok diyosan, Ally da female dranei, Horde da female eli yuzu duzgun bi troll aç (raical da bomba) en azından raidlerde trollsun diye dalga gecerler, severler /hug ın boll olur, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar