Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 1.60 veriyormuş zaten Fenere , anadolu takımıyla oynar gibi oran koyuyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 yanlız rakibi küçümsersek , fark atamayız , ciddiye almamız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Postlara bak ya öldüm gülmekten beyler 6-0 her zaman olmaz o gün bi gaz oldu aldılar ki ben maçta idim bir Fenerbahçe'li olarak beyler bu halı saha maçı değil Fenerbahçe-Galatasaray derbisi. Rakibi küçümsemek diye birşey yok karşındaki takım küçümsenecek bir takım değil eksiği de ola kötü de olsa Galatasaray. İnşallah Fenerbahçemiz ilk maçta avantajlı bir skor alıp Sami'yen gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 50-60 tane atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Trasty said: bu maç 7 ye 8 e gider işallah.. ben gerçi 6 falan diyordum ama bu da iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 eldar said: 19 Ekim 2005'de bir Schalke-Fenerbahce maçı vardı, o maçı izlediysen görmüşsündür Lincoln'u Alex'in karşısında. SİZ UEFAYI ALDIINIZ OGLUUUUUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 SturmVogel said: Geçen 2 yıla göre daha zayıf bir GS var karşımızda, bence 6lık maç olması hiç de süpriz olmaz. Kısaca 3 ihtimalli bir maç: 1-0 3-0 6-0 Yok hayır, dediğin gibi, GS geçen seneye göre daha zayıf sakatlıklar yüzünden, o yüzden 6 tane atabileceğini pek sanmıyorum... Belki 4 tane atarız. O da maksimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tarihte derbi maçlarda bu tarz ciddi farklar çok nadiren çok nadir durumlarda oluşmuştur bir tanesi 6-0 zannediyorum bazılarının sadece skor olarak hatırladıgı bir maç o maçı o gün izleyenler bilirler gs daha iyi oynarken yediği gollerin arkasından gitgide daha çok açılarak art arda kontradan yediği gollerle o şekli aldı o maç yine aynı şey olabilir ama olması için gs nin deli gibi yüklenmesi lazım. manchester'ın romaya attıgı fark gibi bi fark atmak için cidden arada çok ciddi kalite farkı olması gerekir ki her ne kadar fenerliler böyle olduguna inansa da malesef yok öyle bi fark ilk maçta da gs gol yollarında çok etkisizdi yoksa topla oynama yüzdeleri falan oldukça dengeliydi ama tabi bunları farketmek için maçları at gözlüklerini çıkararak izlemek gerekiyor... son olarak fb nin şuan çok daha iyi durumda oldugu muhakkak ama derbilerin güzelliği de bu her zaman sürprizlere açık olması =) ps:4+ - 0 oynayan arkadaşın oynadıgı iddaa kuponunu buraya bi şekilde göstermesini talep ediyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ilk defa kesin konuşuyorum: tecavüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Galatasaray'da sakatlar kervanına Mehmet Güven'de katılmış. Büyük ihtimal aylardır oynamayan Ayhan forma giyecek. Fenerbahçe'de eksik, sakatlık yok. Uzun süredir sakat olan Serdar ve Deniz'de iyileşmiş ve 18 kişilik kadrodalar. Fenerbahçe'yi ilk kez kupa için bu kadar şanslı görüyorum. Zaten Kadıköy'de hep yendiği Galatasaray'da abartı bir derecede eksik var, ilk maçta işi bitirip yarı finale çıkar. Beşiktaş'da işini zora soktu, Rize İnönü'de bir sürpriz yaparsa Fenerbahçe kupaya rahatlıkla uzanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Madcat said: ilk defa kesin konuşuyorum: tecavüz. acıdı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 cavanagh said: Madcat said: ilk defa kesin konuşuyorum: tecavüz. acıdı mı? hani yaptırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ben çoğu fenerlide bişey gözlüyorum. benim çevremin çoğu fenerli, medyadaki fenerlileride izliyorum. 1996-2002 galatasaray döneminden sonra fenerliler şimdi biraz güçlü olunca işi abartıyorlar. halbuki galatasaray şu an lig lideri. ama o yıllarda fenerin halini biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o yıllardaki fb-gs maçlarına bak baboli boş konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xobalt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Fistan said: o yıllardaki fb-gs maçlarına bak baboli boş konuşma. Hemen aktarayım o dönemdeki derbileri: Fenerbahçe galibiyeti: 7 Galatasaray galibiyeti: 7 Beraberlik sayısı: 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 o önemli değil. fenerli gazteciler ve taraftarlar mart 2000 deki fenerin jonson un golüyle yendiği maçı örnek gösteriyor. küçümsersek yeniliriz diye. ama o yıllarda 2 takım arasında dağlar kadar fark vardı. g.saray şu an lig lideri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 gören real madrid-barça ikilisi gibi 9 puan fark var arada sancak lol. hayallerle yaşamayın,gerçeğe dönün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 sağlam yargılarız yine. fenerbahçeme başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=JqA-vsVjFus&feature=related Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz! İslam çupi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 kabul edin artk..fener o muhteşem dediiniz dönemdeki 6alatasaray a samiyende 4 attı..uefa yı alan kadroyuda yendi.. alışın bizde böle bundan snr ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 sexdrugsrocknroll said: kabul edin artk..fener o muhteşem dediiniz dönemdeki 6alatasaray a samiyende 4 attı..uefa yı alan kadroyuda yendi.. alışın bizde böle bundan snr ;) olay budur.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 abi tamam siz bize her sezon 6 atın bizde ligle uefayı kazanalım bence süper siz de mutlu oluyorsunuz hiç sorun yok hatta bi yıl altı dier yıl 7 dier yıl 8 atın ne değişir ki ? 15 tane atınca 3+5 puan mı veriyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 İyi oynayan kazansın. Ama nedense GS yenicek gibime geliyor. Biraz zor gibi ama öyle esti bu saatte içime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Bir derbi maçı için insanların bu kadar gaza gelmesi çok komik görünüyor. Futbol bu yenersin de yenilirsin de. Maç final maçı olsa belki diyeceğim ama değil. Çok boş yere gaz yapan adamlar var, cidden güldüm gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar