Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bucket List.

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Ya sanki vardı konusu ama bulamadım bir türlü, neyse. Dün girdi sanırım vizyona, zaten ilk duyduğumdan beri bekliyordum gelmesini oyuncuları ve konusu ilgimi çekti. Jack Nicholson ve Morgan Freeman 2 kanser hastasını canlandırıyorlar. Sadece 6 ay ömürlerinin kaldığını öğreniyorlar ve hastanede çürümektense çıkıp hayatları boyunca yapmak istedikleri herşeyi yapmaya karar veriyorlar ve böylece bir liste hazırlayıp yola çıkıyorlar. Konu hakkında bu kadar bilgi yeter zaten. Film inanılmaz etkileyici, oyunculuklar insanın ağzını açık bırakıyor resmen, Jack Nicholson yine güldürürken ağlatmayı beceriyor yani. Gidin izleyin, kaçırmayın, ben çok etkilendim filmden, siz de etkilenin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence vakit geçirmekten çok daha iyisini hakediyor.

Film sıkabilir kafanızda birşeyler varsa birşeyi merak ediyorsa tam anlamıyla bağlamıyor çünkü bazı sahneleri sıkıcı
Uzun bir hastahane sahnesi var mesela.
Ama film gerçekten çok başarılı son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri bu kategoride.

Hayata dair birşeyler anlatıyor birşeylerin farkına vardırıyor.Ne kadar boş yaşadığımızı düşündürüyor.

Çok güzeldi oyunculuk muhteşem zaten Morgan freeman ve jack nicholson

Thommy , thomas yani matthew tam bir görev adamı =)

Ben çok beğendim kesinlikle izleyin.Sakin bir kafayla izleyin ama.

Bu arada filmde yapmak istediğim çoğu şey bucket listteydi.Bu yüzden film boyunca çok iç geçirdim=)

+ Himalaya sahnesinde ki edward ın kalpağından ve hastanedeki o gözlükten istiyorum nasıl ve nerde bulabilirimn ?
Sosyal ağlarda paylaş

O gözlükten bende istiyorum tam aradığım şey . Senaryo sıradan oyunculuk mükemmel. Zaten tüm film 2 haftada yazılmış yönetmen tarafından ama işte oyuncu seçimi işi tamamen değiştiriyor. Son zamanlarda izlediğim güzel filmlerden biri. Arşive atılıp sürekli izlenebilecek bir film.

Kopi Luwak

Filmdeki kahve geyiğide gerçekmiş bu arada. Merak edenler Kopi Luwak diye aratabilir 50 gramı 15 euro felandı bir sitede gördüm :)

Sosyal ağlarda paylaş

etkileyici bir film olmasına rağmen ben fazla ağlanılacak bir nokta göremedim.

Ama film baştan ağaşıya bir ders gibi. O duruma gelince insan herşeyi yapmak istiyor ; sağlığının değerini anlıyor. Ama ortada bir kanser söz konusu olmayınca , yaşağıdımız kelepir hayat.
Sosyal ağlarda paylaş

Edward Cole: The simplest thing is... I loved him. And I miss him. Carter and I saw the world together. Which is amazing... When you think that only three months ago, we were complete strangers! I hope that it doesn't sound selfish of me but... the last months of his life were the best months of mine. He saved my life... And he knew it before I did.

Benim burda baya gözlerim dolu, Jack Nicholson olmasa öyle olmazdı büyük ihtimalle, adam inanılmaz vermiş duyguyu. Bir de;

Carter Chambers: Even now I cannot understand the measure of a life, but I can tell you this. I know that when he died, his eyes were closed and his heart was open. And I'm pretty sure he was happy with his final resting place, because he was buried on the mountain. And that was against the law.

Burda da güldüm baya hahaha.

Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...