Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTS - FENERBAHCE - GALATASARAY @ 3 Şubat 2008 saat: 19:00

Aykan

Öne çıkan mesajlar

Postlara bak ya öldüm gülmekten beyler 6-0 her zaman olmaz o gün bi gaz oldu aldılar ki ben maçta idim bir Fenerbahçe'li olarak beyler bu halı saha maçı değil Fenerbahçe-Galatasaray derbisi.

Rakibi küçümsemek diye birşey yok karşındaki takım küçümsenecek bir takım değil eksiği de ola kötü de olsa Galatasaray.

İnşallah Fenerbahçemiz ilk maçta avantajlı bir skor alıp Sami'yen gider.
Sosyal ağlarda paylaş

SturmVogel said:
Geçen 2 yıla göre daha zayıf bir GS var karşımızda, bence 6lık maç olması hiç de süpriz olmaz.

Kısaca 3 ihtimalli bir maç:

1-0
3-0
6-0

Yok hayır, dediğin gibi, GS geçen seneye göre daha zayıf sakatlıklar yüzünden, o yüzden 6 tane atabileceğini pek sanmıyorum... Belki 4 tane atarız. O da maksimum.
Sosyal ağlarda paylaş

tarihte derbi maçlarda bu tarz ciddi farklar çok nadiren çok nadir durumlarda oluşmuştur bir tanesi 6-0 zannediyorum bazılarının sadece skor olarak hatırladıgı bir maç o maçı o gün izleyenler bilirler gs daha iyi oynarken yediği gollerin arkasından gitgide daha çok açılarak art arda kontradan yediği gollerle o şekli aldı o maç yine aynı şey olabilir ama olması için gs nin deli gibi yüklenmesi lazım.
manchester'ın romaya attıgı fark gibi bi fark atmak için cidden arada çok ciddi kalite farkı olması gerekir ki her ne kadar fenerliler böyle olduguna inansa da malesef yok öyle bi fark ilk maçta da gs gol yollarında çok etkisizdi yoksa topla oynama yüzdeleri falan oldukça dengeliydi ama tabi bunları farketmek için maçları at gözlüklerini çıkararak izlemek gerekiyor...
son olarak fb nin şuan çok daha iyi durumda oldugu muhakkak ama derbilerin güzelliği de bu her zaman sürprizlere açık olması =)
ps:4+ - 0 oynayan arkadaşın oynadıgı iddaa kuponunu buraya bi şekilde göstermesini talep ediyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'da sakatlar kervanına Mehmet Güven'de katılmış. Büyük ihtimal aylardır oynamayan Ayhan forma giyecek.

Fenerbahçe'de eksik, sakatlık yok. Uzun süredir sakat olan Serdar ve Deniz'de iyileşmiş ve 18 kişilik kadrodalar.

Fenerbahçe'yi ilk kez kupa için bu kadar şanslı görüyorum. Zaten Kadıköy'de hep yendiği Galatasaray'da abartı bir derecede eksik var, ilk maçta işi bitirip yarı finale çıkar. Beşiktaş'da işini zora soktu, Rize İnönü'de bir sürpriz yaparsa Fenerbahçe kupaya rahatlıkla uzanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...