geffen Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben ölüsünü cannibalize ederim ne içinin gitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 böyle bir tip mi olabilir. saatlerce keserim, cannibalize ederim bıkmadan xD nerf gnomes ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 okadar wow oynadiktan sonra bi gnome acaim dedim. kel, uzun biyiklari olan, cenesinde keci sakali olan ve sakal rengi pembe olan bisi yaptim... 5 dk lik dolasmadan sonra kendimi pezevenk gibin hisseddim ve gnomu silip dwarf pala ya geri dondum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gnomelar gebersin...! Bu ırkı görünce öldürme arzularım doruk noktasına geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sağdaki gnome teletabiye benzemiş (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Xo said: böyle bir tip mi olabilir. saatlerce keserim, cannibalize ederim bıkmadan xD nerf gnomes ffs Ahah bakışlara gel, "Buralar şu tepeden şu düzlüğe kadar hep benim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 gnome kıskananlar catlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Sprint atınca göbekleri önde koşan male olanlar mıydı, female mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalin Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Son zamanlarda BG lerde Gnomelar oldukça azaldı. Hevesim kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 ben kasmaya basladım hemide rogue female 10 günde lvl 10 oldum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 cici gnome lock um 46 oldu bi 70 olsa canım benim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 En çok nefret ettiğim gnome lardır. :X Bir kaç defa mage gnome kesti dağ gibi tauren tankımı. o günden bu yana nefret ederim. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 tauren bildigin inek kessin güzel gnome mum onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Mage'leri çok sağlam ya. Escape artist TBC sonrasında çok şahane işlemeye başladı. Hele roguelarına hiç girmiyorum. Tutamıyorsun elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gangren said: Sprint atınca göbekleri önde koşan male olanlar mıydı, female mi? :pmale oynamadim da female kafa onde kosuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Male'lerin göbek önde. En şirin hallerinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Gladiator Helm'li warlock gnomelar tam bi top. Gel beni tekmele dio. Ölüncede geriye fırlıyolar bağırarak hiçbi farkları yok. Elime alıp mıncık mıncık oynayasım geliyo. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 xmas ayağına if önüne gnome a dönüştüren aletlerden koyduklarında çok eğlenceli oluyordu. gidip gnome a dönüşüp her 30 saniyede bir fd :> uwaaaa ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 CCnin herşey olduğu günümüzde çok kullanışlı bir ırk özeeliğine sahip ama bir o kadar da iticiler gnomelar. En zevklisi koşarken ölen gnome animasynu. Yani canlandırıp tekrar öldüresim geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Absolut said: CCnin herşey olduğu günümüzde çok kullanışlı bir ırk özeeliğine sahip ama bir o kadar da iticiler gnomelar. En zevklisi koşarken ölen gnome animasynu. Yani canlandırıp tekrar öldüresim geliyor bazen. Valla ya, gnomes suck :D Nesini seviyosanız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Böyle Tauren warriorlar execute atıp yere yapıştırdıklarında gnomeları ben orgazm oluyorum!!!! O derece itici bir ırk gııykkk PS : Bazende tauren warriorlar warstomp atar yere bastıkları gibi altında gnome ölür o çok komik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ad3m said: Tüm gnomelar ölsün sdf soykırım istiyorum lütfen blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ad3m said: Böyle Tauren warriorlar execute atıp yere yapıştırdıklarında gnomeları ben orgazm oluyorum!!!! O derece itici bir ırk gııykkk PS : Bazende tauren warriorlar warstomp atar yere bastıkları gibi altında gnome ölür o çok komik :P gnome olmanın dayanılmaz hafifliği ne biliyor musun ? Senden 10-20 kat büyük bir taureni böğürte böğürte yere sermek ve cesedin üstünde o şirin dansı yapmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar